OmeN2501 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Druga (i ostatnia) ilustracja z serii. Przy tej juz mialem jakis pomysl na zagospodarowanie przestrzeni ale kompozycja... no coz musialo byc podobne do pierwszego :P Chmurki i czesc zamkow w tle podmalowka kilku fotek - reszta recznie Jak zwykle czekam na krytyke i opinie
Mr Pank Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Blondynki ostatnio mają wzięcie Fajny ten smok lecący za panienką Mi te włosy za bardzo nie grają nie można było innej fryzurki dać Wygląda na to że panienka perukę nosi. Pozdr....
Gość obo Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Jak zwykle dla mnie pięknie :) Tylko miała być futurystyczna kobieta w średniowiecznym świecie i niby jest, ale i tak czegoś mi brakuje w tym średniowieczu... na pierwszy rzut oka tego tak dokładnie nie widać... jest zamek, są smoki, ale i tak mi coś nie gra... ale może Ja już śpiący jestem ;) No ale oczywiście jako całość jest super! :] Pozdrawiam
misiekhc Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 moim zdaniem, o wiele lepsza niz cz1. swietna robota, choc tym razem wlosy jakby z innej bajki
nicponim Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 jak zwykle swietne- dla mnie cos z okularkami nie tak,wyglada jakby mocno ja w nos uciskaly z przodu;/ no i te wlosy- taka chubaka czy jak to tam sie pisze- sadze ze lepsze bylyby ciemne zwiazene z takim kucem z tylu.pozdro!
Lacedemon Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Witam :D Panie Omen...., Pan to zaczyna tu rządzić. zmuszasz mnie do reaktywacji, co jest sympatyczne :) Świetne te ostatnie Twe prace. Podwiozę Ci kniżkę z nadzieją, że dasz się zaprosić na browarka ;).
Lacedemon Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 :D Dlaczego zawsze ta sama twarz (tej samej kobiety) ? ...zawsze i tak samo? ..hmmmm
OmeN2501 Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 Bo na 2 ostatnich pracach to miala byc ta sama kobieta tylko w innych wdziankach ;) A do tej z Homecoming to raczej niepodobna - inne usta, inna linia szczeki, czolo, wlosy, oczy... Wez tu Lacedemon teori spiskowych nie snuj bo jak dziewczyna przeczyta i na mnie wsiadzie ze jakas obca babe rysuje caly czas to tyle bedzie mojej kariery w grafice :P
misiekhc Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 hehee tak wlasnie myslalem, ze swoja panne umieszczasz na okladkach ;)
DaRoZ Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 "eh az mnie zazdrosc bierze Omen......" :p to mi sie zdecydowanie bardziej widzi niz ta wczesniejsza :D mniej tych pierdółkowych swiatelek,refleksji itd... ladnie utrzymane barwy i rzucajace na kobitke realistyczne swiatlo to mi sie widzi :D pozdrawiam, Darek
Rekomendowane odpowiedzi