Napisano 25 Luty 200718 l ostatnio trochę przeglądam portfolia użytkowników z forum niektórzy dają linki w podpisie a niektórzy nie i trzeba wchodzić do karty użytkownika lub szukać na liście sortując według strony www i wpadłem na pomysł, że przydała by się tak ikonka pod avatarem a dokładnie za ikonką raportuj zły post, bo tam jest wolne miejsce dzięki temu nie trzeba by było szukać w karcie użytkownika na oślep bo nie wszyscy mają stronki tylko od razu byłby link do stronki pozwoliłem sobie w shopie zademonstrować jak ja to widzę co o tym myślicie??
Napisano 25 Luty 200718 l tak mamy w sygnaturce :) ale rowniez zauwazylem ze był taki "globusik" jako odsylacz do www i rzeczywiscie brakuje go troszkę :)
Napisano 3 Kwiecień 200717 l bo za dużo ikonek się wysypało pod awatarem. co za dużo to nie zdrowo :]
Napisano 3 Kwiecień 200717 l OK. A tak serio faktycznie go troche brakuje. Po updacie forum do najnowszej wersji zniknal z szablonu. Postram sie go dodac.
Napisano 3 Kwiecień 200717 l klikasz na Nickname i wybierasz "odwiedz strone uzytkownika" po klopocie!:P
Napisano 10 Kwiecień 200717 l OK. Ikonka strony już się pojawiła. Przepraszam, ze to tyle trwalo. Ale jest :)