Napisano 4 Listopad 200321 l -Spojrz mi w oczy.Co widzisz? -Tego gościa co stoi a Toba :P Fajne scatmax :)
Napisano 5 Listopad 200321 l oDD a mi sie te chmurki bardoz podobają na 2 pracce :) ja z chmurkami zawsze mam troche problemów
Napisano 5 Listopad 200321 l To jeszcze taka szybka bieda. Nie ukrywam, ze to autoportret :) Praca nosi tytul: \"You`re next\".
Napisano 5 Listopad 200321 l To jeszcze staroc, moze ktos wczesniej widzial. Nie chce mi sie wrzucac do osobnego watku, wiec umieszcze tutaj. Wybaczcie :P
Napisano 5 Listopad 200321 l Tja portrecik extra :) No a speedzik całkiem sugestywny :) Sie drug rozkreca tutaj ;)
Napisano 6 Listopad 200321 l Troszkę w speedzie za ostre to czerwone światło na palcach, a tak poza tym to niezłe. Mam nadzieję, że to nie ja jestem następny ;)
Napisano 8 Listopad 200321 l DruG ten Kolo świetny jak go oglądam partiami. Ale całość jakoś mało przerażająca. Chyba przez pozycje i jakieś niezbyt przekonywujące proporcje (za mała głowa? może łydki?). mw4d, spróbuj twardych pędzli, takie rozmycie nie wpływa najlepiej na doznania estetyczne. Ale kolory mi się podobają.
Napisano 8 Listopad 200321 l wiem kurcze musze zalatwic sobie ps7 bo mam 4.00 a twardymi mi sie trudno maze :D hm ale dzieki lea za opinie :)
Napisano 8 Listopad 200321 l hmm taki przedpołudniowy rysuneczek na rozgrzanie rączki przed czymś lepszym :) pozdr
Napisano 8 Listopad 200321 l Ładne sith ale zes to troszke na oklep poprowadził i na speeda by sie nadawało jak ulał :O) Poza tym fajny pomysł na rycerza :) Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200321 l No to następny mój speed - chyba najszybszy w życiu :) zresztą już ma trochę
Napisano 10 Listopad 200321 l Tak patrzę i patrzę i pomyślałem, że może coś od siebie dożucę...:) \"Pracuję\" (wielkie słowo) na tablecie Wacom Volito już od jakiegoś czasu, ale nigdy nie zająłem się tym poważniej:/ Może teraz mnie to wciągnie i komputer dorówna kartce papieru:) Pozdrawiam... Jacek
Napisano 10 Listopad 200321 l Kooba: całkiem ale nie w tych kolorach.Bys to zróżniczkował i by cosik lepszego wyszło moze troche zimnego dla kontrastu. Oil: witamy na forum:) Raczka fajna ale ludzika zes chyba 2 minuty robił;)
Napisano 10 Listopad 200321 l Ludzik w 2 minuty wyszedl lepiej, niz niektorym w 2 godziny ;> Swietnie Oil, pokaz co potrafisz:)
Napisano 10 Listopad 200321 l To pozwólcie może, że jeszcze dwa takie superszybkie :) ...no skoro się podoba :D
Napisano 10 Listopad 200321 l Ludzik faktycznie robi wrażenie. Chyba niezły warsztat się za tym kryje.
Napisano 10 Listopad 200321 l nieee... miało być ASP, ale profesorowie uznali inaczej... może w tym roku uda się ich przekonać :) ...fajnie by było...
Napisano 11 Listopad 200321 l merry history strikes back :) Ładnie leander no oil te szybciutkie ale fajniutkie :)
Napisano 11 Listopad 200321 l Kurczę...nie wiem czy mi wolno - tak od nie dawna tu jestem i w ogóle...trudno! Unikaj budowania kompozycji na środku kartki - mało ciekawe, i otaczania pierwszego planu taką \"aureolką\" tła - ociera się troszkę o jakiś kiczyk, albo co...Ale ogólnie całkiem fajny styl sobie wypracowałeś:)
Napisano 11 Listopad 200321 l oil - naparwde ladne musisz mi zrobic wyklad :> leander - jakies nieposklejane, dziwna technika ale forme zalapales wiec mi sie podoba ;) niedlugo moze wrzuce jeszcze cos od siebie :)
Napisano 11 Listopad 200321 l Oil uczyles sie rysowac sam czy pod czyims okiem albo czytajac wskazowki z ksiazek itp ????
Napisano 11 Listopad 200321 l przygotowywałem się do ASP przez dwa lata - chodziłem na zającia, słuchałem ludzi, którzy mają o tym jakieś pojęcie, a zasady, które mi wtłaczali łączyłem w odpowiadające mi. Codziennie rysowałem ludzi w szkole na przerwach itp. - praca... Trochę wstyd się przyznać, ale od 4 miesięcy nie miałem ołówka w ręce:(, a efekty są takie jak widać (ta ręka to przedwczorajsze \"dzieło\", reszta z okresu przygotowywania się). Obecnie, po tej długiej przerwie nie czuję się zbyt pewnie, ale chyba jak się znów zacznie ćwiczyć... Wracając do tematu - ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... jak ze wszystkim zresztą ;)
Napisano 11 Listopad 200321 l fajne pracki Oil :| Ten pan na prawde wyglada jakby mial sie przewrocic bez swojej laski :( respekt
Napisano 11 Listopad 200321 l No to może jeszcze taki nocny pan ;) jeszcze ciepły:) ....około 30min. ....chyba nwet trochę mniej.
Napisano 11 Listopad 200321 l hmmm...niestety zawsze (chyba) coś za coś...ja z kolei średniacko radzę sobie z kolorem...przynajmniej nie mogę się do tego przymusić jeśli chodzi o tablet....hmmm
Napisano 11 Listopad 200321 l Jak masz sie przymuszac to sie nie przymuszaj :) Ja za to chetnie zobaczyłbym jakas powazniejsza pracke w Twoim wykonaniu. Zreszta racja w tym ze pracowac trzeba i to sporawo, bo człowiek sie opieprza pół roku i mu koślawce wychodza ( Majti łorior, jak ktos jeszcze pamieta :P ) . Keep going oil wierz mi 3 rysuneczki i sie człek rozkreca :)