Morfeusz Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Ceść.He jak zrobisz ponetną kobitke to napewno zainteresowanie wątkiem wzrośnie, z tego co wiem na forum były już jakieś podobne wątki, i te przyciągały uwage.Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia.Pozdrawiam.
Owen Napisano 21 Marzec 2007 Autor Napisano 21 Marzec 2007 nagła zmiana konceptu :D biore sie za cos bardziej ambitnego historia wszystkim dobrze znana: Jeden pierścień, by rządzić wszystkimi, podniesiony przez najmniej oczekiwane stworzenie, hobbita. Scena: Frodo chowający sie pod korzeniem trzymający w dłoni promieniujący pierścień, nad nim Nazgul, cos w tym stylu: klik jak narazie głowa:
Destroyer Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 wow bardzo fajna! czyściutka siateczka :) powodzenia w bitwie
tadzio Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 takie troche elfickie uszka ma ale ladnie ogolem;) pozdr.
nielot007 Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Witam!! bardzo ladna glowa :) popracowalbym tylko nad jej kobiecoscia ;P ale i tak super wychodzi :) siatka zaje....sta :D
shi Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 wywal to o tej babce albo będą do końca bitwy pisali ze twoj frodo jest zbyt malo kobiecy!! Mysle ze moze byc fajnie ale musiałbyś stworzysz własne koncepcje postaci i sceny podczas gdy juz teraz widze pewne podobieństwo tej glowy do froda filmowego. pozdrawiam shi
Owen Napisano 22 Marzec 2007 Autor Napisano 22 Marzec 2007 fikołek - dzieki tadzio - dzieki, na tych sie wzorowałem: klik nielot007 - dzieki, hehe to bedzie Frodo ;) zaponialem wywalic stary opis :D shi - dzieki, juz wywalam ;) , a jesli chodzi o koncept to własnie nad nim sie zatrzymałem, zastanawiam sie czy opierać sie na postaciach z filmu, czy wymyśleć własne
Owen Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 mały update, ogólny model ubrania i stopy, postaram sie niedługo wrzucić coś konkretniejszego ;)
Rekomendowane odpowiedzi