Owen Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Witam ... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Ceść.He jak zrobisz ponetną kobitke to napewno zainteresowanie wątkiem wzrośnie, z tego co wiem na forum były już jakieś podobne wątki, i te przyciągały uwage.Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 nagła zmiana konceptu :D biore sie za cos bardziej ambitnego historia wszystkim dobrze znana: Jeden pierścień, by rządzić wszystkimi, podniesiony przez najmniej oczekiwane stworzenie, hobbita. Scena: Frodo chowający sie pod korzeniem trzymający w dłoni promieniujący pierścień, nad nim Nazgul, cos w tym stylu: klik jak narazie głowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 wow bardzo fajna! czyściutka siateczka :) powodzenia w bitwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 takie troche elfickie uszka ma ale ladnie ogolem;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Witam!! bardzo ladna glowa :) popracowalbym tylko nad jej kobiecoscia ;P ale i tak super wychodzi :) siatka zaje....sta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 wywal to o tej babce albo będą do końca bitwy pisali ze twoj frodo jest zbyt malo kobiecy!! Mysle ze moze byc fajnie ale musiałbyś stworzysz własne koncepcje postaci i sceny podczas gdy juz teraz widze pewne podobieństwo tej glowy do froda filmowego. pozdrawiam shi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 fikołek - dzieki tadzio - dzieki, na tych sie wzorowałem: klik nielot007 - dzieki, hehe to bedzie Frodo ;) zaponialem wywalic stary opis :D shi - dzieki, juz wywalam ;) , a jesli chodzi o koncept to własnie nad nim sie zatrzymałem, zastanawiam sie czy opierać sie na postaciach z filmu, czy wymyśleć własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 mały update, ogólny model ubrania i stopy, postaram sie niedługo wrzucić coś konkretniejszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 swietne!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi