Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ok zmienilem xywe :)

Anyway...

Eto moja najnowsza postac, koncze wlasnie ja mapowac i wkrotce biore sie za teksturowanie.

Ksiakies 4100 tris bedzie, moze mi sie uda zjechac ponizej 4000 ale watpie bo podoba mi sie tak jak jest.

Texture zrobie 1 x 1024x1024

5.jpg

6.jpg

7.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi się barzdo podoba choć mam zażalenie do ochraniaczy na barkach - dlaczego takie małe :P

Szczególnie efektowny jest pojemnik na pleckach :D

Pozdr

Giorgione

Napisano
  • Autor

fakt, nie zwrocilem wczesniej uwagi na ochraniacze na barkach, tak to jest jak sie modeluje z glowy bez zadnej koncepcji.

Dalem im extruda z boku, tera wygladaja ok.

8.jpg

Napisano

noom fajny, pokaz go moze bez siatki, jak sie prezentuje :). jak z glowy, to bardzo fajnie :).

Napisano

no kurka modelik jest sliczny - a znajac twoje generale slomka (wiemy kim jeses :) mozliwosci to bedzie pikne - czemkamy z wielka niecierpliwoscia!!!

Napisano
  • Autor

update...

Zaczalem textutorwac. poki co cialo zostawie i wezme sie za zlom zeby zobaczyc jak calosc sie komponuje, ale chyba bedzie ok.

Co do pokazywania modelu bez siatki - nigdy tak nie robie, jak model to tylko z siatka :)

ps. skora specjalnie nie jest swiecaca jak u kulturysty wysmarowanego oliwka, bo blyszczec to bedzie zlom :>

10.jpg

Napisano

Zarówno Maggem jak i ty macie świetną umiejętność robienia teksturek:D

Ale nie pasuje mi ten tatu na klacie :P

Pozdr

Giorgione

Napisano

Bardzo mi się podoba :)

Konkretny pomysł, dobrze wymodelowany i profesjonalnie teksturowany :)

Napisano
  • Autor

No wypisz wymaluj W3 :D

Tutaj wklejam kolejnego wipa zeby nie bylo ze nie robie. Robie a owszem, ale w przerwach miedzy graniem w wolfa :>

Pas troche zajasny chyba, pozniej go sciemnie.

12.jpg

Napisano

No i Ty widzisz jak ja czekam na Twoje updejty?! Zobacz ktora godzina! [lol2] Jesli o mnie chodzi (nie wiem jak szanowni koledzy) ale powinienes czesciej dawac updejty, nawet z tego jak robisz texturki (przeciez to tez czesc game art\'u!), szczegolnie ze robisz je zaj.. strasznie fajnie je robisz znaczy sie. Czekam na wiecej!!!

PS. i Ty masz czas jeszcze pogrywac?! :o

Napisano

no fajne, super moc :O teksturka wymiata model tez heh przydal bys sie w kl :)

Napisano
  • Autor

Ok plecak skonczony. Bateryjka mi sie nawet widzi :)

aaa jakby ktos nie widzial, to to sa rendery z 4 swiatlami bez cieni i bez GI.

13.jpg

Napisano

O kurde, ale pojechales po calosci. Po prostu rewelacja. Nie moge sie doczekac az bedzie mozna nim troche posterowac:)

Napisano

Rogi i blacha wypasione!!!!!!!!!!!!!! no masz talecik do teksturek ,kolego. Powodzenia i pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Dzieki za slowa uznania, jestem proznym czlowiekiem wiec tym bardziej dzieki... :D

Apdejt...

aNdREa >>> niestety ale ja nie mam najmniejszego zamiaru go eksportowac do ut2k3 :). Poniewaz jest on tak zbudowany ze potrzebowal by niestandardowych animacji i karme. I do tego rigowanie 4000 poligonow - o nie :). I tak dobrze animowac nie potrafie. Wiec nawet jak by mi sie kcialo (a nie kce) to i tak nie wyszly by te animacje najlepiej.

14.jpg

15.jpg

Napisano

Heh, praca co tu duzo gadac jest niesamowita :)

Nie chcialbys przypadkiem porobic modeli do jakiejs niekomercyjnej produkcji ? :):)

Napisano
  • Autor
Originally posted by RAsputin

Nie chcialbys przypadkiem porobic modeli do jakiejs niekomercyjnej produkcji ? :):)

Nie dzieki :)

Kolejny apdejt.

Nie moge patrzec juz na ta postac. Ale ja wkoncu skoncze - kiedys :D Wsumie tylko buty zostaly.

16.jpg

Napisano

Heee Praca jest o tyle nie samowita...ze Nawet Bulfrog w Grze Dungeon Keeper ...zamiast \'Horniego\' mógłby zamiescic twoja Postac...naprawde robi wrazenie :D

Napisano

Śliczny wip :). Aż miło zajrzeć wszystko szybko i konsekwentnie, a efekt bardzo dobry czyli żadnych uwag nie usłyszysz niestety :).

Napisano

Bogiem moze nie jest...ale postac wygląda Bosko i jest jak żywa :D ...gratulacje

Napisano

Łał!! Fulwypaśny model, a texturki - cud, miód i orzeszki :).

Gratuluje i POZDRAWIAM

Napisano

No zgadzam się z poprzednikami [wow] oczy wychodzą widząc coś tak pięknego:D

Teksturka rewelecyjna.

pozdr

Giorgione

Napisano

Witam!

Bardzo podoba mi sie zarowno model jak i sposob w jaki nakladasz teksturki! Bardzo fajnie sie zapowiada! Gratulacje!

Pozdrawiam!