Destroyer Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 pojawił sie bardzo przyjemny plugin do majki na licencji GPL czyli za darmo! znacznie przyspieszający mapownie UV, właściwie to niemal automatycznie robi wszystko ;) a algorytm tego narzędzie pochodzi z blendera! na stronie można też znaleźć filmiki pokazujące go w działaniu RoadKill każdy pszczelarz powinien go mieć ;)
Reanimator Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 YEAH! Cudownie! Dzieki :D edit: heheh, Molten Core? ;>
Destroyer Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Napisano 4 Kwiecień 2007 właśnie pojawiła się nowa wersja 1.1 RC z integracja z 3Dsmaxem :)
General Straw Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Roadkill wymiata. Osobiscie uzywam stand alone.
serratus Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 Witam, Mam do Was takie pytanie: Otóż napotkałem na problem podczas próby użycia RoadKill'a w Maxie, po wciśnięciu Unwrap nie widzę UVki w edytorze, czym to może być spowodowane ? :/. Proszę o pomoc :) Pozdrawiam
streaker Napisano 4 Kwiecień 2007 Napisano 4 Kwiecień 2007 A ja mam inny problem: mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym pin, bo kombinuje, oglądam te tutki z strony pullin shapes i nie czaje (tj. nie wychodzi mi tak jak na tutku) ? Będę bardzo wdzięczny :) Jeśli z kolei chodzi o implementacje algorytmu lscm do maxa, to znalazłem jeszcze to: http://www.scriptspot.com/3ds-max/lscmunwrap - nie testowałem, jak potestuje, to podziele się wrażeniami
Pussik Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Importowany do roadkill stand-alone plik obj ma mieć już nałożoną teksturę, czy to się robi w killerze?
dynia Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Importowany do roadkill stand-alone plik obj ma mieć już nałożoną teksturę, czy to się robi w killerze? troche głupie pytanie bo robisz obj do RoadKill'a żeby dopiero zrobić mapowanie:)
Rekomendowane odpowiedzi