Napisano 3 Marzec 200718 l no sper wyszlo. ja bym jeszcze dodal z 1000 krzaczkow roznego typu i by bylo idealnie:)
Napisano 3 Marzec 200718 l no super.Nic doda膰 ,nic uj膮膰.To jest twoja wizja czy robi艂e艣 z jakiegos zdj臋cia?
Napisano 3 Marzec 200718 l ale 艂adne! Ile to robi艂e艣? I z czym mia艂e艣 najwi臋cej problem贸w? Zajefajne!
Napisano 3 Marzec 200718 l super og贸lnie! ale podoba mi sie to 偶e og贸艂 jest wykonany bardzo dobrze, bo najczy艣ciej jest tak 偶e domek i ziele艅 wygl膮daj膮 super a reszta jest s艂aba a u Ciebie wszystko mi sie podoba;)) 聽 Pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200718 l jak dla mnie ladniutko, bardzo mi sie podoba,wszystko to jest bardzo przyjemne i mile dla oka...sam osobiscie chcialbym mieszkac w takim domku pozdro :)
Napisano 6 Marzec 200718 l Szczerze powiem.......cholernie mi sie podoba!!! Jak mozesz to powiedz na jakim kompie to renderowales i ile czasu trwa艂 render?? Bede sie napewno na tobie wzorowa艂 jak b臋d臋 texturowal i oswietla艂 moj domek. > 聽 pozdrawiam
Napisano 6 Marzec 200718 l jak oni zrobili taki d艂ugi kraw臋偶nik? :P i tekstura p艂otu brzydka, reszta Ql
Napisano 8 Marzec 200718 l Autor Dziekuje za wszytskie komentarze. Ciesze sie ze wam sie podoba. Calosc zajela mi jakies 2 dni. Zalacze jeszcze 2 ujecie z gory, jak tylko bede mial czas wyrenderowac. 聽 Dachowki to displacment
Napisano 8 Marzec 200718 l 2 dni, hehe to optymistycznie. rozumiem 偶e nie chodzi o 8 godzinny dzie艅 pracy.
Napisano 12 Marzec 200718 l Bardzo 艂adnie...ale jest jeden szczeg贸艂, kt贸ry mnie zastanawia. A mianowicie jak chcesz rozwi膮za膰 wn臋trze, 偶eby te okienka nad gara偶em nie wysz艂y na wysoko艣ci kolan...? Reszta jest bardzo ok. Pozdro
Napisano 21 Kwiecie艅 200718 l w jaki spos贸b mo偶na obejrze膰 t膮 wizke ? bo za nic nie mog臋 znale偶膰 co艣 do klikni臋cia ;| ????