Napisano 17 Kwiecień 200618 l kozioo- fajnie to wyglada;) takie gniazdko hihi . ladne kolorki maciekG- jak zwykle super;) fajna chatka fajny rozpoznawalny styl:)
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Deus: No drzewka jak zdjecie. Sam nie wiem czy to dobrze czy zle :) artluco: swietne kolorki w uciekajacej kobiecie, ozywiajace kozioo: Dobry start. z filmow kadry, twarze, ktore zachcialo mi sie namalowac z "Kupca Weneckiego" z "Prymasa"
Napisano 20 Kwiecień 200618 l superowe leander, szczegolnie #1 artluco świetny kolor :) kozioo dawaj więcej Caspik fajowe widoczki kolejny heros:
Napisano 20 Kwiecień 200618 l powalacie ludy Pentagram to najgorsze strasznie zje... zasr... do du.. kur... bleee. Nie polecam chętnie wymienię :D sie z kimś z was tu powyżej :D
Napisano 21 Kwiecień 200618 l lukasz - jak zawsze porzadny koncepcik, a tu takie na rozbudzienie mazianie:
Napisano 22 Kwiecień 200618 l niecałe 3 godziny na wszystkie więc w sumie to speed (przeliczając na sztukę) prosta historia
Napisano 22 Kwiecień 200618 l leander: kto sprząta po batmanie? :P Mkaszpir: nie kumam fabuły ale rysunki pierwsza klasa
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Niby nie speed, ale dawno nic nie wrzucalem... Pracki jak zwykle na poziomie, wysoko ludziska poprzeczke stawiacie :) pozdro
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Wszystkie ostatnie prace podobają mi sie jak .... i az, ze nie wiem . Z pewnoscią za długo nad tym siedziałem, zebybyłto speed, ale chmm..
Napisano 24 Kwiecień 200618 l A ja zważywszy że to mój pierwszy post na tym forum a poziomem jeśli wogóle to będę mógł z Wami pomanifestować raczej nieprędko;) robie co najłatwiejsze: ustalam poddział ;) Jak nie mogę z Wami pokonkurować na poważnie xD pokażę Wam coś.. innego, grafiki definitywnie skrobane na szybko [~2 - 15 min].. ale w warunkach ruchomych bo, parafrazując Łowców.B.. czasami bywa tak że w autobusie jest zbyt nudno :D ze względu na doświadczenia.. ja bym to nazwał Wyrwirysik.. ale jak już tak stosujecie te angielską terminologię niechaj i Speed Painting: Extreme będzie :D nie liczcie na wysoki poziom :D a tak na poważnie.. też coś kiedyś wstawie;) pozdr
Napisano 24 Kwiecień 200618 l hehe ode mnie też extreme :D jeszcze troche krwi przepłynie w żyłach i rysunek ożyje :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l tortur, fajne to pierwsze i drugie;) takie cos w przerwie od lajoutu :F
Napisano 25 Kwiecień 200618 l WWWoju pjesek jak sie patrzy xD tak nawiasem to zapuściłem sie w Twoje portfolio [~pracownie] - to skrzyżowanie łuku, gitary i jakichś gości genialne, aż bym sobie gdzieś przywiesił xD extremalnie dalszy ciąg [tym razem z grubsza w rozmiarze rzeczywistym;)]: drzewko: no i dwie ilustracje do konwersacji [wyraźnie polityczny temat był;)]. andrzej: andrzej w solar-niku: jak tak wstawiam te arcydzieła.. to coś czuje że znajduję się w grupie docelowej przypisu w avatarze Tortura.. ;) ale spoko - dużo tego nie mam, naogół jednak jest co w drodze czytać xD na koniec takie oto cos.. ?mantra? pozdr no dobra, wywalilem to smokowate cos ;)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l cyrhyl,. zastanow sie, czy wszystkie pracki są warte tego by je pokazywac :) im wiecej ich wystawisz, tym mniej bedzie sie chcialo komus skomentowac to co zrobiles. ptp:
Napisano 26 Kwiecień 200618 l taki tam speedzik, robion na 1'st godz informatyki :] cyrhyl - fajne koncepty, mi sie podoba, popracuj jeszce nad warsztatem.
Napisano 26 Kwiecień 200618 l dzieki misiold.. i tylko na konceptach to zostaje ;) nie wstawiam tych bazgrołów dla oceny wykonania.. bo na ekranie o rozdzielczosci 240x320 choćbym umiał to i tak wiele nie zwojuje x) no i Photogenics to program raczej do 'upiekszania' zdjec jest.. a to xtreme dzisiejszy, przerwa w szkolnej w kantynie.. po spożyciu śniadania, nie bardzo było co robić;) [grafika to hyba z 5 kolejno mazianych i zamazywanych obrazków na sobie [widać w tle ;)] pzdr ŁM - fajnie trójwymiarowy ten kozik :D //hfilowo padł nam serw.. odzyskamy go, to obraz wróci ;)
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Cuś na przypomnienie sie, świniak zbiegający z gór na III Ogólnopolski Spęd Knurów 2006 :P
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Avenger-realistycznie nawet wyglada ta łaka ;), fajne niebo Amrun- hehe wyglada jak skladanka zdjec...supper ;) tylko te skalki pod "zameczkiem?" jakos mi nie pasuja misiold- fajnie sie zapowiada, mam nadzieje ze skonczysz :D yuki- ładne, ale kolorystycznie mi sie nie podoba ;) mayk- nie no :D niezly ten swiniak :D bardzo ciekawe oswietlenie ;) Tortur- ekstra karykaturki-szczegolnie ta druga ;) sammael_at- co to ninja :D? takie moje cus ;) dajecie czaduu panowie :D oby tak dalej :D pozdro
Napisano 29 Kwiecień 200618 l ale daliście :O avanger normalnie poczułem się jak żaba może dorysuj tam jeszcze boćka :)
Napisano 1 Maj 200618 l grim: bardzo smaczne tortur, wwwoj i marduk ładne b&w caspik, aveger: dobra robota
Napisano 1 Maj 200618 l Mkaszpir - Twoj styl zaczyna byc rozpoznawalny :) Łukasz - u Ciebie jak zawsze, wlasciwie zrobilem tego speeda tylko, by jak zwykle CI powiedziec zajebist* pracki :) Pewnie powiecie, ze malo dynamiczne lub malo gladkie.. no ale tak to juz mi wyszlo :P pozdr JoKeR