sammael_at Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 pare dni mnie nie ma, atu TYLE TAKICH prac ;-) mayk fajoskie, deus super klimat :) amrun -- z lovecraftem mi sie kojarzy wojtala - wypas, mam na tapecie ;] cala reszta - swietnie wam idzie :) i takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Czołem ludziska, wieki mnie nie było tu. Łukasz J. : krasnale rzadza! sprobuj dodac kolora do nich :) no i spid głowizny poniżej w dziwnych kolorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktor Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 oddział zwiadowczy za linią wroga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Adzia, karata tajger mawaszi geri maczudan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Komentarz dotyczy Was wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 dluzszy speed tym razem, tak ok 3h, :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 to ja sie odwaze posta posadzic poi czyms tak... super VIkTOR fajny sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 polgodzinna przerwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 slizgi: no , calkiem ladne szkoda tylko ze takie malutkie :-) maciekg: coraz lepiej te zwierzaki ci ida :) a tutaj taka zabawa czernia i biela :-) i pan pilsudzki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktor Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 kolejny wieczorny malunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 takie i z nudów i w celu nauki - narazie mi do was daleko ale kiedys was dogonie :P pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 takie cos... po gruzach lazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Brushe Barontieri'ego co nie tomzar? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 maciekG- piekne te futrzaki :D az sie napatrzyc nie moge.... Viktor- dla mnie to sie z matrixem kojarzy :D cool, sammael_at- PIŁSUDZKI bardzo fajny ;) tomzar- calosc wyglada jak w grejskalu ,a ten stworek jest kolorowy ;/ i zdeczka dziwnie to wyglada- pewnie gdyby calos byla w bieli i czerni bylo by lepiej ;) hindus- no no fajne "bliki" na czlowieczku ;) sauax- w 3 min to robiles ::D? takie bardzo dopracowane te nogi lol ;p i ode mnie taka sawanna ;) myszka + PS + wolny czas :D + brushe Barontieri'ego :D (naprawe swietne one sa :D) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 wyciagnalem kolory, Caspik teraz lepiej?? jak na myszke to bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 tomzar: z takim kolorem o niebo lepiej. nadal zabawa czernia i biela, to skolei na podstawie zdjecia: a tutaj wersja ktora byc moze zostanie kiedys naspreyowana na jakims murze w pieknym miescie gliwicach ;_) tylko mzoe bez tego badziewnego napisu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 dzieki super B&W "pij ocet" i ta twarz mnie rozbawily :D taki staroc z przed 2 lat czy cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 co tam panowie?? wszystkie pracki ekstra wygladaja... wprowadzaja mnie w depresje czasami ale sa i chwile natchniecia :D ...wstawiam starego ziomka ktorego w wolnej chwili troche wykonczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość duch Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 witam cos ode mnie (szkic+skaner+PS) a tak wogole to niezle pracki:) respekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 deko nieudana proba odtworzenia przegenialnego snu, ktory byl najpiekniejszym snem jaki kiedykolwiek mialem. *troche fotek z gogli uzylem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackTalon Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Witam, Deus... mroczne masz sny:) fajny klimat na obrazku. Oto moje wczorajsze zmagania z wacomem, nie jest to speed ale nie opłaca się do nowego threada pakować. Co do tego dziwnego rozmycia, to wada większości moich obrazków, pracuję nad tym bo wygląda obciachowo:) Painter IX... /EDIT/ aha, jak ustawić żeby wyświetlało cały obrazek w poście a nie miniaturkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Deus: fajny ten fotomontazyk z domalowkami, klimat jest. Wrzucam jeszcze dwie pracki - concepty postaci dla serwisu internetowego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 Chyba mój pierwszy speed painting tutaj nie licząc tych "komentarzo-ludków". Szału nie ma ale co tam. Wstawiam 2 wersje, niby różnica żadna ale nie mogłem się zdecydować. Nieco poniżej pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Deus - fajne ;) Levan - dziewczyna fajniejsza od tego kolesia, choc cos z lewa dlonia nie tak (kciuk i wogole :P) Ale za to podoba mi sie rewolwerowiec ;) Remedy - w sumie nie dziwie sie czemu nie mozesz sie zdecydowac, dla mnie sa identyczne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Trochę dudli durnych. Tradicional media tradycyjnie + digitkroko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomzar Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 grim fajny KROKO WOLF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Gradir: chyba masz racje, mozliwe ze z ta raczka dziewczyny nie jest najlepiej, ale juz mi sie nie chcialo i nie chce tego poprawiac ;-) grim666: fajny krokodyl (w kolorze). A ja namalowalem takie koty marcowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 levan: no to pierwsze koty za płoty :) fajnne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Moje wypociny :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 zgadnijcie jaka ma ulubiona ksiazke wlasnie czytam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Ta książka to pewnie "Solaris" Lema. Na bank! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 co osiem dup to nie dwie ;) a ksiazka to prawdopodobnie flip i flap, albo tomek na tropach yeti. takie moje zgapione ze zdjecia jakiegos, troszeczke zrobilem fotomontaz, z dolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Dawno mnie tu nie było...taki speed z PS'a i Maksa na potrzeby bewnego pliku na lekcje informatyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 http://img217.imageshack.us/img217/8816/oldgentelman5ib.jpg tableta i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Zastanawialem sie czy wrzucac to jako wip czy speed?Stwierdzilem ze zeby chcialo mi sie tak nad tym siedziec, jak mi sie nie chce to byl by wip, a tak jest speed. Ps: myszka, plus minus 2 godzinki, kiedys bede mial tablet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 A tutaj jeszcze taka mala zmiana w temacie poprzedniej pracy :) edit: uslyszalem opinie ze wyglada jak zmutowana wersja yody :) tez pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 taki dziadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 musialem sie zmusic i pomazac zeby moc powiedziec ze ODD RULES !!! :] 20min myszka przed snem - dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 weedlog czyzby Lukasz Jaskolski przemowil do ciebie? ;) A oto piaty teletubis: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Coś w klimacie kosmo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackTalon Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Hehehe Telekaczuch wymiata:D Mayk - fajny koncept zapytam jeszcze raz, może ktoś pomoże:) co mam zmienić w ustawieniach żeby obrazek wyświetlał się w pełnej rozdzielczości tak jak innym a nie w małej ramce z odnośnikiem? /EDIT/: dzięki za pomoc:) jak wklejam link do imageshack pojawia mi się info: --Upload failed due to failure writing temporary file-- :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 ...ide spać bo już świta ]:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi