Rafalf Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Witam wszystkich, Scenka w podwodnym klimacie(Zatoka Perska), na samiutkim dnie będzie znajdowała się perełka wokół niej rybki i inne stworzonka Dodatkowo jakieś zatopione statki oraz rafę. Życzę wszystkim powodzenia =]
Destroyer Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 moim zdaniem ciężko będzie zwrócić uwage na perłę pośród tych rybek, roślinek i innych morskich tworów ale ja tam się nie znam ;) powodzenia
spinal Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 A mi sie podoba pomysl. Jesli odpowiednio przedstawisz perle na pierwszym planie wsrod tych wszystkich kolorowych pieknosci na tle jakiegos wraku statku np itp itd to bedzie nawet fajnie. Powodzenia zycze ;)
Rafalf Napisano 9 Marzec 2007 Autor Napisano 9 Marzec 2007 Wrzucam pierwsze stworzonko morskie aby nie było ze nic nie robie :P hehe płaszczka: bez teksturek tym zajmę się później
tadzio Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 plaska jakas ta ryba... nalesnikowiec pospolity ;)
Rafalf Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 To pewnie dlatego ze nie ma w czym sie pluskać;) teraz lepiej?:p
Ania Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 lepiej. fajna. kształtem pasuje dokładnie na moją patelnię. ale jednak zrobiłabym odrobinę mniej okrągłą, one mają skrzydłą chyba lekko trójkątne.
Rafalf Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 Aniu w sumie płaszczek jest kilka gatunków. Ta, co ma trójkątne skrzydełka to chyba manta a tu mamy inny gatuneczek ;) Na innym się wzorowałem. Możliwe ze jeszcze ją zniekształcę
sokół Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 nie wiem co sie tak wszyscy upieraja, zeby zawsze eksponowac temat obrazu, zeby byl w centrum, zeby byl najbardziej widoczny. Czasem mozna zerwac z... konwencja? http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Pieter_Brueghel_de_Oude_-_De_val_van_Icarus.jpg obraz sie nazywa upadek Ikara, a ciezko znalezc bohatera w centrum 1
Rafalf Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Sokół - Ciekawe spostrzeżenie, wezmę to pod uwagę dzieki
Rafalf Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 jakiś tam updecik :P. W jeszcze zastanawiam sie nad całym ujęciem ale zobaczymy. Wpadłem na inną koncepcje i moze zmienie zobaczymy
VIZjoner Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Jak dla mnie to dno oceanu nie jest az tak bardzo piaszczyste :) Ale , kto tam wie.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Bo to dno juz pewnie spenetrowali amerykance... oni sa/byli juz wszedzie... Podwodna scenka to spore wyzwanie.. no zobaczymy...
Rekomendowane odpowiedzi