Scatmax Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Dzieki!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 Przejrzałem gościa na wylot :) Swietny styl Ci się udzielił ostatnio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 -Spojrz mi w oczy.Co widzisz? -Tego gościa co stoi a Toba :P Fajne scatmax :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Ponawiam pochwały, ten facet więcej znaczy od chlorowych wybielaczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 oDD a mi sie te chmurki bardoz podobają na 2 pracce :) ja z chmurkami zawsze mam troche problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Dzieki za pochwaly:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 To jeszcze taka szybka bieda. Nie ukrywam, ze to autoportret :) Praca nosi tytul: \"You`re next\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 To jeszcze staroc, moze ktos wczesniej widzial. Nie chce mi sie wrzucac do osobnego watku, wiec umieszcze tutaj. Wybaczcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Listopad 2003 Share Napisano 5 Listopad 2003 Tja portrecik extra :) No a speedzik całkiem sugestywny :) Sie drug rozkreca tutaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 Troszkę w speedzie za ostre to czerwone światło na palcach, a tak poza tym to niezłe. Mam nadzieję, że to nie ja jestem następny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 6 Listopad 2003 Share Napisano 6 Listopad 2003 A co to za kozaka-grubaska tam maltretujesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Pamietacie tego kolesia, ktorego trzymalem? Wkurzyl mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 teraz ja wymiatacze! niech żyją myszy! :):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 DruG ten Kolo świetny jak go oglądam partiami. Ale całość jakoś mało przerażająca. Chyba przez pozycje i jakieś niezbyt przekonywujące proporcje (za mała głowa? może łydki?). mw4d, spróbuj twardych pędzli, takie rozmycie nie wpływa najlepiej na doznania estetyczne. Ale kolory mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 wiem kurcze musze zalatwic sobie ps7 bo mam 4.00 a twardymi mi sie trudno maze :D hm ale dzieki lea za opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 i porozjasniaj zywsze kolorki etc zreszta Ci juz mowilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 nom... tak uczynie :) ale jak bede mial tego ps7 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 hmm taki przedpołudniowy rysuneczek na rozgrzanie rączki przed czymś lepszym :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Ładne sith ale zes to troszke na oklep poprowadził i na speeda by sie nadawało jak ulał :O) Poza tym fajny pomysł na rycerza :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 Amelia soundtrack inspired Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 A gdzie don kichot? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 No to następny mój speed - chyba najszybszy w życiu :) zresztą już ma trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 O i mamy don kichota :) Tyle ze z trąbką :P Bardzo ładnie kooba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 Następny speed - tym razen technika tradycyjna - piórko + tusz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 noi kolejne piórko + tusze - tym razem parę kolorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 A le mnie wzięlo na to piórko - polecam - ale zabawa :) kolejny speed : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Tak patrzę i patrzę i pomyślałem, że może coś od siebie dożucę...:) \"Pracuję\" (wielkie słowo) na tablecie Wacom Volito już od jakiegoś czasu, ale nigdy nie zająłem się tym poważniej:/ Może teraz mnie to wciągnie i komputer dorówna kartce papieru:) Pozdrawiam... Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 i jeszcze jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Kooba: całkiem ale nie w tych kolorach.Bys to zróżniczkował i by cosik lepszego wyszło moze troche zimnego dla kontrastu. Oil: witamy na forum:) Raczka fajna ale ludzika zes chyba 2 minuty robił;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 jak speed to speed ;) a rączka koło 15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Ludzik w 2 minuty wyszedl lepiej, niz niektorym w 2 godziny ;> Swietnie Oil, pokaz co potrafisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 To pozwólcie może, że jeszcze dwa takie superszybkie :) ...no skoro się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Ludzik faktycznie robi wrażenie. Chyba niezły warsztat się za tym kryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Liceum plastyczne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 nieee... miało być ASP, ale profesorowie uznali inaczej... może w tym roku uda się ich przekonać :) ...fajnie by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 10 Listopad 2003 Share Napisano 10 Listopad 2003 Temat niegdyś popularny. Chyba tą pracą go nie zreanimuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 merry history strikes back :) Ładnie leander no oil te szybciutkie ale fajniutkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 Kurczę...nie wiem czy mi wolno - tak od nie dawna tu jestem i w ogóle...trudno! Unikaj budowania kompozycji na środku kartki - mało ciekawe, i otaczania pierwszego planu taką \"aureolką\" tła - ociera się troszkę o jakiś kiczyk, albo co...Ale ogólnie całkiem fajny styl sobie wypracowałeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 oil - naparwde ladne musisz mi zrobic wyklad :> leander - jakies nieposklejane, dziwna technika ale forme zalapales wiec mi sie podoba ;) niedlugo moze wrzuce jeszcze cos od siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 heh...no wiesz...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 Oil uczyles sie rysowac sam czy pod czyims okiem albo czytajac wskazowki z ksiazek itp ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 przygotowywałem się do ASP przez dwa lata - chodziłem na zającia, słuchałem ludzi, którzy mają o tym jakieś pojęcie, a zasady, które mi wtłaczali łączyłem w odpowiadające mi. Codziennie rysowałem ludzi w szkole na przerwach itp. - praca... Trochę wstyd się przyznać, ale od 4 miesięcy nie miałem ołówka w ręce:(, a efekty są takie jak widać (ta ręka to przedwczorajsze \"dzieło\", reszta z okresu przygotowywania się). Obecnie, po tej długiej przerwie nie czuję się zbyt pewnie, ale chyba jak się znów zacznie ćwiczyć... Wracając do tematu - ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... jak ze wszystkim zresztą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 :o:o no jak to ma byc nie najlepsze ta reka to ja ide juz spac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrc Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 fajne pracki Oil :| Ten pan na prawde wyglada jakby mial sie przewrocic bez swojej laski :( respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 No to może jeszcze taki nocny pan ;) jeszcze ciepły:) ....około 30min. ....chyba nwet trochę mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oil Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 hmmm...niestety zawsze (chyba) coś za coś...ja z kolei średniacko radzę sobie z kolorem...przynajmniej nie mogę się do tego przymusić jeśli chodzi o tablet....hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Listopad 2003 Share Napisano 11 Listopad 2003 Jak masz sie przymuszac to sie nie przymuszaj :) Ja za to chetnie zobaczyłbym jakas powazniejsza pracke w Twoim wykonaniu. Zreszta racja w tym ze pracowac trzeba i to sporawo, bo człowiek sie opieprza pół roku i mu koślawce wychodza ( Majti łorior, jak ktos jeszcze pamieta :P ) . Keep going oil wierz mi 3 rysuneczki i sie człek rozkreca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 po obejrzeniu \"Kill Bill\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi