Napisano 26 Marzec 200618 l pare dni mnie nie ma, atu TYLE TAKICH prac ;-) mayk fajoskie, deus super klimat :) amrun -- z lovecraftem mi sie kojarzy wojtala - wypas, mam na tapecie ;] cala reszta - swietnie wam idzie :) i takie cos:
Napisano 26 Marzec 200618 l Czołem ludziska, wieki mnie nie było tu. Łukasz J. : krasnale rzadza! sprobuj dodac kolora do nich :) no i spid głowizny poniżej w dziwnych kolorach.
Napisano 27 Marzec 200618 l slizgi: no , calkiem ladne szkoda tylko ze takie malutkie :-) maciekg: coraz lepiej te zwierzaki ci ida :) a tutaj taka zabawa czernia i biela :-) i pan pilsudzki! :D
Napisano 28 Marzec 200618 l takie i z nudów i w celu nauki - narazie mi do was daleko ale kiedys was dogonie :P pozdrawiam.
Napisano 28 Marzec 200618 l maciekG- piekne te futrzaki :D az sie napatrzyc nie moge.... Viktor- dla mnie to sie z matrixem kojarzy :D cool, sammael_at- PIŁSUDZKI bardzo fajny ;) tomzar- calosc wyglada jak w grejskalu ,a ten stworek jest kolorowy ;/ i zdeczka dziwnie to wyglada- pewnie gdyby calos byla w bieli i czerni bylo by lepiej ;) hindus- no no fajne "bliki" na czlowieczku ;) sauax- w 3 min to robiles ::D? takie bardzo dopracowane te nogi lol ;p i ode mnie taka sawanna ;) myszka + PS + wolny czas :D + brushe Barontieri'ego :D (naprawe swietne one sa :D) pozdro
Napisano 28 Marzec 200618 l wyciagnalem kolory, Caspik teraz lepiej?? jak na myszke to bardzo fajnie :)
Napisano 28 Marzec 200618 l tomzar: z takim kolorem o niebo lepiej. nadal zabawa czernia i biela, to skolei na podstawie zdjecia: a tutaj wersja ktora byc moze zostanie kiedys naspreyowana na jakims murze w pieknym miescie gliwicach ;_) tylko mzoe bez tego badziewnego napisu :D
Napisano 28 Marzec 200618 l dzieki super B&W "pij ocet" i ta twarz mnie rozbawily :D taki staroc z przed 2 lat czy cos w tym stylu
Napisano 28 Marzec 200618 l co tam panowie?? wszystkie pracki ekstra wygladaja... wprowadzaja mnie w depresje czasami ale sa i chwile natchniecia :D ...wstawiam starego ziomka ktorego w wolnej chwili troche wykonczylem
Napisano 29 Marzec 200618 l witam cos ode mnie (szkic+skaner+PS) a tak wogole to niezle pracki:) respekt :)
Napisano 29 Marzec 200618 l deko nieudana proba odtworzenia przegenialnego snu, ktory byl najpiekniejszym snem jaki kiedykolwiek mialem. *troche fotek z gogli uzylem.
Napisano 29 Marzec 200618 l Witam, Deus... mroczne masz sny:) fajny klimat na obrazku. Oto moje wczorajsze zmagania z wacomem, nie jest to speed ale nie opłaca się do nowego threada pakować. Co do tego dziwnego rozmycia, to wada większości moich obrazków, pracuję nad tym bo wygląda obciachowo:) Painter IX... /EDIT/ aha, jak ustawić żeby wyświetlało cały obrazek w poście a nie miniaturkę?
Napisano 29 Marzec 200618 l Deus: fajny ten fotomontazyk z domalowkami, klimat jest. Wrzucam jeszcze dwie pracki - concepty postaci dla serwisu internetowego:
Napisano 29 Marzec 200618 l Chyba mój pierwszy speed painting tutaj nie licząc tych "komentarzo-ludków". Szału nie ma ale co tam. Wstawiam 2 wersje, niby różnica żadna ale nie mogłem się zdecydować. Nieco poniżej pół godziny.
Napisano 30 Marzec 200618 l Deus - fajne ;) Levan - dziewczyna fajniejsza od tego kolesia, choc cos z lewa dlonia nie tak (kciuk i wogole :P) Ale za to podoba mi sie rewolwerowiec ;) Remedy - w sumie nie dziwie sie czemu nie mozesz sie zdecydowac, dla mnie sa identyczne :P
Napisano 31 Marzec 200618 l Gradir: chyba masz racje, mozliwe ze z ta raczka dziewczyny nie jest najlepiej, ale juz mi sie nie chcialo i nie chce tego poprawiac ;-) grim666: fajny krokodyl (w kolorze). A ja namalowalem takie koty marcowe:
Napisano 1 Kwiecień 200618 l co osiem dup to nie dwie ;) a ksiazka to prawdopodobnie flip i flap, albo tomek na tropach yeti. takie moje zgapione ze zdjecia jakiegos, troszeczke zrobilem fotomontaz, z dolem
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Dawno mnie tu nie było...taki speed z PS'a i Maksa na potrzeby bewnego pliku na lekcje informatyki.
Napisano 2 Kwiecień 200618 l http://img217.imageshack.us/img217/8816/oldgentelman5ib.jpg tableta i jazda
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Zastanawialem sie czy wrzucac to jako wip czy speed?Stwierdzilem ze zeby chcialo mi sie tak nad tym siedziec, jak mi sie nie chce to byl by wip, a tak jest speed. Ps: myszka, plus minus 2 godzinki, kiedys bede mial tablet :)
Napisano 2 Kwiecień 200618 l A tutaj jeszcze taka mala zmiana w temacie poprzedniej pracy :) edit: uslyszalem opinie ze wyglada jak zmutowana wersja yody :) tez pieknie
Napisano 2 Kwiecień 200618 l musialem sie zmusic i pomazac zeby moc powiedziec ze ODD RULES !!! :] 20min myszka przed snem - dobranoc.
Napisano 2 Kwiecień 200618 l weedlog czyzby Lukasz Jaskolski przemowil do ciebie? ;) A oto piaty teletubis: :P
Napisano 3 Kwiecień 200618 l Hehehe Telekaczuch wymiata:D Mayk - fajny koncept zapytam jeszcze raz, może ktoś pomoże:) co mam zmienić w ustawieniach żeby obrazek wyświetlał się w pełnej rozdzielczości tak jak innym a nie w małej ramce z odnośnikiem? /EDIT/: dzięki za pomoc:) jak wklejam link do imageshack pojawia mi się info: --Upload failed due to failure writing temporary file-- :(