kamilsien Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 dobra, a co do fot. na 2 zdecydowanie pion. na 3 tez bylby lepszy... poza tym... kurcze. rzygajaca butelka...
colgatte Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Napisano 25 Grudzień 2007 Ładny sposób, by powiedzieć, że aż chce Ci się rzygać, gdy na nie patrzysz, dzięki! PFFFFF! :P
kamilsien Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 nie...:( chodzi generalnie o to... niezla faze mialas ;). te co dalas na digu - ocenie :P. no ale mi sie od dwoch dni sni Jaskowa Dolina, wiec po czesci rozumiem.
kamilsien Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 zdecydowanie jedynka. choc symetrycznie centralny kadr (tj. lekko obetnij prawa krawędź) byłby lepszy. w drugim brakuje mi ostrości, coby zaczepić wzrok. swoja droga - czego użyłaś?
polka dot Napisano 12 Styczeń 2008 Napisano 12 Styczeń 2008 Dziadek czyta ukryty rozkład. ten niewidzialny, między wierszami. raz widziałem ten tramwaj. posiadał tabliczkę informacyjną "ALASKA"..
torm Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 większość mi się podoba:) nie będę pisał które bo masz ich tu za dużo:) ale zdecydowana większość... mimo wszystko miśki wygrywają :) ... taaa... zdecydowanie wygrywają..
colgatte Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Napisano 25 Wrzesień 2008 Tak długo nic nie wrzucałam, więc niech już będzie to: ;-) co to?
colgatte Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Napisano 12 Kwiecień 2009 odtwórca głównej roli jednej z ostatnich produkcji wrocławskiej wytwórni filmów fabularnych przyłapany tuż przed premierą
miriam Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 ostatnie 5+ ;), i architekturka ciekawie wyszła. //pozdr.
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2009 Napisano 17 Kwiecień 2009 po prostu świetne zdjęcie. dawno nie widziałem tak ładnie pokazanego krzesła, zdjęcie ma charakter aktu bardziej, niż fotografii scenerii. ale to może przez moje zamiłowanie do krzeseł. szkoda tylko, że podłoga była taka mdła. bardzo dobra kompozycja, a interpretacja wieży eiffla wygląda niesamowicie.
colgatte Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) Cześć Dzieciaki! Po dość długiej przerwie i po nabraniu potrzebnego dystansu do moich prac, wracam z nowymi pracami, ale i starymi, na które spojrzałam łaskawszym okiem i spróbowałam dostrzec coś ciekawego. Mam nadzieję, że ktokolwiek również dojrzy w którejkolwiek - cokolwiek. ;-) Moskwa. Pokojowa impresja 1. Pokojowa impresja 2. Pokojowa impresja 3. Jajo. Edytowane 27 Listopad 2010 przez colgatte
colgatte Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 Dwa zeszłoroczne analogi z mego ukochanego budynku: Lukstairs. Lukstraights.
Rekomendowane odpowiedzi