kliment woroszyłow Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 jesli bede chciał jakąś wizke to zwróce sie do ciebie Tłiti...obie świetne...ale pierwsza lepsza:)
tweety Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 hoho :) to ktoś tutaj zagląda? :) kliment: dzięki, nie ma sprawy, zawsze do usług :) ferni: dzięki :) Pozdrawiam
patry Napisano 12 Luty 2007 Napisano 12 Luty 2007 No a teraz czekamy na wersję nocną... :) PS pewnie to głupi pomysł, ale może spróbuj zrobić wersję nocną (ale nie zupełny mrok) bez świateł wewnątrz pomieszczenia... może być ciekawie, bo wszyscy wiemy jak dobrze radzisz sobie z operowaniem światłem ;)
tweety Napisano 12 Luty 2007 Autor Napisano 12 Luty 2007 patry: póki co wersje nocną tych pomieszczeń odkładam na później. mam na tapecie coś komercyjnego więc sam rozumiesz :) ale już niedługo być może pojawi się nowa wizka :]
makler Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Co tu opowiadać obie mi się naprawdę podobają, chodź ta pierwsza jakoś bardziej zwraca moją uwagę... z chęcią zobaczyłbym już wersje nocną :D:D
Rekomendowane odpowiedzi