aras Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Łukasz, super wyszedł ten Quake. Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Łukasz J. wow fajne kolorki:)a szczegulnie na kamizelce weedlog szkoda gadac:P milusi monsterek:P a ja takie cosik:) moze komus sie spodoba:(?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Łukasz Misztela: Proporcje polecialy ostro. Za mala glowa, prawa reka za krotka o jakies 30 cm, w lewej nie czyta sie skrot zupelnie. Plasko generalnie poza okolicami pasa. Mysle, ze jak poprawisz mu anatomie to i poza sie poprawi, bo poki co zamiast wojownika mamy przykurcza, ktorego zaskoczyl niedzwiedz w lesie ;) Autoportret, ktory zarzucilem po nieudanej probie namalowania oczu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 No Łukaszu pięknie, widac ze ciagle cwiczenie daje efekty... Oczywiscie lepek z glowy... z cyklu Łeb jak sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 no to ja dalej:) leander dzieki za korekte:)na poczatku mnie troszke zniechceila ale co tam:D trzeba dzialac:) i kolejna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 leander: nie moze byc!! TOBIE COS NIEWYSZLO?!?! ;o lukasz misztela: fajne spojrzenie ma ta dziewczyna, i wsumie tylko to :) wymaga dopracowania :), reka jakas taka krzywa, i wlosy na dole za grube i zlewajace sie jesli o mnie chodzi, ale jest wmiare ok jak na speeda :) a co do poprzedniej pracki to juz zostales podsumowany, nic dodac, [ btw; przypomina mi jakiegos aktora ] a tutaj moje cosik, mial byc superkomputer, pozniej postanowilem przerobic na dżina z lapmy, ale zapisalem przez przypadek pomniejszone i inne niz chcialem, wiec odpuscilem sobie ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Odpoczynek od 3d :) Okolo 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Tak ladnie pozowal, nie moglem sie powstrzymac... http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=338334&postcount=165 Łukasz Jaskólski - swietne, moze w tym klimacie, tylko nieco wieksze? Bedzie super tapetka. Ups. Nie widac, na tym pomniejszeniu, ze on nie ma strzal, a jedynie bazie i dzieki za nowa tapetke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 ładne synuś, ładne ;> to jest miasto... prawda? :> a tu taki wygibas przed snem, ! [ na lepsze sny ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 thx wszystkim weedlog: klawy bobas :) Łukasz M. :najbardziej kłuje w oczy ta rękojeść miecza, reszta w miarę (ale posłuchaj leandera), nawet Liam podobny leander: ale despotyczna poza :) najs lisek: anatomia z grubsza ok ( chrapy jakies dziwne ) , na kontur uzywaj raczej brusza ze zmienna wielkością (jesli machasz tabletem) , plamy szarosci rób bardziej jednolite czy cuś :) sammael: ciekawe masz podejscie, druga pracka fajniejsza synuś: przesun horyzont ze srodka, inaczej tworzysz równy podział na "niebo" i "ziemie" a to jest nieciekawe kompozycyjnie; fajny kolor nieba. sayonerka: dloń chyba za mała , a dzie szczała? link do queja haj res: http://img159.imageshack.us/img159/3328/kuejkbig5cj.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 lukasz jaskolski: ladne, tylko mi sie nie podobaja refleksy wody na suficie i na scianach tego takiego ciemnego po srodku ;D [ kape mam, i nie wiem jak to nazwac ;)) ] singh: jakos mi sie tak wydaje ze ta twarz sie rozlewa za bardzo, tak jakby zakonczenia nie miala czy cos, i przez to plaska jest troche a tutaj ptp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 sammael: malowalem jak było jasno ,teraz widze, że mała kaszana wyszła z refleksów:) btw fajny ryjek zmalowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Samael_at > ciekawy pomysł, niepokojące Łukasz Jaskólski > portrecik lepszy od widoczku :) Sigh > trochę tła by się przydało sayonerka > trochę luźniej podchodź do koloru, on nie gryzie :) Marlena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Mkaszpir: hehe, dobre. Swietne raczki i mina jak u Pani Krysi, ktora przy kieliszku obgaduje swoich lokatorów na stancji ;) "Bo gdzie im k... *hip* bedzie lepiej?" ;) Studium pupy ze zdjecia z --> drawing jamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 smakowita pupcia kolego leander :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 dawano nic nie wrzucałem.... to teraz coś na luzie zadam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 jol jol 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 szkic jakich mało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 oDD szalejesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 oDD jak zwykle świetny poziom. Coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 taka zrzyna z Craiga Mullinsa, co by sobie przypomniec co to malowanie, no i kolegow pochwalic :P... bo ostro sie dzieje :D... pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 sammael_at: gorzej, teraz jak na to patrzę to wydaje mi się, że nos jest głębiej od policzków :) Mkaszpir: przydałoby się, ale już mi się nie chciało robić. teraz załóżmy, że dziecko lata w chmurze :P leander: ładna pupa... odd: ekstra masz styl rysowania tych postaci :) wszystkim pozostały gratuluje prac :D dodaje jedną taką panią z dyskoteki, tygrysa oraz kaczko-łabędzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 ej jol tenks moje chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 odd > dajesz czadu! 8) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 bardzo fajne te ostatnie concepty oDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Żesz jaka kolorowa niedziela :) Dajecie czadu panowie :) Ja troche sie poznecalem nad ta pania jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 odd wow, świetne te twoje koncepty, zrobilem mega speeda zeby to napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 ehh taki szybcior przed snem odd super:D:D ----edit 18.40---- nic sie nie dzieje tutaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 ehh.. szczena opada ludy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 arturros: troche tam swiatel odbitych jest na tym ludku, ale ciagle zbyt lokalnie kolorami operujesz, niech na siebie wplywaja. WWWoj, eol: niezla kreska, jak to mawiają :) skan jakiegos malego szkicu + zabawa w PS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Zainspirowany poprzednią pracą leandera ;): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 leander jak zwykle wypasik:) gratuluje zarowno pomyslow jak i talentu:) ciagle zbyt lokalnie kolorami operujesz, niech na siebie wplywaja mozesz mi to jakos jasniej napisac?:] bo jako czlowiek uczacy sie pooowolutku niezabardzo zrozumialem o co chodzi:P i dzieki za wskazowke:] a tutaj panna rysowana z tego samego drawingbordu co "Studium pupy" Leandera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Ok 1,5h. Jak tak teraz patrze to perspektywa "lekko" kuleje :/ Btw. Zauwazylem ze ostatnio nikt czasow nie podaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Zetkniecie z painterem + pierwszy raz tablet(wogole początki digital paintingu;] + przepalony monitor crt + moj antytalent i anty skill;] jakies 20 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
singh Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 następnę 2 zwierzaki, tym razem lataki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Super wątek, genialne pracki, fajna zabawa. Dorzucam swojego mega speeda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 mozesz mi to jakos jasniej napisac?:]W sumie troche sie rozpedzilem, i wycofuje sie z tego, ze kolory maja na siebie oddzialywac. Chodzi o to, ze przy danym oswietleniu kolory daza do okreslonej tonacji i to sie chyba nazywa zharmonizowana paleta barw. U Ciebie jest zupelnie nie zharmonizowana :) Wziales skrajny niebieski i skrajny czerwony i operujac jedynie ich jasnoscia namalowales caly obraz. Wiec poza detalami, uzyles tylko dwoch kolorow i szarosci. W dodatku ta szarosc to nie jest najlepszy pomysl, gasi kolory sasiadujace. Zreszta wiekszosc speedów to prace walorowe, mało komu chce sie szukac innego koloru dla swiatla, a w rzeczywistosci tak wlasnie jest. Zrobilem podmalowke z innymi kolorami. Niebieskiemu nadalem nieco tonacji czerwonej, a czerwonemu niebieskiej. Cienie i swiatla sa z innej palety. Nie powiem, zebym byl zadowolony z efektu, ale mniej wiecej widać idee: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 leander - ten "szkielecik" z poprzedniej strony wygląda naprawdę świetnie. Jak dla mnie rekoma być powinna... A dziś taki gołodupiec.... http:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Witam moze to taki OFFTOPIC ale moze sie przydać tym słabyszmy i tym lepszy. Wsumie szperacze już mogą tą stronke znać a mianowicie anatomia człowieka /// Duże solucje fotek /// Pare przykładzików: http://www.nlm.nih.gov/exhibition/dreamanatomy/da_gallery.html Na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 dzieki Lord napewno sie przyda:) Leander-wielkie dzieki teraz najprawdopodobniej pochwycilem to co do mnie mowisz:) duzo tez mi pomogla korekta mojego typka.. heh i sprobowalem sie zmierzyc jeszcze raz z ludzikiem tym razem po wysluchaniu rad wujka Lenadera:D:D powiedzcie ze jego wskazowki nie poszly na marne hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 leander: fajne rzeczy dosyc pokazujesz belus: proste,a cieszy oko arturros: przy postaciach chyba warto posiedziec dluzej nad szkicem oto przyklad, aczkolwiek podmalowanke zrobilem tylko dla zasady ;) zeby czystego szkicu nie wrzucac, no ref... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gildor Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 witam ladnie, ladnie dajecie :] ja ostatnio cos nie mam pomyslu na rysunek i dzisiaj siedzialem i bazgralem w ps cos, i zaczalem sie bawic pedzlem do lisci i wyszla taka sobie ilustracyjka: pff studia wykanczaja czlowieka;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 okej nastepna porcja speeda na dzis dzien moze potem wieczorkiem jeszcze cos zrobie. wazne jest chyba zeby rysowac i rysowac i nabierac wprawy conie ludzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 naprawde szybki speed przed snem:) dobranoc hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 wiem że leci do smieci ale odnośnie 6490 leander poznęcaj się jeszcze nad nią :)W moim wieku to juz mnie na wiele nie stac w tej kwestii, ale widze, ze Ty hindus to bys spokoju dziewczynie nie dal ;) A powaznie to faktycznie jeszcze jej poprawie to i owo. Belus: no swietne to jest! lord_saskybody: fajne te obrazki, ale anatomia tam miejscami szemrana ;) mant-raz: Ta zielona bez szkicu w tle fajna Gildor: liście jak ta lala :D arturros: ładnie żeś na niebie kolorem podziałał bracie! No nauka nie poszła w las ;) Unikaj czarnych, brudnych cieni, bo mam wrazenie, ze glownie czernia cieniujesz na niskim opacity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 leander paint2post czy jak to sie zwie zmusza mnie do kaleczenia grafiki2d :] chciałem spytac czy ta pracka z kobietą co malowałes/malujesz o której pisałes to w pełni digital ? okej zając mode enable ;) małe wyjasnienie - zajac to starszy pijak ktróy okradał moja babunie z renty i kupował za to flachy :) no co musiałem jakiegos gniota stworzyc co by sie spytac leandera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 leander: leee, nie lubie Cie, -- za dobry jestes :))))) bardzo fajne ostatnie pracki, ps. ty jestes na asp w katowicach czy mi sie wydaje?? odd: super koncepciki :) a tutaj moj kumpel, ale jakos specjalnie sie nie przykladalem, co zreszta widac :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi