Chalek Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 Szybka łazienka na podstawie foty (choć nie jest odwzorowana 1:1). Max 9, VRay 1.5, Photoshop. Raczej szybka praca bez dopieszczania i z minimalnym własnym wkładem intelektualnym. Duza wersja TUTAJ
oo79 Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 no sam niewiem, niby ok ale jakos to dziwnie wyszlo: gdzie wc-et widze tylko bidet to lustro odbija ale co? jakis chwast? dywanik nawet fajny zdecydowanie jest to: "Raczej szybka praca bez dopieszczania i z minimalnym własnym wkładem intelektualnym" ;P
tweety Napisano 25 Luty 2007 Napisano 25 Luty 2007 szkoda, że na szybko Chalku :) sporo błedów jak nie do końca dopracowane materiały czy oświetlenie. ale jak na speeda to ujdzie :]
Yaro16 Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Mi sie podoba oprócz: -drzewo jakieś dziwne -co lustro odbija? -niepraktyczna ładzienka
mt Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 wstydzilbys sie cos takiego pokazywac. naprawde stac Cie na wiecej. Strach pomyslec co teraz bedziesz wyprawial bez Komisji Kontroli Jakosci pod reka;) zeby nie byc goloslownym: - woda w wannie - kahem? - dywan - od kiedy wlosie sie na desce uklada?:P no i ten vray fur - troszeczke mogles to jeszcze poustawiac.. - lustro / okno / cHW co to jest nad umywalka - zupelnie nieczytelne i bleee - ten bonsai plastikowy strasznie (czesc zielona szczegolnie) no i ta doniczka do niczego nie pasuje.. - mogles to chociaz ustawieniami troszke uratowac - a tak plaskie i plamiaste (no i zlew wyglada jak wklejony w ps;) - ale tu juz sie czepiam) na plus dam Ci reczniczek - ladny:) eh, czas zmienic avatara.. bawta sie tam dobrze chopaki:)
mir123bych Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 ja jak zobaczyłem 1 raz to pomyślałem ze to pokój a nie łazienka lol
soshka.cg Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Łazieneczka będzie spoko - jak ją skończysz ;)
piksar Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 okna bez rolet/żaluzji a reszta jak wyżej ps. znacie kogos kto ma taką łazienkę ? czy te wizki do czegoś służą w praktyce ?
tadzio Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 bo gieneralnie to fajne swiatelko jest, mozna by z tego zrobic cacuszko.
Chalek Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 Dzieki wszystkim za komentarze, zwlaszcza te krytyczne, w wiekszosci sluszne. Rzeczywiscie nie jest to moze jakis mega-wypas. Tak jak pisalem na poczatku praca szybka i na podstawie zdjecia. Oto zdjecie jesli ktos jest ciekawy: oo79: jak widac widac tylko bidet, lustro odbija cos co jest za nami... Yaro16: drzewo w sensie bonsai? mi sie akurat podoba, ale widze, ze wiekszosci raczej nie, wiec faktyczniemoze cos z nim nie jest za dobrze. A, ze lazienka Twoim zdaniem niepraktyczna, no coz... ja jej nie projektowalem. mt: jakbym sie wstydzil to bym tego tu nie pokazywal ;) Co jest dokladnie nie tak z woda? dywan: stralem sie zeby byl podobny w miare do tego z fotki, jak zaczal taki byc to go zostawilem. lustro: patrz wyzej. bonsai: patrz wyzej. Gdzie plamiaste? Ze cien od drzewa sie nie podoba? bez tego to dopiero plasko bylo... Reczniczek oczywiscie nie moj tylko wiadomo skad, wiec niestety nie ma plusa. soska: skonczona :) pikSar: niczego w oknach nie bylo wiec juz nie wsadzalem na sile. Ja mam taka lazienke w domku letniskowym na mazurach, na podstawie zdjecia modelowalem, pomalowalem na bialo i sie wydaje wieksza... ;) tadzio: nie bede tego cacuszkowal, ciekawsze rzeczy mam do roboty...
soshka.cg Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 No i czad :) choć myślałem że dopieścisz jeszcze renderek. Jechałeś chyba na QMC tak ?? bo ziarenko troszkę razi ale rozumiem że nie chciałeś przesadzać z czasem dla "Szybkiej łazienki :) hehe sam mam teraz taki problem ;) Za bonsai masz wielkiego plusa bo strasznie podoba mi kontrast między tą roślinką a resztą. Lustro bardzo psuje odbiór tej pracki zresztą na zdjęciu również anyway dalej jestem zdania że łazieneczka spoko ale możesz lepiej - widziałem twoje pracki.
Chalek Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 Nie, to nie qmc. Irr+LC jak zwykle. Ziarenko moim zdaniem niewielkie, zwlaszcza w porownaniu do tego co sie widuje u sasiadow architektow. Jestes chyba 2 osoba po mnie na swiecie ktorej sie drzewko podoba, lustro faktycznie jest troche pechowe. A ze mozna lepiej to pewnie racja.
tadzio Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 zdecydowanie zdjecie gorsze od renderu;) pozdr.
chudy Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 ja odnosze wrażenie że to zdjęcie to też render :P tak jak tadzio powiedział twoje rendery naprawde wyglądają lepiej niż to zdjęcie. a drzewko nie jest złe ;] pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi