Napisano 28 Październik 200321 l Ok zmienilem xywe :) Anyway... Eto moja najnowsza postac, koncze wlasnie ja mapowac i wkrotce biore sie za teksturowanie. Ksiakies 4100 tris bedzie, moze mi sie uda zjechac ponizej 4000 ale watpie bo podoba mi sie tak jak jest. Texture zrobie 1 x 1024x1024
Napisano 28 Październik 200321 l Mi się barzdo podoba choć mam zażalenie do ochraniaczy na barkach - dlaczego takie małe :P Szczególnie efektowny jest pojemnik na pleckach :D Pozdr Giorgione
Napisano 28 Październik 200321 l Autor fakt, nie zwrocilem wczesniej uwagi na ochraniacze na barkach, tak to jest jak sie modeluje z glowy bez zadnej koncepcji. Dalem im extruda z boku, tera wygladaja ok.
Napisano 28 Październik 200321 l noom fajny, pokaz go moze bez siatki, jak sie prezentuje :). jak z glowy, to bardzo fajnie :).
Napisano 28 Październik 200321 l no kurka modelik jest sliczny - a znajac twoje generale slomka (wiemy kim jeses :) mozliwosci to bedzie pikne - czemkamy z wielka niecierpliwoscia!!!
Napisano 30 Październik 200321 l Autor update... Zaczalem textutorwac. poki co cialo zostawie i wezme sie za zlom zeby zobaczyc jak calosc sie komponuje, ale chyba bedzie ok. Co do pokazywania modelu bez siatki - nigdy tak nie robie, jak model to tylko z siatka :) ps. skora specjalnie nie jest swiecaca jak u kulturysty wysmarowanego oliwka, bo blyszczec to bedzie zlom :>
Napisano 31 Październik 200321 l Zarówno Maggem jak i ty macie świetną umiejętność robienia teksturek:D Ale nie pasuje mi ten tatu na klacie :P Pozdr Giorgione
Napisano 31 Październik 200321 l Bardzo mi się podoba :) Konkretny pomysł, dobrze wymodelowany i profesjonalnie teksturowany :)
Napisano 6 Listopad 200321 l Autor No wypisz wymaluj W3 :D Tutaj wklejam kolejnego wipa zeby nie bylo ze nie robie. Robie a owszem, ale w przerwach miedzy graniem w wolfa :> Pas troche zajasny chyba, pozniej go sciemnie.
Napisano 6 Listopad 200321 l No i Ty widzisz jak ja czekam na Twoje updejty?! Zobacz ktora godzina! [lol2] Jesli o mnie chodzi (nie wiem jak szanowni koledzy) ale powinienes czesciej dawac updejty, nawet z tego jak robisz texturki (przeciez to tez czesc game art\'u!), szczegolnie ze robisz je zaj.. strasznie fajnie je robisz znaczy sie. Czekam na wiecej!!! PS. i Ty masz czas jeszcze pogrywac?! :o
Napisano 6 Listopad 200321 l no fajne, super moc :O teksturka wymiata model tez heh przydal bys sie w kl :)
Napisano 8 Listopad 200321 l Autor Ok plecak skonczony. Bateryjka mi sie nawet widzi :) aaa jakby ktos nie widzial, to to sa rendery z 4 swiatlami bez cieni i bez GI.
Napisano 10 Listopad 200321 l O kurde, ale pojechales po calosci. Po prostu rewelacja. Nie moge sie doczekac az bedzie mozna nim troche posterowac:)
Napisano 10 Listopad 200321 l Rogi i blacha wypasione!!!!!!!!!!!!!! no masz talecik do teksturek ,kolego. Powodzenia i pozdrawiam.
Napisano 12 Listopad 200321 l mw4d, ty tez masz tylko ci sie nie chce :P... a tak na serio, to super zawalicho :D...
Napisano 13 Listopad 200321 l Autor Dzieki za slowa uznania, jestem proznym czlowiekiem wiec tym bardziej dzieki... :D Apdejt... aNdREa >>> niestety ale ja nie mam najmniejszego zamiaru go eksportowac do ut2k3 :). Poniewaz jest on tak zbudowany ze potrzebowal by niestandardowych animacji i karme. I do tego rigowanie 4000 poligonow - o nie :). I tak dobrze animowac nie potrafie. Wiec nawet jak by mi sie kcialo (a nie kce) to i tak nie wyszly by te animacje najlepiej.
Napisano 14 Listopad 200321 l Heh, praca co tu duzo gadac jest niesamowita :) Nie chcialbys przypadkiem porobic modeli do jakiejs niekomercyjnej produkcji ? :):)
Napisano 24 Listopad 200321 l Autor Originally posted by RAsputin Nie chcialbys przypadkiem porobic modeli do jakiejs niekomercyjnej produkcji ? :):) Nie dzieki :) Kolejny apdejt. Nie moge patrzec juz na ta postac. Ale ja wkoncu skoncze - kiedys :D Wsumie tylko buty zostaly.
Napisano 25 Listopad 200321 l Heee Praca jest o tyle nie samowita...ze Nawet Bulfrog w Grze Dungeon Keeper ...zamiast \'Horniego\' mógłby zamiescic twoja Postac...naprawde robi wrazenie :D
Napisano 28 Listopad 200321 l Autor Kuniec... Render... Textura... A textury zebow nie kcialo mi sie na serw wrzucac :)
Napisano 28 Listopad 200321 l Śliczny wip :). Aż miło zajrzeć wszystko szybko i konsekwentnie, a efekt bardzo dobry czyli żadnych uwag nie usłyszysz niestety :).
Napisano 28 Listopad 200321 l Czadzior! Dlaczego tego jeszcze nie ma w rekomendacjach? :P Generale, moze to pana zainteresuje: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7766 ;)
Napisano 28 Listopad 200321 l Bogiem moze nie jest...ale postac wygląda Bosko i jest jak żywa :D ...gratulacje
Napisano 29 Listopad 200321 l Łał!! Fulwypaśny model, a texturki - cud, miód i orzeszki :). Gratuluje i POZDRAWIAM
Napisano 29 Listopad 200321 l No zgadzam się z poprzednikami [wow] oczy wychodzą widząc coś tak pięknego:D Teksturka rewelecyjna. pozdr Giorgione
Napisano 5 Grudzień 200321 l Witam! Bardzo podoba mi sie zarowno model jak i sposob w jaki nakladasz teksturki! Bardzo fajnie sie zapowiada! Gratulacje! Pozdrawiam!