Szczeku Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Dobra po chorobie wracam do roboty, zgodnie z propozycja wywalam cały pierwszy post. Pomysł: Dwa kartofle, zaraz za nimi burak ciągnący osła na sznurku, ponad nimi w chmurach rydzyk zamiast kapelusza ma moherowy beret. Naprzeciwko całej bandy, zwykli, "mali" ludzie.
Destroyer Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Master kartofle to bracia u władzy ;) niemiecka gazeta ich tak ochrzciła :) Szczeku orginalny temat :) może zrób 2 kartofle na stole i przy nich mikrofony jak udzielaja wywiadu:) a za nimi romka i andrieja :) a obok nich 2 wieśmacki z McDonald's-a :) jak symbole to na całego ;)
tadzio Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 no nie wiem... to traca juz troche zagrywkami politycznymi... zanim sie obejrzysz zajrzy do Ciebie uop i bedzie ;)
JohnZi Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 nie ma juz UOP'u:D a o tych kartoflach to kiedys czytalem i rzeczywiscie tak jest:) jak mniemam Roman bedzie burakiem?:D
Szczeku Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 Znaczy sie burak będzie przedstawiał polityka nadużywającego solarium, a z osłem chodzi o oslą ławke, takie jakies skojarzenie ze szkołą :D A tak wogule mam nadzieje ze uda mi sie to skończyc, bo tu pojawia sie taki kłopot, że niestety mam mnie duże umiejetności. Ale postaram sie. :)
satanicus1991 Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Proponuję Ci wywalić całą treść z pierwszego posta i zobrazować to jakimś obrazkiem z podpisem :D Powodzonka!
Szczeku Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 Wróciłem do roboty po chorobie. Narazie tylko osioł nawet niedokończony.
Leleń Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 ale ze jak to, on ma maske gazowa? powodzenia pzdr.
Gość spokojny Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Szczeku ukradłeś mi mój pomysł normalnie ;) Jestem tylko bardzo ciekaw czy uda Ci się uzyskać odpowiedni efekt.
Szczeku Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 Kolejny etap jednak z niedużym postępem, siatka osła mniej wiecej zrobionia głowe tylko troszke jeszcze poprawie, biore sie pomału za tekstury. :)
Rekomendowane odpowiedzi