AGmakonts Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Ja i Chveti :D postanowiliśmy na chwile odstawić kosmos na bok i zająć sie bitwą. Nasza praca nosi tytuł „Nasienie” i będzie przedstawiać kiełkującą malutką roślinke pośród jej starszych braci, roślinkę która jak dorośnie zabija tysiące ludzi, mowa o tytoniu. Scena w załozeniu będzie w sielankowej sceneri, słoneczko, ciepłe kolory itp. z resztą zobaczcie koncept. Oczywiście to badziewie z tyłu zastapia modele realne
ttaaddeekk Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 błagam zmiencie tytuł na np "nasionko", nie musze chyba pisac dlaczego :D pomysl boski
satanicus1991 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Tytoń ^^ bosko. Ja nie pale, mnie nie dopadniecie ;D Powodzenia
JunioR Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 no to oczywiscie powodzenia ! czekam na pierwsze modele :D pozdrawiam !
JmTm00 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 hahahaha temat zmiencie rzeczywiscie :D:D:D...i kadr :D...ale temat najpierw :D:D lool...nasieenie :D:D Powodzenia
tadzio Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 jak przeczytalem tytul to zupelnie co innego mi sie na mysl nasunelo...;) ale to moze ja jestem dziwny... he he...
Badyl Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 taa tez spodziewalem sie jakiegos plemnika w powiekszeniu :D
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 dobra dobra zmieniłem:P teraz zabieramy sie za modelowanie tytoniu.....achhh gdyby tak mozna spalić to co sie modeluje........
chveti Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Nie ukrywam, że ten temat celowo miał wywołać taką reakcję ;)
Destroyer Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 całkiem fajnie się zapowida, zobaczymy jak się skończy :) powodzenia
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Zaczynamy modele omoże i od tyłka strony ale kij z tym, w czasie jak chveti w mudboxie męczy glebe ja wymodelowałem takie małe żyjątko. jest to pierwsza "organiczna" rzcz jaką modelowałem więc trzeba będzie jeszcze poprawiać ale narazie wygląda to tak:
Destroyer Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 nie KLICEK to gąsiennica ;D ale byłeś blisko :)
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 thx Klicor:) teraz mam sajgon z texturkami, nie umiem za cholere jakis sensownych kolorów dobrać;/
tadzio Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 ooo juz zmieniles nazwe? czemu ;) he he ... pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi