Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!!!

Długo mnie tutaj nie było a jak byłem to raczej na forum 2d. Jednak studia które zacząłem raczej obliguja mnie do opanowania 3dmaxa. Wiec żeby poćwiczyć zrobiłem taki oto prosty głośnik...wiem że jest mnustwo błędów i to duzych...ale wole przjść juz do natępnej pracy. nie wiem tylko dlaczego tył głośnika i kabel nie chciały mi się wygładzić? Prosze nie śmiejcie sie z tego drewna...starałem się:) Prosze o rady i wasze opinie. pozdrawiam

P.S.

To moja czwarta praca w tym programie...na przestrzeni 2lat:]

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a tyl glosnikow to smoothem trza bylo potraktowac, to przynajmniej tej oszczednosci nie bylo by widac;, no chyba ze na brzegach;)

Napisano
  • Autor

własnie próbowalem ja potraktować smoothem ale niewiedzieć dlaczego niec się nie znmieniło (w edit poli, zaznaczyłem odpowiednie płaszczyzny i czy dałem np:35 czy też auto. nic się nie zmieniało albo cała płaszczyzna zaczękla wariować:) ) No nic...pewnie tego już nie zmienie:/

Napisano

drewno za bardzo odbija.czemu nie pokazałeś przód głośnika?Ogólnie to sie duzo nie na pracawałeś;d

Pozdro

Napisano

Ta proceduralna (zgaduje) tekstura drewna kiepsko wyglada, przepalona za bardzo, miekkie cienie by sie przydaly, no i kwadratowo. Mowiac inaczej, popracuj jeszcze troche to bedzie dobrze.

Napisano

4 prace w ciągu 2 lat hmmm... :) łądnie.. widze że nie tylko ja mam taki zamół w 3d :D. . elo..

co do głośnika to wiecej pracy w niego wrzuć!!

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze...zdaje sobie sprawe z tego że nie jest to praca precyzyjna i nie wyglada oszałamiajaco:] , ale nie będe juz tego poprawiał bo przy modelu właściwie testowałem różne opcje modelowania przeważnie nie znajac konsekwencji urzycia danego narzędzia co doprowadziło do mnustwa bugów w modelu:) musiałbym robic model praktcznie od nowa...a nie jest to mój wymarzony temat...obecnie zajmuje sie łazienką (również poopularny temat) i mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj znajdzie sie w wipie. Pozdrawiam!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.