Napisano 31 Marzec 200420 l tak...przyjemny temat ogolnie portret jest przyjemnym tematem - tematem rzeka
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor Troche sie bawilem nowym domowym tabletem, kolor troche plasko i lokalnie wyszedl ale jakos tam kupy sie trzyma.
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Wg mnie kupy sie trzyma jak najbardziej :) moja pracka tez na nietypowym tablecie, dosiadlem sie do kompa kolegi.
Napisano 3 Kwiecień 200420 l Autor No to nastepne, kiedys trzeba sie do sprzatanka wiosennego wziasc:)
Napisano 3 Kwiecień 200420 l a ja ty razem kredkami od syna (właśne mu kupiłem :) ) wymalowałem sobie pociąg - po prostu pociąg :)
Napisano 4 Kwiecień 200420 l jestem poczatkujacy :) painter 8 w godzine z groszami jakby to zebrac do kupy :)
Napisano 6 Kwiecień 200420 l no calkiem fajnie , jak znajde miejsce w sieci to rzuce ogra od siebie ;p
Napisano 10 Kwiecień 200420 l Po dłuższej przerwie... Ale co tam, przynajmniej speedowo :). Mam nadzieje że komuś się spodoba :).
Napisano 10 Kwiecień 200420 l hej! witam wszystkich serdecznie! jestem tu pierwszy raz i oczywiscie zamieszcze moja mala prackę.. autoportrecik. Powstawal w 1 godzinke wiec do speedów sie chyba nadaje :) A co do powstania to najpierw szkic z zdjecia, potem ilustrator na szkicu a na koniec troszke photoshopa. Z gory dzieki za wasze opinje:) A wogole to smacznego jajeczka:)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l hmm... bigl ciekawe jaka byla \"inspiracja\" ;) witamy, witamy i czekamy na cos nowego
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Pokazywanie tego na ramach forum jest wielką kompromitacją. Kicz powielany wiele razy. Nie wiem co skłoniło mnie do pokazywania tej pracy, ot taki sobie concept ;p
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Panie biglebowsky musze powiedziec ze twoje prace udowadniaja mi jak wiele jeszcze musze pracowac. Naprawde jestem pod wielkim wrazeniem... Pozostaje mi cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc... a to kolejne male cwiczonko.. moze mnie to gdzies zaprowadzi :)
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Visor, modelik z gry... malowalem na oryginale, ktory dodatkowo jest pod spodem... oryginal -jakas starastronka klanu a to wersja przed rozmazaniem.. ... a to daje na wypadek gdyby cos nie dzialalo - bo ja nie widze obrazka :(
Napisano 15 Kwiecień 200420 l Tygrysie: na pierwszy rzut oka OKa, ale... Po Tobie spodziewalbym sie jakichs dalszych krokow. Zapomnij juz o tym swoim Sijunowym zestawie \"kolorow ciala\" i sprobuj zinterpretowac obraz, ktory malujesz. Po co ja w ogole sie produkuje? ;) Mea Cupa
Napisano 17 Kwiecień 200420 l mój pierwszy raz tutaj....jeszcze sie ucze operować mychą. Gdybym znał wcześniej to forum....PS 7, mycha, Blind Guardian na Winampie
Napisano 18 Kwiecień 200420 l głowa krasnoluda... 20 minutek pracy.. bez szkicu poprostu na tableciku w ps7. napiszcie co sadzicie, pierwszy raz ten tryb pracy objolem i nie wim sam co mam myslec o tym..podoba sie ?? dzieki z gory! :)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l CIEKAWSKI: podoba sie :) życie to nie bajka.. jak zwykl mawiac kopciuszek
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Co to? Toz to jakis gosc imieniem ( Roy lub Rick ) spoglada na budynek LAPD ( Los Angeles Police Departament) w roku panskim AD 2019 Polecam www.bladezone.com ( uwaga ciezka stronka w kBajtach oczywiscie)
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Tiger widzę mocno w sci-fi ostanio siedzisz, efekt uboczny bitwy ?:) Z mojej strony drobny koncepcik:
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Ikim: kanal Black Ci wylaczylo? ;) Fajne to to, ino brakuje mi jakiejs mocniejszej krechy.
Napisano 21 Kwiecień 200420 l fajne ostatnie strony chociaz i tak za malo... spedzilem kilka minut w ps edit:hehe zauwazylem ze ma polamane nogi i wogole kaszana:]