kliment woroszyłow Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 jesli bede chciał jakąś wizke to zwróce sie do ciebie Tłiti...obie świetne...ale pierwsza lepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 pierwsza jest swietna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Luty 2007 Autor Share Napisano 12 Luty 2007 hoho :) to ktoś tutaj zagląda? :) kliment: dzięki, nie ma sprawy, zawsze do usług :) ferni: dzięki :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 No a teraz czekamy na wersję nocną... :) PS pewnie to głupi pomysł, ale może spróbuj zrobić wersję nocną (ale nie zupełny mrok) bez świateł wewnątrz pomieszczenia... może być ciekawie, bo wszyscy wiemy jak dobrze radzisz sobie z operowaniem światłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Luty 2007 Autor Share Napisano 12 Luty 2007 patry: póki co wersje nocną tych pomieszczeń odkładam na później. mam na tapecie coś komercyjnego więc sam rozumiesz :) ale już niedługo być może pojawi się nowa wizka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Co tu opowiadać obie mi się naprawdę podobają, chodź ta pierwsza jakoś bardziej zwraca moją uwagę... z chęcią zobaczyłbym już wersje nocną :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi