Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Trening kolorków (proszę nie zwracać uwagi na błędy anatomiczne ;) chodziło o same kolory):

85341266ro7.jpg

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

skattteeeqw5.jpg

ostatnio próbuje bardziej dynamicznie jakieś 20 minet z fotki ^^

ręka nie wyszła spodnie płasko ;/

Napisano

Leszku - genialne światło na tej ostatniej

Żeby nie było, że komentuje bez obrazka:

cyberhc8.jpg

Napisano

$iema ! :]

Chciałbym dołączyć do yy... "zabawy", więc wrzucam Wam tutaj mój pierwszy Speed Painting na tablecie, który dostałem wczoraj. Jest to mój pierwszy projekt na tego typu sprzęcie tak w ogóle ^^. Pracka wykonana gdzieś w 25 minut :] Na początek coś łatwego... Bardzo pięknie Wam to tutaj idzie, zobaczymy jak będą wyglądać moje pracki przy waszych :D

Devil's Road (aka Jaskinia Diabła xD ?)

devilsroadrf1.jpg

Napisano

peterson: fajna krecha.. :)

shin: dzieki :), w tym Twoim brakuje mi troche bryly i takiej swobody w rysowaniu wiecej ;)

kollasus: witamy w speedach :] zarzucaj dalej

nie chcialo mi sie tego juz konczyc wiec wrzucam takie jakie jest ;) :

skicbx1.jpg

Napisano

leszek_lenia: fajny portrecik ;) jakby tak zblendować jeszcze kolory na ramionach i górnej klatce... Biutiful i tak jest xD

Tutaj kolejne ćwiczenie kolorów i możliwość ręki w DP :] Aha - to jest moja trzecia, robiona na poważnie pracka na tablecie ;) Trawa niedokładna, zrobiona na szybca xP Około 50 minut pracy (nie umiem jeszcze machać takich obrazków w 10 minut xD). Troszkę z referki (ogdzieś z 25% pracki), reszta swoja :]

stonesbytheriverhy6.jpg

PS. Coś tu ucichło... ^^

Napisano

kpulka: zmien pedzel na twardy i nie maluj na bialym :)

Mkaszpir: ladnie :)

noiprox: ten widoczek wyglada mi na scene z black and white :D taka gra....

w kazdym badz razie w dobra strone idziesz :)

a tu 20minut :

takiecosys3.jpg

Napisano

Dzięki Leszek:)

Heh... Black&White to była gra, w którą najbardziej się wczułem kiedykolwiek, swego czasu spędziłem nad nią sporo czasu :) Faktycznie ten obrazek przypomina trochę tereny z tej gry, ale nie miałem zamiaru tego tak narysować :> może tak podświadomie to wyszło ;)

wielorybciezv6.jpg

Napisano

Witam

Jestem tu nowy od dawna obserwuje wasze poczynania:) Zainspirowalo mnie to zeby popracowac nad swoimi umiejetnosciami. Ponizej kilka mioch speedów. Prosze o komentarze i uwagi etc

Napisano

artluco: kapitalne:]

selfu: wlasnie do takiego poziomu usiluje dojsc. konkretne pociagniecia, bez zbednego szukania i brudzenia!

masai ode mnie, 2,5 godziny. najwiecej przyjemnosci sprawilo mi tlo:P

maasai640mu9.jpg

Napisano

no no paniowe bardzo ladne prace:0

a tu moje 25 minut relaxu:P

122copy-1.jpg

refera moje zdjecie:Phehe(zart)

Napisano

Leszek - nie czas już alby zrobić jakaś bardziej dopracowana prace ;) ? speedy bdb :D

Chciałbym pogratulować tym którzy przyczynili sie do powstania nowego wyglądu strony ,, jest cudny :)

A tu moje gryzmoły :) Pozdrawiam

2002116205787742994_rs.jpg

Napisano

Bardzo ciekawie tutaj macie. Dołączam się więc i pozdrawiam;)

Pierwsza 'pracka' i ogarnięcie tabletu..

face1ta6.jpg

Nie, gość nie miał zeza;)

Napisano

Shit Panowie oswieccie mnie jak zrobic zeby obrazki sie pokazywały tak jak wam:)

Najpierw musisz wrzucić fotkę do internetu(np. http://www.imageshack.us). Następnie klikasz w ikonkę "insert image" i wklejasz link do obrazka;)

Pozdrawiam

Napisano

ostatnio mam problemy z kartą graficzną i chyba mam z 0,5fpsów w photoshopie, męczące to strasznie dlatego mocno niedopracowane jest

mnichub6.jpg

Napisano

Mój debiut tutaj:D

Miało być coś większego..po około 1,5 h znikł pomysł na dalszy ciąg...

3.jpg