Napisano 2 Marzec 200817 l Trening kolorków (proszę nie zwracać uwagi na błędy anatomiczne ;) chodziło o same kolory):
Napisano 3 Marzec 200817 l ostatnio próbuje bardziej dynamicznie jakieś 20 minet z fotki ^^ ręka nie wyszła spodnie płasko ;/
Napisano 5 Marzec 200817 l Leszku - genialne światło na tej ostatniej Żeby nie było, że komentuje bez obrazka:
Napisano 5 Marzec 200817 l $iema ! :] Chciałbym dołączyć do yy... "zabawy", więc wrzucam Wam tutaj mój pierwszy Speed Painting na tablecie, który dostałem wczoraj. Jest to mój pierwszy projekt na tego typu sprzęcie tak w ogóle ^^. Pracka wykonana gdzieś w 25 minut :] Na początek coś łatwego... Bardzo pięknie Wam to tutaj idzie, zobaczymy jak będą wyglądać moje pracki przy waszych :D Devil's Road (aka Jaskinia Diabła xD ?)
Napisano 5 Marzec 200817 l peterson: fajna krecha.. :) shin: dzieki :), w tym Twoim brakuje mi troche bryly i takiej swobody w rysowaniu wiecej ;) kollasus: witamy w speedach :] zarzucaj dalej nie chcialo mi sie tego juz konczyc wiec wrzucam takie jakie jest ;) :
Napisano 6 Marzec 200817 l leszek_lenia: fajny portrecik ;) jakby tak zblendować jeszcze kolory na ramionach i górnej klatce... Biutiful i tak jest xD Tutaj kolejne ćwiczenie kolorów i możliwość ręki w DP :] Aha - to jest moja trzecia, robiona na poważnie pracka na tablecie ;) Trawa niedokładna, zrobiona na szybca xP Około 50 minut pracy (nie umiem jeszcze machać takich obrazków w 10 minut xD). Troszkę z referki (ogdzieś z 25% pracki), reszta swoja :] PS. Coś tu ucichło... ^^
Napisano 9 Marzec 200817 l kpulka: zmien pedzel na twardy i nie maluj na bialym :) Mkaszpir: ladnie :) noiprox: ten widoczek wyglada mi na scene z black and white :D taka gra.... w kazdym badz razie w dobra strone idziesz :) a tu 20minut :
Napisano 9 Marzec 200817 l Dzięki Leszek:) Heh... Black&White to była gra, w którą najbardziej się wczułem kiedykolwiek, swego czasu spędziłem nad nią sporo czasu :) Faktycznie ten obrazek przypomina trochę tereny z tej gry, ale nie miałem zamiaru tego tak narysować :> może tak podświadomie to wyszło ;)
Napisano 13 Marzec 200816 l Witam Jestem tu nowy od dawna obserwuje wasze poczynania:) Zainspirowalo mnie to zeby popracowac nad swoimi umiejetnosciami. Ponizej kilka mioch speedów. Prosze o komentarze i uwagi etc
Napisano 17 Marzec 200816 l artluco: kapitalne:] selfu: wlasnie do takiego poziomu usiluje dojsc. konkretne pociagniecia, bez zbednego szukania i brudzenia! masai ode mnie, 2,5 godziny. najwiecej przyjemnosci sprawilo mi tlo:P
Napisano 18 Marzec 200816 l no no paniowe bardzo ladne prace:0 a tu moje 25 minut relaxu:P refera moje zdjecie:Phehe(zart)
Napisano 19 Marzec 200816 l Leszek - nie czas już alby zrobić jakaś bardziej dopracowana prace ;) ? speedy bdb :D Chciałbym pogratulować tym którzy przyczynili sie do powstania nowego wyglądu strony ,, jest cudny :) A tu moje gryzmoły :) Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200816 l Takie cos niby sf:) http://img206.imageshack.us/my.php?image=46820878lo4.jpg I to z refki http://img206.imageshack.us/my.php?image=46240094fc1.jpg Shit Panowie oswieccie mnie jak zrobic zeby obrazki sie pokazywały tak jak wam:)
Napisano 20 Marzec 200816 l Bardzo ciekawie tutaj macie. Dołączam się więc i pozdrawiam;) Pierwsza 'pracka' i ogarnięcie tabletu.. Nie, gość nie miał zeza;)
Napisano 20 Marzec 200816 l Shit Panowie oswieccie mnie jak zrobic zeby obrazki sie pokazywały tak jak wam:) Najpierw musisz wrzucić fotkę do internetu(np. http://www.imageshack.us). Następnie klikasz w ikonkę "insert image" i wklejasz link do obrazka;) Pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200816 l ostatnio mam problemy z kartą graficzną i chyba mam z 0,5fpsów w photoshopie, męczące to strasznie dlatego mocno niedopracowane jest
Napisano 23 Marzec 200816 l Mój debiut tutaj:D Miało być coś większego..po około 1,5 h znikł pomysł na dalszy ciąg...