Bobby_digital Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 fajnie... szkoda ze troche zezowata.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 Nie zezowata, tylko patrzy w oczy facetowi, ktory siedzi obok. Niektorym to wszystko trzeba wyjasniac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 11 Luty 2004 Share Napisano 11 Luty 2004 no nie mow ze te prawe(te po prawej) oko jest wporzadku, posluchalbys raz specjalisty bobiego a dobze byc na tym wyszedl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 Pięknie DruG, ale do oryginału trochę jej urody brakuje :P niecała godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 :D wyglada jak chloptas w przyduzym kapeluszu - juz wiem skad sie wzial pomysl na serial \"przygody mlodego indiany jones\'a \" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 kru, jeśli sugerujesz, że inspiracją dla \"przygód..\" był mój speed powyżej to obawiam się, że jesteś w błędzie. Kolejne próby z metodą.. kreskowania. Tu etapy \"łapania\" twarzy, z czym miałem poważne problemy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 dzieki chlopaki za mile przywitanie. testowalem zdolnosci kopistyczne, zdjecie z boczku i jazda. :) jeden z moich ulubionych filmow. leander: chyba troche usta za bardzo obrysowujesz. np. przez to ford takim chlopcem sie zrobil. ref: http://www.hometheaterforum.com/ronsreviews/mission12.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 dajcie spokoj - powinni zabronic takiego rysowania :D jeszcze sie ktos gorzej rysujacy (np. ja) zalamie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 12 Luty 2004 Share Napisano 12 Luty 2004 drug arwena (chyba ;P) fajna choc faktycznie cos lewym okiem niedomaga i worki pod oczami :) leander panna fajowska ale indiana cos ci nei wyszedl czekam na wiecej, czemu nei moge dodac tego zalocznika bede plakal jak mala biedna dziwczynka pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 14 Luty 2004 Share Napisano 14 Luty 2004 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 Kengi, ta kopia fotki naprawdę bardzo wierna. Osobiście wolę trochę uciekać z interpretacją czy kolorami, no ale nie o to Ci chodziło. ten.. no.. garnek A tu pierwsza praca w Painterze (Classic). Nie znalazłem tam funkcji flip horizontal dla wszystkich warstw zbiorczo, więc bez korekty chłopiec jest trochę pokrzywiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 15 Luty 2004 Share Napisano 15 Luty 2004 leander i masz 100% racje. ale akurat te kolory, ten kadr, ten film... po prostu chcialem pogapic sie na to zdjecie, a to najlepszy sposob:) next shijit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Luty 2004 Autor Share Napisano 15 Luty 2004 ano on czasu do czasu taka wierna kopia jest porzyteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Luty 2004 Share Napisano 16 Luty 2004 A ja Billego Elliota sobie dziś przypomniałem. Też tam jest kilka scen wartych dłuższego postoju :) Kadru nie pokaże bo nie wiem jak zrobić screena z DVD. Ktoś wie? A ten fragment to mi trochę spoodge\'owato wyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Luty 2004 Autor Share Napisano 16 Luty 2004 Moj ikeowy pokoik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Bez referek, takie maziu maziu, miała być zabawa światłocieniem, ale wyszedł ludzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Power DVD ma chyba opcje ściągania screenów z filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Luty 2004 Autor Share Napisano 17 Luty 2004 pokoju ciag dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 Wygląda na to, że nowy serwer już śmiga :) I to całkiem nieźle. Dzięki Master Kiełbaster, Power DVD działa. --> snapshot Już tu komentowałem, ale przy przenosinach max3d skasowało. W skrócie - świetny pokoik Biglebowsky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 mój pierwszy speed.... poproszę o zjebkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 super! ale prowa noga sprawia wrarzenie złamanej w pół i to tak konkretnie 8). natomiast ubranko \'zachowuje się\' świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 Faktycznie trochę ciarki przechodzą na widok tej nogi, ale całość to jedna z lepszych prac jakie widziałem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 bazgrolki z rendertime\'u: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Luty 2004 Autor Share Napisano 18 Luty 2004 moda na tradycyjne media:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Luty 2004 Autor Share Napisano 18 Luty 2004 i kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Luty 2004 Autor Share Napisano 19 Luty 2004 i nastepny w podobnym klimacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 Wreszcie moge pisac:) Bigle fajne te domkowe bajerki, kris zgodze sie z przedmowcami co do zlamanej nogi, poza tym pracka super :) kengi,szkice fajne, szczegolnie mnie babuchna do gustu przypadla ;) A tak btw jak chcesz skasowac post edytuj go i na dole masz \'!delate this message!\' No i cosik mojego, taki autoportrecik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 czas isc spac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 autoportrecik ale juz mniej udany, bigle fajniaste rysuneczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 ultra speed gryzgoł... dla Tigera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 19 Luty 2004 Share Napisano 19 Luty 2004 sweet :) dzięki kris czuje sie zaszczycony ;) No i jeszcze jeden ołówkowy bazgroł, profil do conceptu generała Heinricha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Kengi, to czerwone to rozumiem inspiracja moim poprzednim speedem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 taki tam zolniezyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 leander - co tu duzo mowic - pikne! biglebowsky - co widze?- czyzbys skręcil mu lewa noge w kostce??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 domek w Pekinie... to coś przed domkiem to lustrzany kolektor słoneczny... oni tym ryż gotują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Painter Classic, chciałem się zmieścic w godzinie no i z poślizgiem na drobne poprawki się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 No no panie, to chyba najładniejszy Twoj speed jaki widze :) Bigle, zolniezyk tez fajniutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 qrcze jak patrze na te tu obrazki to mi troche głupio:)) Takie fajne rzeczy rysujecie. Miałem wolne jakieś 40 minut i z wielka niesmiałościa zabrałem się za tablet. To mój pierwszy w życiu:))) (!!!) obrazke zrobiony w kompie ( Kris_R świadkiem:))) wiec prosze o wyrozumiałość:)) Pozdro Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 No porsze! jeszcze mi tu w 2D bedzie szalal ;). A tak powaznie jeszcze sie musisz podszkolic ale jak na 1 raz calkiem przyjemnie wyglada. Na jakim tablecie to robiles?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Te moje dwa speedy to też godzina z chaczykiem. Z wyjątkiem tygrysa, bo to jakieś 0,5 h. Lookas... wiem, że rysowałeś to z głowy. No i dla mnie twarz w ujęciu 3/4 z przodu w takim wydaniu to bomba! Tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 leander: masz racje, przez Ciebie spac po nocach nie moge. KREWKREWKREW.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Kengi, mnie po nocach raczej nie ciagnie choc dzis wyjatek, temat zołnierski ciąg dalszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 tiger mi kazal okolo 3 godziny; ps+imageready. bojcie sie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 Barbarzynca najfajniejszy :) Speeder: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 Wow! To zdecydowanie najszybszy speed w historii wątku! Do tego jeden z najlepszych :) Lookas świetna twarz, czekamy na kolejne 40 minut wolnego :) oDD, super! A odnośnie barbarzyńcy, to czekamy na dłuższą animkę. Wiesz, smok, pojedynek , panna w wieży. Jak się powiedziało \"A\".. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 no lol dawno nei gadalem tu czasu brak tabelcik sie kurzy trza cos odswierzyc zrazilem sie niemozliwoscia dodania zalacznika ;/ ale dobra tam tiger swietny speed odd fajne ale lepszejsze widzialem ;d leander babeczka w painterze super pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 Swietne Tiger, brak mi slow. a dopracuj dziecko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelart Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 niesmialo dodam cos od siebie 20 min i blagam o tablet!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Duzo fajnych rzeczy ostatnio sie tutaj pojawilo:).Swietne. Zeby nie bylo ze nic nie robie:) to wrzuce sobie taki pack... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi