Napisano 4 Marzec 200718 l Ja i Chveti :D postanowiliśmy na chwile odstawić kosmos na bok i zająć sie bitwą. Nasza praca nosi tytuł „Nasienie” i będzie przedstawiać kiełkującą malutką roślinke pośród jej starszych braci, roślinkę która jak dorośnie zabija tysiące ludzi, mowa o tytoniu. Scena w załozeniu będzie w sielankowej sceneri, słoneczko, ciepłe kolory itp. z resztą zobaczcie koncept. Oczywiście to badziewie z tyłu zastapia modele realne
Napisano 4 Marzec 200718 l błagam zmiencie tytuł na np "nasionko", nie musze chyba pisac dlaczego :D pomysl boski
Napisano 4 Marzec 200718 l hahahaha temat zmiencie rzeczywiscie :D:D:D...i kadr :D...ale temat najpierw :D:D lool...nasieenie :D:D Powodzenia
Napisano 4 Marzec 200718 l jak przeczytalem tytul to zupelnie co innego mi sie na mysl nasunelo...;) ale to moze ja jestem dziwny... he he...
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor dobra dobra zmieniłem:P teraz zabieramy sie za modelowanie tytoniu.....achhh gdyby tak mozna spalić to co sie modeluje........
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor Zaczynamy modele omoże i od tyłka strony ale kij z tym, w czasie jak chveti w mudboxie męczy glebe ja wymodelowałem takie małe żyjątko. jest to pierwsza "organiczna" rzcz jaką modelowałem więc trzeba będzie jeszcze poprawiać ale narazie wygląda to tak:
Napisano 4 Marzec 200718 l Autor thx Klicor:) teraz mam sajgon z texturkami, nie umiem za cholere jakis sensownych kolorów dobrać;/