Napisano 7 Marzec 200718 l Witam wszystkich, Scenka w podwodnym klimacie(Zatoka Perska), na samiutkim dnie będzie znajdowała się perełka wokół niej rybki i inne stworzonka Dodatkowo jakieś zatopione statki oraz rafę. Życzę wszystkim powodzenia =]
Napisano 7 Marzec 200718 l moim zdaniem ciężko będzie zwrócić uwage na perłę pośród tych rybek, roślinek i innych morskich tworów ale ja tam się nie znam ;) powodzenia
Napisano 7 Marzec 200718 l A mi sie podoba pomysl. Jesli odpowiednio przedstawisz perle na pierwszym planie wsrod tych wszystkich kolorowych pieknosci na tle jakiegos wraku statku np itp itd to bedzie nawet fajnie. Powodzenia zycze ;)
Napisano 9 Marzec 200718 l Autor Wrzucam pierwsze stworzonko morskie aby nie było ze nic nie robie :P hehe płaszczka: bez teksturek tym zajmę się później
Napisano 10 Marzec 200718 l lepiej. fajna. kształtem pasuje dokładnie na moją patelnię. ale jednak zrobiłabym odrobinę mniej okrągłą, one mają skrzydłą chyba lekko trójkątne.
Napisano 10 Marzec 200718 l Autor Aniu w sumie płaszczek jest kilka gatunków. Ta, co ma trójkątne skrzydełka to chyba manta a tu mamy inny gatuneczek ;) Na innym się wzorowałem. Możliwe ze jeszcze ją zniekształcę
Napisano 11 Marzec 200718 l nie wiem co sie tak wszyscy upieraja, zeby zawsze eksponowac temat obrazu, zeby byl w centrum, zeby byl najbardziej widoczny. Czasem mozna zerwac z... konwencja? http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Pieter_Brueghel_de_Oude_-_De_val_van_Icarus.jpg obraz sie nazywa upadek Ikara, a ciezko znalezc bohatera w centrum
Napisano 22 Marzec 200717 l Autor jakiś tam updecik :P. W jeszcze zastanawiam sie nad całym ujęciem ale zobaczymy. Wpadłem na inną koncepcje i moze zmienie zobaczymy
Napisano 23 Marzec 200717 l Jak dla mnie to dno oceanu nie jest az tak bardzo piaszczyste :) Ale , kto tam wie.
Napisano 23 Marzec 200717 l Bo to dno juz pewnie spenetrowali amerykance... oni sa/byli juz wszedzie... Podwodna scenka to spore wyzwanie.. no zobaczymy...