OmeN2501 Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Ostatnia z serii okładka dla Fabryki Słow. Szkoda - calkiem fajnie sie te twarze robilo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 hehehe swietne to! nic wiecej nie powiem bo mnie zatyka jak takie pracki widze;p Jka moglbys to rzuc jakiegos tutka jak ty to robisz,albo chociaz zdradz szczegoly odnosnie techniki robienia włochow i skory. Swietne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 OmeN2501: nazwa wątku! :] ilustracja genialna! nic dodać nic ująć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 amazing . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 ryjo fajne - świetna tekstura .. prawie dałem się nabrać ze to fota ale włosy nie dały rade men ... widac ze na kompie malowane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 ładnie :D heh co ja mowie to jest zaje.. i w ogole :P prosze o jakis step by step w miare mozliwosc albo tekstórke :P cien na nosie nie wyszedł .. chyba . ale to taki mały pikuś .. bardzo fajny charakter .. spadajace piórko fajnie wyglada.. Pozdrawiam ujawnisz z jakich fotek korzystałes..a moze i bez nich sie obeszło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 rzadko kiedy podobaja mi sie wlosy w pracach tabletowych..a tu bardzo :) fajnie ze zostawiles widoczny slad po pedzlu w jednym miejscu.. (przynajmniej ja to tak odczytuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 no ale nos to Ci nie wyszedl :] poza tym super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Mi sie jakos srednio ten mieczyk podoba :p powiedz mi skad bierzesz te teksturki no i czy miales inspiracje jakas inna twarza? No i czemu to juz ostatnia z serii... JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Łoszszsz.... jak to będzie na książce to chyba kupie dla samej okładki...:) A może plakat sprzedają?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 pierwsze wrazenie dobre, ale po przyjrzeniu sie, ta twarz troche za sterylna wydaje sie, jakis pieprzyk, gdizes zylak moze lekkie przebarwienie by sie przydalo, krew na twarzy wyglada jakby byla rozmazana na szybie przed postacia, chyba ze to ma byc krew rozmazana na okladce, ale ogolnie fajne, podoba mi sie fajnie uzyty dof ( nie to co w homecoming ) i wlosy tz przyjemne, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^sTh. Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Wow, naprawdę, chciałbym kiedyś tak potrafić. Krew w okolicach nosa wygląda trochę sztucznie (jakby wcale nie byla na nosie) ale cała reszta jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 praca bardzo fajna, szczególnie włosy i oczy :) ale tekstura krwi w kanciku oka i na nosie się "spsuła" idzie za płasko, no i ten nos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 ogólnie to mnie zatkało!!!! bardzo ładnie ci wyszedł aniołek z mieczykiem uwagi podobne do tych jak przede mną panowie napisali więc nie będę powtarzał, całokształt na plus! jestem za tymi co pisali abyś dał jakiś making off pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Heh... Omen jak Ty to robisz...? Genialna praca! :) Troszke tylko nos dziwny i mieczyk (taki mały się wydaje bardzo i troche krzywy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 bardzo ładne ale ja bym jeszcze ten nosek poprawił a tak to jest super pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Przyzwoite, ale poprzednie były lepsze... Troche ten nos mi niepasuje - płasko wyszedł, pomimo tego, że ogólnie wydaje się ok. Jeszcze ten miecz... ustawianie krawędzią do obserwatora to ryzykowny zabieg... musiałem chwile się przyglądać zanim zdałem sobie sprawę, że miecz nie jest taki mały, tylko, że jest ustawiony inaczej niż się początkowo odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 a tam sie nie czepiac, nawet jak ktos odjebie cos co sie w glowie nie snilo,to zawsze mozna doszukac tej jednej "wady". Fakt dol nos jest kiepski,ale kiepski w porownaniu do calosci,ktora jest powalajaca. Tyle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 swietne, w sumie juz chyba wszystko zostalo napisane ... ten miecz faktycznie troche dziwny w odbiorze jest... tak pozatym to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubberjam Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 ode mnie tylko : "burza oklaskow ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 o. k.......! fajowo. nieźle wyszło nałożenie krwi na twarz, tak nie realistycznie, ale stylowo. super klimat, rozwalajace włosy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kxs Napisano 25 Luty 2007 Share Napisano 25 Luty 2007 Ja tylko dodam od siebie, że za dużo po lewej na dole w rogu tych piór. Za duża plama wyszła i trochę kompozycja siadła, ale poza tym bardzo dobra praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 love it! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 A jak się podoba Jackowi Piekarze, cała ta seria nowych okładek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatriarCHa Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 [Owacje na stojąco] Please... daj tutka, na texturkę or step by step or Making Off etc. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi