Napisano 12 Październik 200618 l Do tej pory sądzono, iż na planecie Tau Secundus nie postanęła jeszcze ludzka stopa...
Napisano 12 Październik 200618 l a cwicze i to zdrowo ;P mozna ocenic postep w moim watku ! u lala tempera naprawde niezle ;P kiedys chyba sie malowało na deskach zaprawionych kreda i zwierzcym klejem ;P
Napisano 12 Październik 200618 l wasze speedy rządzą. Tylko tyle w sumie wpadlem powiedzie :-) i szybki szkic zeby nie bylo
Napisano 18 Październik 200618 l misiekhc, maniaks - zajebista robota pora sie przypomnieć, bo hektar czasu mnie tu nie było..
Napisano 18 Październik 200618 l Bahrain WTC, render (bo to jeszcze nie istnieje) jako referka edit: poprawilem to bo nie moglem patrzec :) teraz ok 1,5 h
Napisano 20 Październik 200618 l skanik rys. recznego, kolorek w PS , tło z texturką. W sumie to speedn bo zeszło sie godzinke z poslizgiem.. pozdr.
Napisano 25 Październik 200618 l Mother ______________________________ Tło nieciekawe, bo skupiłem sie na postaci i na background juz pomysłu nie miałem
Napisano 26 Październik 200618 l nonejm: chyba mam takie same głosniki :D (niezle cykają) tomzar: no własnie tło wszystko psuje.... :) ale postac ciekawa a ode mnie 35minutowa ćwiczeniówka:
Napisano 26 Październik 200618 l 20 minut, bez refki. Kupcie mi tableta, bo rysowanie nie dość że myszką, to do tego prawą ręką (jestem leworęczny) w efekcie prowadzi do powstania takich beznadziejnych rysunków :/...
Napisano 30 Październik 200618 l Ja sie na 2d nie znam ale wszystkie pracki mi sie tu podobaja;] Milo ogladac takie cuda w przerwie w 3d;] Zeby nie bylo, ze wbrew regulamiowi topica moje 2d z referki pentagram open xl, kolory tez pobieralem z referki ale nic nie obrysowywalem itp:) Pozdro do Was;]