Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość kliperek
Napisano

jestem poczatkujacy :) painter 8 w godzine z groszami jakby to zebrac do kupy :)

Napisano

hej! witam wszystkich serdecznie!

jestem tu pierwszy raz i oczywiscie zamieszcze moja mala prackę.. autoportrecik. Powstawal w 1 godzinke wiec do speedów sie chyba nadaje :)

A co do powstania to najpierw szkic z zdjecia, potem ilustrator na szkicu a na koniec troszke photoshopa.

Z gory dzieki za wasze opinje:)

A wogole to smacznego jajeczka:)

Napisano

Pokazywanie tego na ramach forum jest wielką kompromitacją. Kicz powielany wiele razy. Nie wiem co skłoniło mnie do pokazywania tej pracy, ot taki sobie concept ;p

Napisano

Panie biglebowsky musze powiedziec ze twoje prace udowadniaja mi jak wiele jeszcze musze pracowac. Naprawde jestem pod wielkim wrazeniem...

Pozostaje mi cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc...

a to kolejne male cwiczonko.. moze mnie to gdzies zaprowadzi :)

Napisano

Tygrysie: na pierwszy rzut oka OKa, ale... Po Tobie spodziewalbym sie jakichs dalszych krokow. Zapomnij juz o tym swoim Sijunowym zestawie \"kolorow ciala\" i sprobuj zinterpretowac obraz, ktory malujesz.

Po co ja w ogole sie produkuje? ;)

Mea Cupa

Napisano

mój pierwszy raz tutaj....jeszcze sie ucze operować mychą. Gdybym znał wcześniej to forum....PS 7, mycha, Blind Guardian na Winampie

face.jpg

Napisano

głowa krasnoluda... 20 minutek pracy.. bez szkicu poprostu na tableciku w ps7.

napiszcie co sadzicie, pierwszy raz ten tryb pracy objolem i nie wim sam co mam myslec o tym..podoba sie ??

dzieki z gory! :)

Napisano

Co to?

Toz to jakis gosc imieniem ( Roy lub Rick ) spoglada na budynek LAPD ( Los Angeles Police Departament)

w roku panskim AD 2019

Polecam www.bladezone.com ( uwaga ciezka stronka w kBajtach oczywiscie)