Orangegraphics Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 jendak ten z lewej odstaje technicznie od tego z prawej;)
Adek_CG Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Mironeczek Dzieki fajnie ze sie podoba:), poswiata to jest FumeFX pikSar Dzieki krzyhhh zmienilem juz tego dofa teraz wszystko jest ostre... hkropinski ;) Xiz0r zalorzenie pracy bylo takie ze to robot ma byc glowna postacia na tej pracy, wiec byc moze ze prawa strona wydaje ci sie ciekawsza, a co do tego czy odstaja technicznie lewa strona hmmm, wedlug mnie nie
Mironeczek Napisano 10 Czerwiec 2007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Zgłosiłbym się kiedyś (np na gg) do Ciebie z tą poświatą - mam nadzieję że nie masz nic przeciwko? Super efekt. Naprawdę super pracka. Ja widzę w ścisłej czołówce właśnie Ciebie, Kreskę i Bartona_finka - czuć ten klimat! Jonasz_real też wymiata ale od dawna nie dawał apdejtów więc nie wiem co powiedzieć... Pozostaje mi tylko pogratulować Ci ekstra pracki! i powodzenia! ps. techniką się nie przejmuj(np. tym że lewa strona gorsza od prawej czy tam na odwrót albo ten dof) - bo technika zawsze może być lepsza (i starajmy się zawsze ją doskonalić)! Liczy się klimat i dobra zabawa!
Adek_CG Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Mironeczek jasne jak cos to wal smialo na gg, pisz nawet jak bym mial niewidoczny, hehe nie no nie przejmuje sie ;) ja sam wobec siebie jestem dosc krytyczny wiec spoko;) chudy dzieki:)
Sanderalek Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Ogolnie jest bardzo fajnie ale.... twarz po lewej jest chyba za bardzo "plastikowa"..... i czemu pod okularami nos jakoś nie naturalnie się zmniejsza..... ?
Rekomendowane odpowiedzi