Siegmar Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 swietna krecha mayk - ale speedy to nie sa :D ... nevermind .. wrzucaj bo fajne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 mayku fajne pomysły i świetne wykonanie. co więcej dodać... podoba mi się poprostu ! wiedz ze jestem twoją fanką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 fotożłop 15-20 minet ;) brama na podwórko w wawie w okolicach sejmu ...bleee.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 mayk-fajne pracki oDD-spadlem k.... z krzesla jak ujrzalem tego szalonego zioma:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Właśnie wyszło spod kowadła, ukułem takiego koncepcika na szybciora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 witam :) po raz pierwszy cos tu umieszczam, moja pierwsza powazniejsza pracka w GIMPie, z nudow zrobilem sobie taka tapetke, 15min http://ic1.deviantart.com/fs8/i/2005/306/c/e/Fire_power_by_wesoledi.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 fotożłop 15-20 minet ;) brama na podwórko w wawie w okolicach sejmu ...bleee.. 15-20...ale w jakim czasie, jednego wieczora?! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 tak, dzis wieczorem to zrobilem w parenascie minut (co chyba widac, skomplikowany rys. to to nie jest), wyrobiłem sie jeszcze z jednym rysunkiem, który tez dzis dodałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ciezki przekaz chlopaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 oDD: od chlopaków z maksatrzyde dla Ciebie wielka dziekówa za takiego speeda! mayk: a jakie to podworko? Bo ja na wiejskiej przez wiekszosc zycia mieszkalem i nie kojarze tej bramy. Swietne olowki! Wert: Ten koles z tekstem w tle swietny! misiekhc: bosko Ci ten "moshspeed!!!!" wyszedl. Najwyrazniej % Ci slużą :) Kilka szybkich portretow, 4 z ludzmi z pociagu, 2 z wczoraj ze zdjec, 2 radosne akryle ' a.. i moj ulubiony rysunek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 leander -> jak idziesz od sheratonu w strone sejmu prawą stroną ulicy, to po prawej stronie, gdzies w polowie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 o to ja tez zerknę:) przyjdziemy tam grupą jak japończyki-turyści i będziemy sobie robić zdjęcia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Leander: Fajny discman firmy Aiwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 chyba sony:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 nie chyba, a napewno - sony walkman :) und crap ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ta praca przypadła mi do gustu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 chyba zbyt wypieszczony, ale co mi tam..lunatyk dla tych co nie moga spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 on mi bardziej przypomina bota z quaka 1 bodajze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 kolejna świerza pracka, zaraz mi sie tablet zapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ta poprzednia ciekawsza, bardziej pobudza wyobraźnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 http://img482.imageshack.us/img482/7475/02mini7ps.jpg nagła wizja, kilkanaście minut w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 baaardzo dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 perspektywe zwaliles! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 nom z perspektywą coś jest nie tak (cień i miska), ale już nie poprawiam tego, na drugi raz thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 buehehe....dobrze ze u mnie mama gotuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 a mi tato gotuje;) hehehe i nawet mu wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 komment o moim obrazku: Wygląda jakby Twój stary go malował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Domek, ok 20min, PS : Niezłe pracki, aż wstyd coś zamieszczać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 niski jakiś mi się wydaje, może przez światło albo wyraźnie widoczne barierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 barierki sa "troche" za wysokie, niezwrocilem na to uwagi, ale to tylko speed, ktorego glownym celem byla zabawa z kolorkami :) EDIT : Mialo byc cos w stylu leandera. ale coz.....chyba nie wyszlo :D //ok 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 po zmrużeniu oczu ciągle rzuca się granica między błękitem, a resztą ale ja sie tam nie znam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 jol fenks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 freakin' amazin' man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 heh oDD niszczysz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 oDD-bomba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 cos dla zepsucia dobrego smaku, inspirowane doomem, maska zorro, ogolnie popcultura : logo klubu tanca towarzyskiego, mi osobiscie srednio podchodzi ale klientowi b.sie spodobalo :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 oDD klata wyszla najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Z calym szacunkiem, ale to logo jest brzydkie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 mi się bardziej ręka od klaty w ODDowym podoba, klata źle mi się z modelami z dooma 3 kojarzy, statyczna taka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 RA : mi tez sie nie podoba, wazne ze klient jest zadowolony :D Rzadko sie zdarza by to co robie dla klienta bylo w moim guscie :/ Mi wszystko podchodzi z speeda Odda , wiecej takich speedow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 a mnie sie podoba sposob ulozenia liter i wzajemne relacje z tym okregiem w srodku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Z referki. Szczerze mowiac to jest moja pierwsza praca w Painterze i zrobiona za pomoca tabletu. Tlo na szybko, nie smiac sie. ;) PS: Wie ktos moze co sie stalo jak w Painterze litery, ktore wpisuje zastepuje jakimis czeskimi bezsensownymi literami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 e tam nie bede sie smial...ale dobrze ze zaczynasz sie wkoncu bawic w 2d..a do pracki mam zastrzezenie ze za malo ja zroznicowales kolorostycznie tzn..nie wiem z ktorej strony pada swiatlo tego mi tu brakuje po za tym ciekawe jak na speedzika:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 RA: u mnie Painter zmienia na litewski, teraz mam paskudne przyzwyczajenie przesuwania myszy w okolice zegara (pasek jezyka) przy starcie photoshopa ;/ ładne drzewo (drzewiec), przypomina mi pixelartowe drzewa ze starych platformówek, genialne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 u mnie painter wchodzil w lotewski :-) sam z siebie. dawno nic nie wrzucalem, wiece wrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi