Napisano 1 Marzec 200718 l CHŁOPCY Z FERAJNY Regulamin: - Czas malowania: 1,5 h, - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna, - Prace umieszczamy w tym wątku, - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku, - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: - Wybór kolejnego tematu, - Rekomendacja na stronie głównej serwisu. ZAKOŃCZENIE 5 SESJI: 07.03.2007
Napisano 2 Marzec 200718 l Ja bym tam jeszcze wrzucił sceny z Rezerwowych Psów jako inspiracje :) Szkoda że malowac/rysować nie umiem ... W każdym razie mam nadzieje ze zobacze tu troche ciekawych prac :)
Napisano 2 Marzec 200718 l hmmm.. zaklepuje temat o kibicach :D chciałem zrobic cos z policjantami ale sie rozpedziłem..
Napisano 3 Marzec 200718 l Powrót z Knajpy Morderców czyli zimny profesjonalizm po polsku. 40-50 min - bez referek. Juz widzę ze łapa kolesia po prawej za duża a druga ma za długi kciuk wiec pewnie jeszcze dorzucę z 10 min roboty... Kolejne 10 min...zmieniłem to i owo i tak nadal jest beznadziejnie....
Napisano 7 Marzec 200718 l to ja tak szybko... jak mi nie zaliczycie bo nie załapałem się na 6.03 to... trudno.
Napisano 7 Marzec 200718 l Heja, chyba juz po czasie, ale wczoraj w nocy cos naszkicowalem do tematu: Swoja droga zwykle jak jest data konkursu to liczy sie z ta data wlacznie, czyli teoretycznie powinno byc do 24:00 dzis. Z drugiej strony chyba chodzilo tu o date podsumowania. W kazdym razie warto to uscislic zawsze. Ew podac konkretna godzine zebrania prac. W koncu przy speedach liczy sie kazda minuta ;)
Napisano 7 Marzec 200718 l hehe leander, dzięki za otrzeźwienie ;) wczoraj byłem święcie przekonany że jest 7 więc dzisiaj zbudziłem się z poczuciem obowiązku założenia sondy, co uczyniłem bez patrzenia na datę. Chyba muszę wziąć wolne albo coś ;) Usuwam wątek z sondą, prace można postować do 24:00 dnia dzisiejszego Przepraszam za zamieszanie