Napisano 19 Luty 200718 l Łukasz Jaskólski, Tortur: wypas pracki :)zresztą jak zwykle... ;) ok 40minut ;)akryl
Napisano 19 Luty 200718 l Przestworza naleza do Was!!! po meczacym dniu pracy nic tak nie odpreza jak luzne szkice a jak czlowiek ma jeszcze goraczke... :) Pozdro all - milo na Was patrzec:D
Napisano 21 Luty 200718 l Jest to mój w zasadzie pierwszy szkic. Mam nadzieje że nikt się nie urazi że to tu włożyłem , ale przy okazji zapytam was o jedno . Mianowicie : Czy rysować może każdy, oczywiście nie mówie o dziełach , ale o rysunkach w miare na poziomie ? do tego potrzebna jest specjalna że tak powiem chrapka czy wystarczy poćwiczyć ..?
Napisano 21 Luty 200718 l mileS jak to jest Twoj pierwszy szkic to wymiatasz! a tak np.wygladal moj ,jeden z pierwszych...
Napisano 21 Luty 200718 l 1h zbliżenie na głowę wreszcie sobie pomazałem trochę dłużej moim nowym małym tabletem :-)
Napisano 22 Luty 200718 l pierwsze szkice robiłem zdjecia aparatem wiec dlatego taka słaba jakoś i powykrzywiane troche bo nie mam skanera a3
Napisano 22 Luty 200718 l aras: YPKA! nie bic za szkice. ucze sie dopiero. z anatomia to u mnie kiepsko jak ze wspolczesna astrofizyka:)
Napisano 23 Luty 200718 l Taką istotę ostatnio narysowałem. Winą za kiepską kreskę obarczam drgawki podczas gorączki jaką wtedy miałem, grypa...
Napisano 23 Luty 200718 l don kiszot odyseusz. no ba! to dla kolezanki smignalem jak jej smutno było:)
Napisano 25 Luty 200718 l Znalazlem chwilke :) dawno nie tabletowalem wiec nie wyszlo najlepiej :) ale wazne ze ejstem ciut podobny :D Pozdr JoKeR
Napisano 27 Luty 200718 l maly szkic odemnie. dopiero zaczynam zabawe z malowaniem, 'porady' i krytyka mile widziane
Napisano 28 Luty 200718 l Maniak.. powplutku stajesz sie moim idolem :D heh Aktualnie zaraz po churchu jestes :D fajne pracki .. ta ekspresja, boskie pozdrawiam
Napisano 5 Marzec 200718 l Mkaszpir: Eleganckie wektory ManiakS: Klasa jak zawsze, fajne działanie bruszami w drugim. kolorowe eksperymenta:
Napisano 14 Marzec 200717 l cos zastuj zrobil a ja tak lubie przegladac ten watek, wrzucac chlopaki pracki wrzucac nie wstydzic sie :P to juz historia polskiej grafiki komp, a kto nie przejrzal przynajmniej 200 stron speedpaintingu nie wie co to zycie i sztuka :P Pozdr. :)