Trzmiel Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Moja praca będzie przedstawiać czarną wizję przyszłości. Ziemia po 3 Wojnie światowej jest spustoszała. Zniszczyła ją wielka wojna oraz obcy. Nagle w tym post-nuklearnym klimacie pojawia się mały motylek. Cała uwaga skupiona jest na nim :)
Levus Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Słuszna idea!:D Powodzenia i wytrwałości! Trzeciej Wojny jeszcze tu nie mamy. Masz koncepcik jakiś???
tadzio Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Einstein powiedzial ze nie wie jak bedzie wygladala III wojna swiatowa, ale IV spowrotem bedzie na dzidy i palki ;) pozdr.
Levus Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Einstein powiedzial ze nie wie jak bedzie wygladala III wojna swiatowa, ale IV spowrotem bedzie na dzidy i palki ;) pozdr. Właśnie się zawsze zastanawiałem kto to powiedział...
Destroyer Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Einstein powiedzial ze nie wie jak bedzie wygladala III wojna swiatowa, ale IV spowrotem bedzie na dzidy i palki a nie mówił, że będzie na kamienie? :) temat niezły, czekam na realizacje :)
tadzio Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 a nie mówił, że będzie na kamienie? :) oj tam fikolek lapiesz mnie za slowka;) jeden czort, wiadomo o co chodzi ;) pozdr.
Trzmiel Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 Wrzucam siatke glowy najeźdźcy oraz wstępny jej render. Obcy będzie stał w długim płaszczu i patrzył z takim właśnie spojrzeniem na motyla :D. Modelowałem w Wingsie.
Orangegraphics Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 strasznie nawalone na tej siatce, wbrew wszelkim zasadom, ale działa;)
JmTm00 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Ee tam siata niewazna...ale efekt i tak nie powala narazie, pokombinuj z ostrymi krawedziami gdzieniegdzie....no chyba ze taka ma byc stylizacja na takie plastelinkowe cosie :D
Trzmiel Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Wykonałem domek który znajdował się będzie gdzieś w oddali. Dzieki za wszystkie opinie. Chcem jakoś ogólnie przedstawić cały zniszczony dorobek ludzkości. JmTm00 - hm dziekuje za rade. Masz rację brakuję mu jakiegoś charakterystycznego wyrazu twarzy. postaram sie pokombinowac cos z tym oto i domek:
VIZjoner Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Czy ta III Wojna Światowa bedzie na kije i patyki - słowa Einstein'a ??
tadzio Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Czy ta III Wojna Światowa bedzie na kije i patyki - słowa Einstein'a ?? no to teraz Twoja wersja slow Einsteina... ;) he he h Buzia tego Twojego pana do mnie nie przemawia Trzmielu... pozdr.
Destroyer Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 no to teraz Twoja wersja slow Einsteina... ;) he he h a może to jednak były maczugi :D
Intervain Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 nie to bylo 'sticks and stones' [I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." ] - maczug to tam napewno nie bylo... :rolleyes:
Trzmiel Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 Wstawiam taki młyn do pracy. Mam taki pomysł by w scenie umieścić najważniejsze wynalazki ludzkości koło itp. oraz ,jako że jest to wizja apokalipsy jakiegoś wisielca, tudzież wisielice. Będzie ciężko, ale będę się starał ;p
Destroyer Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 nie to bylo 'sticks and stones' [I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." ] - maczug to tam napewno nie bylo... :rolleyes: ale kamieniem trafiłem :D Trzmiel niezły wątek wszyscy mówią o Einsteinie a nie o tym co robisz :D generalnie podoba mi się styl tej pracy, w czym renderujesz?
Trzmiel Napisano 29 Marzec 2007 Autor Napisano 29 Marzec 2007 fikołek - renderuje vrayem śmiesznie, że się tak wszyscy o Einstenie rozgadali. Hm mam pytanie. Jak zrobic jest lepiej motylka sculptować wszystko czy bumpem ??
Rekomendowane odpowiedzi