Fidiasz Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 no i oto chodzi sprobuj tylko nie skonczyc to wpadniemy do Ciebie z ekipa... :P:P
moris Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Dobra ręka-fajnie sobie działasz.Szkoda zeby rzeczy takie jak proporcje psuły całosc.Chodzii mi tutaj o tą twarz.:)
moris Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 mysle ze z twoich poszukiwan wyjdzie cos dobrego.
Mruk Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Podoba mi się kolorystyka. Może spróbuj bardziej zaakcentować tą rękę na pierwszym planie? Praca nabierze przestrzenności.
Marduk Napisano 15 Maj 2007 Autor Napisano 15 Maj 2007 Już miałem rezygnować z bitwy (dużo pracy itd.), ale przesunięty termin i pare innych rzeczy wpłyneły na mnie motywująco i postanowiłem przynajmniej spróbować skończyć... Zobaczymy czy zdąże (oj przydałoby się zakwalifikować dalej, żeby mieć jeszcze troche czasu ;) ).
Ania Napisano 15 Maj 2007 Napisano 15 Maj 2007 troche nie pasują te sterczące uszy, może spróbuj to samo tylko w dół zamiast w górę (ponieważ inne sterczące elementy syrenki wszystkie idą w dół) bardzo ładne światło mam nadzieję że zdążysz skończyć
miriam Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 Nieźle :] Działaj Marduk wierzę w Ciebie ;)/ Ciekawa kompozycja. Pozdr.
Thx Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 bardzo żywa buzia sie zrobiła, ma fajna bryłę pełną charakteru. Brakuje mi tylko koloru. moze czas juz na inny kolor niz niebieski. Zamieszaj , zobaczysz będzie lepiej(choć juz jest świetnie), pozdrawiam
artursadlos Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 klasyka gatunku w nowym wydaniu. niezle! hehe, ciekawe jakby narysowac malego bezradnego pieknisia i wielka potworna babe:) taki atak w kanon:D pzdr man
JakóbM Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Niezle niezle.. Ubolewam nad tym ze nie tworzycz tła zmyślnego jakiegos (mam nadzieje ze jeszcze bedzie)poniewaz tła wychodzą Ci rewelacyjnie...Cudowne były te gory w twoim wydaniu.Podziwiac ,,Podziwiac :P:D:D POzdrawiam, Kuba PS.Musisz podkrecic tępo. No i przepraszam za ort.
Marduk Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Posiedziałem troche nad syrenką... niestety do jutra już niewiele zdąże zrobić. Co do tła to postaram się cos tam wymodzić jeśli czas znajde.
Fidiasz Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 ale fajowy klimacik sie zrobil - trupami zawialo :p
DaRoZ Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 ale fajowy klimacik sie zrobil - trupami zawialo :p tak jest! :d
superKOKO Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 ale ten stwór jakiś nie trafiony mocno, nie wiem, kształtem, kadrem, anatomią o ile mozemy tu o takiej mówić, no i szkoda że pomysł taki hmm nieco banalny? przy pana umiejętnościach panie Marduk mozna oczekiwać większej wyobraźni
nicponim Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 geba potwora swietna,kolorystyka fajna,ale cala pracka jakas sztywna;/ niewiem czemu, szczegolnie razi mnie ulozenie tej syrenki-zrob cos z łapami jej ,bo narazie to porazka-daj je obie do tylu cos jak jej lewa lapa a sadze ze bedzie lepije,bo teraz do polamane sa;/ Inna uwaga to ze postacie nie patrza na siebie- potwor patrzy na syrenke,ale ona na niego nie;/ to wszystko z uwag, dzialaj amigo!;]
Marduk Napisano 24 Maj 2007 Autor Napisano 24 Maj 2007 To ze jest niestety sztywno to wiem, ale niezabardzo jest czas coś z tym robić. Generalnie jakoś tak brak motywacji do tego. Dalsze losy tej pracy zalężą głównie od tego czy jakimś cudem może przejdzie nominacje. Jeśli nie to poprostu zrobie z samej syrenki taki pseudo-koncept. Narazie zbliżenie. Puźniej jeszcze powinienem zarzucić wersje do nominacji.
Marduk Napisano 24 Maj 2007 Autor Napisano 24 Maj 2007 Niedługo wychodze na koncert i wróce pewnie grubo po północy, więc to ostatnia wersja przed nominacjami. Obrazek jeszcze raczkuje, ale niestety nic nieporadze.
Por@szek Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 Ten koncert to chyba sie przeciagnal skoro nadal cisza :D
Marduk Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Update w pierwszym poście. Na ostatnią chwile robione, bu już sobie darować miałem, ale jednak... ...i tak w sumie super wykończone to niejest, ale więcej tłumaczeń raczej niepotrzebne.
Rekomendowane odpowiedzi