Napisano 2 Listopad 200519 l swietna krecha mayk - ale speedy to nie sa :D ... nevermind .. wrzucaj bo fajne !
Napisano 2 Listopad 200519 l mayku fajne pomysły i świetne wykonanie. co więcej dodać... podoba mi się poprostu ! wiedz ze jestem twoją fanką ;)
Napisano 2 Listopad 200519 l fotożłop 15-20 minet ;) brama na podwórko w wawie w okolicach sejmu ...bleee..
Napisano 2 Listopad 200519 l mayk-fajne pracki oDD-spadlem k.... z krzesla jak ujrzalem tego szalonego zioma:) pozdrawiam
Napisano 2 Listopad 200519 l witam :) po raz pierwszy cos tu umieszczam, moja pierwsza powazniejsza pracka w GIMPie, z nudow zrobilem sobie taka tapetke, 15min http://ic1.deviantart.com/fs8/i/2005/306/c/e/Fire_power_by_wesoledi.jpg
Napisano 2 Listopad 200519 l fotożłop 15-20 minet ;) brama na podwórko w wawie w okolicach sejmu ...bleee.. 15-20...ale w jakim czasie, jednego wieczora?! :P
Napisano 2 Listopad 200519 l tak, dzis wieczorem to zrobilem w parenascie minut (co chyba widac, skomplikowany rys. to to nie jest), wyrobiłem sie jeszcze z jednym rysunkiem, który tez dzis dodałem :P
Napisano 3 Listopad 200519 l oDD: od chlopaków z maksatrzyde dla Ciebie wielka dziekówa za takiego speeda! mayk: a jakie to podworko? Bo ja na wiejskiej przez wiekszosc zycia mieszkalem i nie kojarze tej bramy. Swietne olowki! Wert: Ten koles z tekstem w tle swietny! misiekhc: bosko Ci ten "moshspeed!!!!" wyszedl. Najwyrazniej % Ci slużą :) Kilka szybkich portretow, 4 z ludzmi z pociagu, 2 z wczoraj ze zdjec, 2 radosne akryle ' a.. i moj ulubiony rysunek:
Napisano 3 Listopad 200519 l leander -> jak idziesz od sheratonu w strone sejmu prawą stroną ulicy, to po prawej stronie, gdzies w polowie drogi
Napisano 3 Listopad 200519 l o to ja tez zerknę:) przyjdziemy tam grupą jak japończyki-turyści i będziemy sobie robić zdjęcia:D
Napisano 3 Listopad 200519 l chyba zbyt wypieszczony, ale co mi tam..lunatyk dla tych co nie moga spac
Napisano 4 Listopad 200519 l http://img482.imageshack.us/img482/7475/02mini7ps.jpg nagła wizja, kilkanaście minut w Photoshopie
Napisano 4 Listopad 200519 l nom z perspektywą coś jest nie tak (cień i miska), ale już nie poprawiam tego, na drugi raz thx
Napisano 4 Listopad 200519 l niski jakiś mi się wydaje, może przez światło albo wyraźnie widoczne barierki
Napisano 4 Listopad 200519 l barierki sa "troche" za wysokie, niezwrocilem na to uwagi, ale to tylko speed, ktorego glownym celem byla zabawa z kolorkami :) EDIT : Mialo byc cos w stylu leandera. ale coz.....chyba nie wyszlo :D //ok 20min
Napisano 4 Listopad 200519 l po zmrużeniu oczu ciągle rzuca się granica między błękitem, a resztą ale ja sie tam nie znam :P
Napisano 5 Listopad 200519 l cos dla zepsucia dobrego smaku, inspirowane doomem, maska zorro, ogolnie popcultura : logo klubu tanca towarzyskiego, mi osobiscie srednio podchodzi ale klientowi b.sie spodobalo :) :
Napisano 5 Listopad 200519 l mi się bardziej ręka od klaty w ODDowym podoba, klata źle mi się z modelami z dooma 3 kojarzy, statyczna taka ;)
Napisano 5 Listopad 200519 l RA : mi tez sie nie podoba, wazne ze klient jest zadowolony :D Rzadko sie zdarza by to co robie dla klienta bylo w moim guscie :/ Mi wszystko podchodzi z speeda Odda , wiecej takich speedow :)
Napisano 5 Listopad 200519 l a mnie sie podoba sposob ulozenia liter i wzajemne relacje z tym okregiem w srodku:)
Napisano 5 Listopad 200519 l Z referki. Szczerze mowiac to jest moja pierwsza praca w Painterze i zrobiona za pomoca tabletu. Tlo na szybko, nie smiac sie. ;) PS: Wie ktos moze co sie stalo jak w Painterze litery, ktore wpisuje zastepuje jakimis czeskimi bezsensownymi literami?
Napisano 5 Listopad 200519 l e tam nie bede sie smial...ale dobrze ze zaczynasz sie wkoncu bawic w 2d..a do pracki mam zastrzezenie ze za malo ja zroznicowales kolorostycznie tzn..nie wiem z ktorej strony pada swiatlo tego mi tu brakuje po za tym ciekawe jak na speedzika:p
Napisano 5 Listopad 200519 l RA: u mnie Painter zmienia na litewski, teraz mam paskudne przyzwyczajenie przesuwania myszy w okolice zegara (pasek jezyka) przy starcie photoshopa ;/ ładne drzewo (drzewiec), przypomina mi pixelartowe drzewa ze starych platformówek, genialne kolory
Napisano 5 Listopad 200519 l u mnie painter wchodzil w lotewski :-) sam z siebie. dawno nic nie wrzucalem, wiece wrzucam.