Destroyer Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 ostatnio trochę przeglądam portfolia użytkowników z forum niektórzy dają linki w podpisie a niektórzy nie i trzeba wchodzić do karty użytkownika lub szukać na liście sortując według strony www i wpadłem na pomysł, że przydała by się tak ikonka pod avatarem a dokładnie za ikonką raportuj zły post, bo tam jest wolne miejsce dzięki temu nie trzeba by było szukać w karcie użytkownika na oślep bo nie wszyscy mają stronki tylko od razu byłby link do stronki pozwoliłem sobie w shopie zademonstrować jak ja to widzę co o tym myślicie??
piotrek Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Kiedyś było coś takiego. Nie wiem czemu zlikwidowano.
illy Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 mozna tak, mozna tez wrzucac w sygnature jak to wszyscy robia
ttaaddeekk Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 dokialdenie i tak wszyscy maja na sygnatorce :]
KLICEK Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 tak mamy w sygnaturce :) ale rowniez zauwazylem ze był taki "globusik" jako odsylacz do www i rzeczywiscie brakuje go troszkę :)
tweety Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 bo za dużo ikonek się wysypało pod awatarem. co za dużo to nie zdrowo :]
adek Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 OK. A tak serio faktycznie go troche brakuje. Po updacie forum do najnowszej wersji zniknal z szablonu. Postram sie go dodac.
Bruneq Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 klikasz na Nickname i wybierasz "odwiedz strone uzytkownika" po klopocie!:P
adek Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 OK. Ikonka strony już się pojawiła. Przepraszam, ze to tyle trwalo. Ale jest :) 1
piksar Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 bardzo dobry pomysł - już uruchamiam swoją
Rekomendowane odpowiedzi