Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zesjizowany i zmasakrowany obrazek, który powstał za pomocą długopisu żelowego, a potem został zapaćkany akwarelami i akrylami ;) sensu to niema i kolorków nie widać, ale...

Gość leeloo
Napisano

czesc! to moje poczatki na forum (jakimkolwiek), wiec wybaczcie za niedociagniecia we wszystkim. nie mam zbyt duzo prac bo nie za bardzo mam czas ale w wakacje sie to zmieni. narazieznalazlam jedna prace, ale nie wiem jak ja wrzucic (jestem tylko niepozorna kobieta ;))

Napisano

Leelo - grafike musisz zlinkować z zewnętrznego serwera.

O na przykład tak:

glowa.jpg

BTW: To mój pierwszy obrazek na forum. Enjoy!

Gość leeloo
Napisano

jezeli mi sie udalo, to wlasnie widzicie mojego ok. godzinnego speeda

Gość leeloo
Napisano

O Udalo Sie ;))))))))))))))

Gość leeloo
Napisano

wiem ze wyglada jak przerabiane zdjecie. ale ja poprostu uwielbiam rysowac twarze i jak sie juz za jakas biore to chce zeby wygladala jak najlepiej. w piatek postaram sie dorzucic jakies prace.

Napisano

fajne dziady .. kurka peter pan myslem, ze to Mkaszpir

Levan - super mimika ... swietne to

leeloo - no nie mam pytan ... bardzo wiernie

1084 - nice nice ... ten z avatara to tez twoj?

Napisano

wybaczcie poziom obrazka ale dopiero sie ucze rysowac, zastanawiam sie troche czy rysujecie z foty czy z głowy bo wspaniałe proporcje (szczególnie dziadek levana) gratulacje wszystkim, to moje dzisiejsze wypociny, chętnie wysłucham krytyk :]

attachment.php?attachmentid=16005

Napisano

1,5h- 2h[włącząjąc w to przerwy]. już mi się nie chce tego robić,blee...moja druga więkrza próba na tablecie[pentagram]. pod koniec rysowania zdiołem z niego tą durną nakładke gumowo-plastikową i mi się rysuje o wiele lepiej:]

robot9ve.jpg

tu podam jeszcze linka zeby moze łatwiej się oglądało bo wyszła z tego wielka krowa:/ http://img218.echo.cx/img218/715/robot9an.jpg

ps:mam kłopot z rusowaniem tła wokuł wcześniej narysowanego obiektu...cyba powinienem uzyć maski,bleeee nie lubie ich;/ .........eh,ołówek i papier i odrobina tuszu i farbki to jest to :)

Gość User190
Napisano

Tlaloc - mocne!!

Wrzucam efekt 15 minut zabawy z tabletem..

Napisano

To moje pierwsze prace w miare skończone i robione z wczesniej ustalonej wizji , pierwszy raz wystawiam moje prace 2d publicznie wiec prosze o porady i krytyke... :)

mentalnosc.jpg

/\ Praca robiona 1h 30 minut

fotojasczur.jpg

/\ 30 minut , fotomontaz paru fotek i zabawa z cieniem

Napisano

SUPER_OkO: to nie moja animacja i jestem raczej pewny ze nie rozmawialismy.

maxymalne ziomale dzieki. przedstawiam wam neandertala co se kiedys przed nami w europie zyl.

0701neanderthal5ez.jpg

Gość werniczka
Napisano

a ja myslalam ze iumiem malowac....