Napisano 15 Grudzień 200420 l To znowu ja... Coraz ciemniejsze mi wychodzą te pracki :) To chyba poswiadome działanie, bo w ciemnosci łatwiej ukryć błędy. Już sobie postanowiłem, że następna scenka będzie w pełnym słońcu. 1,5 h painter:
Napisano 15 Grudzień 200420 l cii, nie mow im, moze ktos uwierzy. zreszta blad jest tylko jeden, wiec takie kompletne sito to tez nie jest.
Napisano 15 Grudzień 200420 l Dobrze, ze graficy nie buduja rakiet :) na wypadek, gdyby zajrzal tu jakis jajoglowy i zaczal sie madrzyc, to .. go uprzedze :] Wert: nieskonczone przyblizenie to dokladna wartosc, wiec system nie failure :) Zapis 1 = 0,999... jest powszechnie stosowany. Ania C: po lewej jest funkcja ciagla, po prawej nie. Czyli rozniczkujesz dwie rozne funkcje. Zauwaz, ze zapis x+x+x.. jest bez sensu, dziala tylko dla liczb naturalnych. W ogole speedy zrobily sie ogolnorozwojowe; 3D, 2D, matematyka, kryminał :) Sijun moze tylko pozazdroscic.
Napisano 15 Grudzień 200420 l Powoli sie tu robi kółko naukowe :/ ale dobrze niech tak będzie. Będziecie się pilnie uczyć, to za jakieś n (przy n dażącym do nieskończonosci) lat opracujecie nowy r/s. Tylko niech będzie darmowy ok?
Napisano 15 Grudzień 200420 l leander, dziekuje za twoja jajoglowosc, twoja madrosc jest jak slonce nad ciemna przepascia. jeszcze mi wyjasnij jak dzialaja matryce, to bede calkiem szczesliwa. a rakiete mimo to zamierzam zbodowac.
Napisano 15 Grudzień 200420 l w klimatach szkolnych, we flesh`u, w ramach speed`a. Na studniówkę hej!
Napisano 15 Grudzień 200420 l wert nie umieraj, dam ci dowod: liczby z przecinkiem mozna zapisywac tak: 0,342 = 3/10^1 + 4/10^2 + 2/10^3 jesli 9,999... nie jest rowne 1, to roznica musi byc ta: 0,000....001 no nie? to mozna zapisac jako 0,000...001 = 1/10^n przy czym n jest nieskonczenie duze. jak podzielisz 1 przez liczbe nieskonczenie duza, to ci wyjdzie zero, czyli 1 od 9,99.. rozni sie o zero. leru, zastanawiam sie czy ta dziewczyna tylko sukienke poprawia, czy jej moze facet chce podotykac nie tam gdzie mu wolno i ona go odgania?
Napisano 15 Grudzień 200420 l zi_q, skasowalem Twoj dowod, bo nie wziales pod uwage, ze chodzi o pochodne (y') i calosc nie miala sensu. Proponuje przeniesc rozwazania matematyczne do innego dzialu.. Leru: fajne wektorki :) Szczegolnie parka po prawej ciekawie uchwycona
Napisano 16 Grudzień 200420 l Dzięki za komentZ w zasadzie to są prawie overpainty ;) Kris_R -> ups .... zonk :/, super zonk :D
Napisano 16 Grudzień 200420 l Namazialem sobie taki concepcik starego dziada. Kijowy strasznie, nie nadaje sie do animacji. All rights reserved!!! Copyrighted!!! ;)
Napisano 16 Grudzień 200420 l Faktycznie do dupy. Do animacji się nie nadaje?! A do czego on się w ogóle nadaje?! Daaaj spookój! Jak już coś pokazujesz, to może się zastanów, a nie takim bublem nam trujesz. Dno. ;)
Napisano 16 Grudzień 200420 l z racji tego, ze z tabletem idzie mi coraz lepiej, a z powolania czuje sie bardziej komiksiarzem niz "artysta" 2d, wrzucam glowna postac mojego komiksu, ktory ciagle stoi w miejscu, bo brak mi scenarzysty :D (jeden jest ale daje dupy :/ ) jakies 20 min. tablet + ps
Napisano 19 Grudzień 200420 l hej wkoncu nowy tablet [narazie tylko Wacom Volito] i 60 min speed .... inspiracja koncert Comy we Wrocławiu! "ZBYSZEK, ZBYSZEK - KOLEGA Z WOJSKA ZBYSZEK, ZBYSZEK - POSTAĆ RADOSNA ZBYSZEK, ZBYSZEK - KOLEGA Z WOJSKA ZBYSZEK - SKOCZYŁ Z WIEŻOWCA GODZINA ÓSMA ZBYSZEK STAJE NA KRAWĘDZI ZAMYKA OCZY, WYKRZYWIA USTA... PRZECHYLIŁ SIĘ NA STRONĘ ŚMIERCI, ŚMIERCI..."
Napisano 21 Grudzień 200420 l kobieta na podstawie fotki z plfoto, dalbym link, ale nie dam, bo nie mam :)
Napisano 21 Grudzień 200420 l hm, no lepsza niż ostatnia, ale to nie twój poziom dalej jak dla mnie :/
Napisano 21 Grudzień 200420 l Leander -> OMG jesteś genialny, super kolory i poza, super.... szczególnie te pociągnięcia wzdłuż ciała
Napisano 21 Grudzień 200420 l Witam serdecznie oto male pracki moje, napewno speed bo chyba z 10 min to powstawalo :) pozdrawiam !
Napisano 21 Grudzień 200420 l naprawde świetne leander...eol fajnie wypolerowales parkiet...a ja zycze wszystkim forumowiczom wesolych swiat:) jakies 45 min przy hicie Wham;)
Napisano 21 Grudzień 200420 l oryginał: --> http://www.photopoints.com/main/photos/showcategory.aspx?txtHiddenPageNo=2&txtHiddenCategoryID=30&txtHiddenAuthorID=&favoritesNo=0 całkiem na dole
Napisano 23 Grudzień 200420 l Również wesołych świąt wszystkim życzę! Wszyskeigo co dobre na przyszły rok.
Napisano 23 Grudzień 200420 l kolejny koncept i sorki za wybijanie ze swiatecznego klimatu Kris_R -> rzadzisz ;D chyba tez bede musial sie postrac o choinkowy motyw ;]
Napisano 23 Grudzień 200420 l leander : wpędzasz mnie w kompleksy swoimi pracami... chyba muszę się ostro zabrać za 2d ;) KrisR : Dzięki i nawzajem. Super kartka
Napisano 23 Grudzień 200420 l Dookoła inwazja świątecznych słodziaków, a ja ciągle te stwory maluję, ale co tam. Mam z tego dziką satysfakcję. prawie 1,5h + myszka + foto-szop.
Napisano 23 Grudzień 200420 l Aduch -> znam to skads ;D Sam jakos nie moglem sie zdobyc na odpowiedni motyw choc bakcyl swiat juz dawno mnie dopadl. Tak wiec goblin. Zycze Wam spokojnych i udanych Swiat. Cholernie udanego Sylwestra, radosci i szczesci w nadchodzacym roku. Weny i jeszcze lepszych prac. 3m ta sie cieplo
Napisano 23 Grudzień 200420 l No co ja moge powiedzieć...najlepszego!!!!!!! w sumie to dla mnie nie był speed, ale na takiego wygląda :] http://szarego.net/mambo/images/stories/WoznktXMas.swf pozdro