Napisano 26 Luty 200718 l Glosujemy :) Paper_nr1 : Bardzo_dlugi_login : Chveti : Ferni : Kabraone : Lewis : Michlord : Nielot007 : Steve_loopez : Streaker : Zeet : Zonk :
Napisano 26 Luty 200718 l Zeet - kropka dla ciebie ;p podstawka (?) przeważyła :) Ferni - gdybym miał jeszcze jeden głos na pewno byłby dla ciebie, świetny konik :)
Napisano 26 Luty 200718 l Gdyby konik lewisa przypominał konia a nie smoka, to pewnie głos poszedłby do niego. Wybór był trudny, ale chyba jednak Nielot, za model którym mógłbym z przyjemnością zagrać :).
Napisano 26 Luty 200718 l a ja mam problem...zaznaczyłęm w sondzie głos dla ferniego...okazało sie ze przeglądarka go potraktowała jako głos dla chvetiego....pewnie sie nie da tego odwrócic...
Napisano 26 Luty 200718 l Pierwszy raz nie wiem na kogo głos oddać :) Do wieczora postaram sie zdecydować, na razie się wstrzymam.
Napisano 26 Luty 200718 l Ferni :) a czy zeet nie robil swojej w zbrushu bo poznaje siatke ;) a to chyba jest nie legalne pozdro
Napisano 26 Luty 200718 l Autor niestety Nielot ma racje, wlasnie zobaczyłem czy _Kuba_ chcial zeby były skulptery i widzę ze napisał "-każdy soft 3d, oprócz sculpterów :( Zeet napisz co i jak
Napisano 26 Luty 200718 l Wczesniej dal screena z modo bodajze, wiec ta siatka chyba tylko w celach estetycznych ? :>
Napisano 26 Luty 200718 l ja na nielota, bo zrobił najprawdziwszego szachowego skoczka :) przynajmniej ja mam takiego w swoich szachach :D
Napisano 26 Luty 200718 l Panowie prezentacja modelu jest w zbrushu ,model wykonany w 100 % w Modo. Podgląd z wiev portu w Modo był po prostu kiepski dlatego zamieniłem obrazek z widokiem z modo na obecny.
Napisano 26 Luty 200718 l Jednak dla Zeeta mój głos pójdzie, najładniejszy konik, szkoda że nikt nie zrobił konika z bierek turniejowych. Zonk i Nielot byli blisko ale to jeszcze nie to. Pozdrawiam