arturros Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 kozioo- fajnie to wyglada;) takie gniazdko hihi . ladne kolorki maciekG- jak zwykle super;) fajna chatka fajny rozpoznawalny styl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Fajne prace MaciekG super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oDD Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Pierdu, pierdu i wyszło mi coś takiego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 ot zabawa - bardziej zdjecie niz malunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Deus: No drzewka jak zdjecie. Sam nie wiem czy to dobrze czy zle :) artluco: swietne kolorki w uciekajacej kobiecie, ozywiajace kozioo: Dobry start. z filmow kadry, twarze, ktore zachcialo mi sie namalowac z "Kupca Weneckiego" z "Prymasa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 superowe leander, szczegolnie #1 artluco świetny kolor :) kozioo dawaj więcej Caspik fajowe widoczki kolejny heros: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 powalacie ludy Pentagram to najgorsze strasznie zje... zasr... do du.. kur... bleee. Nie polecam chętnie wymienię :D sie z kimś z was tu powyżej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 lukasz - jak zawsze porzadny koncepcik, a tu takie na rozbudzienie mazianie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 najs misekhc widoczek spidowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Lukasz, swietna ta skala szarosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 niecałe 3 godziny na wszystkie więc w sumie to speed (przeliczając na sztukę) prosta historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 leander: kto sprząta po batmanie? :P Mkaszpir: nie kumam fabuły ale rysunki pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 chwila wolnego byla ... a teraz byle do majówki :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Niby nie speed, ale dawno nic nie wrzucalem... Pracki jak zwykle na poziomie, wysoko ludziska poprzeczke stawiacie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Łukasz J. - świetne te koncepciory rycerzy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Wszystkie ostatnie prace podobają mi sie jak .... i az, ze nie wiem . Z pewnoscią za długo nad tym siedziałem, zebybyłto speed, ale chmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Dobranoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 dwie moje pracki z przed roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrhyl Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 A ja zważywszy że to mój pierwszy post na tym forum a poziomem jeśli wogóle to będę mógł z Wami pomanifestować raczej nieprędko;) robie co najłatwiejsze: ustalam poddział ;) Jak nie mogę z Wami pokonkurować na poważnie xD pokażę Wam coś.. innego, grafiki definitywnie skrobane na szybko [~2 - 15 min].. ale w warunkach ruchomych bo, parafrazując Łowców.B.. czasami bywa tak że w autobusie jest zbyt nudno :D ze względu na doświadczenia.. ja bym to nazwał Wyrwirysik.. ale jak już tak stosujecie te angielską terminologię niechaj i Speed Painting: Extreme będzie :D nie liczcie na wysoki poziom :D a tak na poważnie.. też coś kiedyś wstawie;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 hehe ode mnie też extreme :D jeszcze troche krwi przepłynie w żyłach i rysunek ożyje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 haba haba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Stary Popey?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 choroba, moglem to w jednym poscie puscic. 2 nocki bez snu. damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 tortur, fajne to pierwsze i drugie;) takie cos w przerwie od lajoutu :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrhyl Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 WWWoju pjesek jak sie patrzy xD tak nawiasem to zapuściłem sie w Twoje portfolio [~pracownie] - to skrzyżowanie łuku, gitary i jakichś gości genialne, aż bym sobie gdzieś przywiesił xD extremalnie dalszy ciąg [tym razem z grubsza w rozmiarze rzeczywistym;)]: drzewko: no i dwie ilustracje do konwersacji [wyraźnie polityczny temat był;)]. andrzej: andrzej w solar-niku: jak tak wstawiam te arcydzieła.. to coś czuje że znajduję się w grupie docelowej przypisu w avatarze Tortura.. ;) ale spoko - dużo tego nie mam, naogół jednak jest co w drodze czytać xD na koniec takie oto cos.. ?mantra? pozdr no dobra, wywalilem to smokowate cos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 cyrhyl,. zastanow sie, czy wszystkie pracki są warte tego by je pokazywac :) im wiecej ich wystawisz, tym mniej bedzie sie chcialo komus skomentowac to co zrobiles. ptp: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 taki tam speedzik, robion na 1'st godz informatyki :] cyrhyl - fajne koncepty, mi sie podoba, popracuj jeszce nad warsztatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 taki tam wektorek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrhyl Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 dzieki misiold.. i tylko na konceptach to zostaje ;) nie wstawiam tych bazgrołów dla oceny wykonania.. bo na ekranie o rozdzielczosci 240x320 choćbym umiał to i tak wiele nie zwojuje x) no i Photogenics to program raczej do 'upiekszania' zdjec jest.. a to xtreme dzisiejszy, przerwa w szkolnej w kantynie.. po spożyciu śniadania, nie bardzo było co robić;) [grafika to hyba z 5 kolejno mazianych i zamazywanych obrazków na sobie [widać w tle ;)] pzdr ŁM - fajnie trójwymiarowy ten kozik :D //hfilowo padł nam serw.. odzyskamy go, to obraz wróci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Cuś na przypomnienie sie, świniak zbiegający z gór na III Ogólnopolski Spęd Knurów 2006 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 supa speedy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 taki pomalowany szkic z zeszytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 http://images3.fotosik.pl/58/eg7tlhp3pqdio1t6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Avenger-realistycznie nawet wyglada ta łaka ;), fajne niebo Amrun- hehe wyglada jak skladanka zdjec...supper ;) tylko te skalki pod "zameczkiem?" jakos mi nie pasuja misiold- fajnie sie zapowiada, mam nadzieje ze skonczysz :D yuki- ładne, ale kolorystycznie mi sie nie podoba ;) mayk- nie no :D niezly ten swiniak :D bardzo ciekawe oswietlenie ;) Tortur- ekstra karykaturki-szczegolnie ta druga ;) sammael_at- co to ninja :D? takie moje cus ;) dajecie czaduu panowie :D oby tak dalej :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ale daliście :O avanger normalnie poczułem się jak żaba może dorysuj tam jeszcze boćka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Amrun-dla mnie bomba :) pozro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 grim: bardzo smaczne tortur, wwwoj i marduk ładne b&w caspik, aveger: dobra robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 zmiksowałem dwie swoje akwarelki - pomroczność jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Mkaszpir - Twoj styl zaczyna byc rozpoznawalny :) Łukasz - u Ciebie jak zawsze, wlasciwie zrobilem tego speeda tylko, by jak zwykle CI powiedziec zajebist* pracki :) Pewnie powiecie, ze malo dynamiczne lub malo gladkie.. no ale tak to juz mi wyszlo :P pozdr JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 pzdr ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi