Dann.G Napisano 11 Luty 2008 Share Napisano 11 Luty 2008 Kartka, ołówek... Mniej niż 3 godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 szybki test photoshopa cs3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 DaRoZ - ladny ten patrol i zatloczony targ Mkaszpir - bardzo fajna ta proba cski 3ki ;) a ja mialem odstawic tablet... udalo mi sie to na 2 dni... no i to bylo silniejsze ode mnie ;) full resolution Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 cos dla chorych psychicznie :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 taki trochę jak kard z filmu jakieś 15-20 minut z refką bez ingeracji w nią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 nio nio :] chopaki szaleją. a ja tak sobie z uwagi na dzisiejsze szaleństwo maźnołem kwiatuszka :]. czas koło 40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 wersja speedowa i wersja skończona Narysowane na konkurs na pixelfreaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 14 Luty 2008 Share Napisano 14 Luty 2008 miriam,shaggi, leszek, selfu, mkaszpir-> fajne speedy :) noiprox-> wersja bardziej speedowa o niebo lepsza,przesadziles w finale z miekkim brushem-a raczej zle go uzyles Ciąg dalszy anatomii-tym razem 2 pozy, najpierw proporcje, potem reszta + swiatlo z 2 stron oswietlajace partie miesni. pozdro (45-50 minut) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 selfu dobre to!! noiproxwedług mnie jest nieźle ;) czekam na jakiś kolorek ! DaRoZ MAsz ten sam problem co ja a mianowicie szwankuje u nas estetyka... malujemy zdeczka pochopnie stawiajac kreski ;) pOzdrawiam takie szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 KILL BILL VOL 1 SPEED Dziś mnie jakoś natchnęło o po obejrzeniu (pierwszy raz nie bijcie!! ) jakieś 40 minutek całość w PS CS2 scena przed ostatecznym starciem z tym trzewikiem daleko wschodnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 bardzo lande prace Panowie:) Shaggi: bardzo fajne wyszło:) JakóbM, DaRoZ: tez bardzo dobrze tez musze sie za anatomie wziac... noiprox: wersja speedowa zdecydowanoie lepsza I tu moje 40minuter tak dal relaksu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 15 Luty 2008 Share Napisano 15 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 swietne prace! troche zmieniona wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 shaggi-no no fajne! jakobm-ano troszke sie kreskuje miejscowo ale staram sie tylko plamami juz dzialac choc nie zawsze jak widac sie udaje :D piechI-> wiekszy kontrast tej wytryskujacej lawy mogles dac i zroznicowac kolorystycznie postac by nie byla taka jak niebo free.ZE->pieknie to jak juz tak doglebnie anatomie to i o konczynach nie mozna zapomniec- dlonie to zmoraaa, pierwszy z serii hands-na poczatek w prostym oswietleniu na swiezym powietrzu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 noiprox - bardzo plastyczne free.ZE - dobre wykorzystanie brushy razem z Grimem zrobiliśmy sobie sesyjkę Open Canvas. Narzuciłem gradient + lekką korekcję w szopie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 trochę dawno tu nie byłem. trzeba nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 ze zdjęcia znalazłem fajną stronkę ze starymi zdjęciami policyjnymi(zdjęcie z przełomu 1912-1948) na zdjęciu jakiś tam handlarz dragami albo inny oprych :P i byjacz ^^ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 wow no niezle jedziecie , fajna reka DaRoZ , Shaggi - fajowy ten koles, pokoloruj go xD Siegmar- jedyne co to ten tulow brzuch czy co to tam jest mi nie pasuje takie hmm za plaskie mi sie wydaje :) ale generalnie od szyi w gore bomba Wert-bardzo pozytywne :) no i moje cwiczenie glebi koloru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 szybko poszło kolejny z serii 25 minet ^^ dzięki chłopaki za dobre słowo prace niczemu sobie :P caspik: fajny klimat ostatnio myślałem nad czymś takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 ostatni z serii ^^ wszystkie tutaj :P http://www.digart.pl/praca/1552703/Retro-(In)spekcja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 mam nadzieję że tym razem nie ma źle użytych miękkich pędzli :) Daroz: tak odnośnie Twojego komentarza, czy miękkie pędzle odbiera się tak samo jak rozmazywanie ołówka na papierze? Dzięki za komentarze co do tego, że wersja speedowa dziewczynki (kilka stron temu) jest lepsza niż wersja z miękkim pędzlem, wezmę to pod uwagę w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Joł chopaki dają czada :], Noiprox super landszafcik ;) górzyście i fajniście ... Shaggi fajne klimatyczne, acz do anatomi trza by nieco zaglądnąć ;), lata 30 ? a ode mnie takie coś :) ... i jeszcze jeden tym razem bazowany na fotoref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Apropos anatomii... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 bardzo fajne pracki:) a ty moja z historia:P Jest rok 2234 i pewien czlowiek to ja ofc xD wymieszal pewne zwiazki chemiczne H3pO*x2+UO5N9Fg=ciekla substancja dobra do formawania aczkolwiek praktycznie niezniszczalna tylko moc porowynwana do bomby kwarkowej moglaby ja zniszczyc:) Wiec ten oto ja zrobil z tego zbroje dla swoich wojowników:) (od 2010 trwaly wieczne wojny) i zdominowal swiat i nim wladal az do smierci:) a sam speed okolo godzinki zrobiony aby pocwiczeyc budowe czlowieka:) dziekuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Ładnie Panowie ... Selfu fajne :] ref czy natural ? ode mnie kolejne niepraktyczne luźne spd po około 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 miriam: ten misiek luks :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 wkrótce "making of" na you tubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 swietna stronka Wert-bardzo mi sie podobaja te tony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Niedawno tablet kupiłem ^^ Wert czekam na tutka z niecierpliwością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 właściwie to nie tutorial, ale jak się wie gdzie patrzeć to można go tak potraktować: http://www.youtube.com/watch?v=20VO6d4ANOo (będzie dostępny jak tylko youtube się podniesie) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 luzna malowanka przed pojsciem do roboty... :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 leszek, wert, kpulka swietna robota ! od anatomie po troche wnetrz w roznym oswietleniu narazie na bazie fot z filmowego resident evila(postacie wlasne :P) jakas przyjemnie spedzona 1 godzinka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 Efekt pracy nad techniką rysowania plamami. Dzięki za wcześniejszą uwagę co do plam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Daroz : super...bardzo mi sie podoba noiprox: znacznie lepiej...teraz tonacja..i bedzie luks i kolejny malunek przed robotą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 Leszek dzieki :) bajer oczy zrobiles jej :) ja to sobie taka proba samurajska :P bo na da jakas bitwa to mnie pchnelo by se poszkicowac taka postac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 prorok601: Swietne! Shaggi: Ale masz zajefajny avatar ;) Ten pierwszy, jak dla mnie, duzo lepszy. W drugim tylko zgieta reka fajnie namalowana. Unikalbym takich szlaczkow jak ma na nodze. Nic to nie mowi, nie opisuje niczego. leszek_lenia: naprawde fajnie to oczko wyszlo. Jaka tam glebia, wyraz. Fajnie sie ono konstrukcyjnie czyta, co zwykle u Ciebie troche szwankuje. W oku jest jakis porzadek plam, ktore ulozone obok siebie w takiej silnej relacji (chociazby mocne i slabe granice plam obok siebie) tworza interesujaca forme. Zwykle zostawiasz prace w troche szkicowej formie, nie dociskajac tych miejsc gdzie jednak trzeba zbudowac jakas plaszczyzne odwazniej, zeby zaczela tam faktycznie siedziec. Np w samolocie jak dla mnie nic nie siedzi (jako forma nie siedzi, bo np przestrzen jest git). Troche koloru na szkicu: (nie zastosowalem sie tu do wlasnych porad i tez nic nie siedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 dzieki wielkie za rady :)...mysle ze z czasem w wiekszosci moich malunkow beda takie miejsca ;) narazie mam troche lipny wypalający sie monitor..i troche ciezko sie pracuje ;)...zwlaszcza ze kolory nie te... ;) hmm a tu taka 15minutowka... ;)(zeby odpisac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 prorok601 leander Cudne pracki!! taka rozgrzewka do minibitwy . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 tacy krzyzacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 takie o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Z refki rąsia taka ;) i troche wieksza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarecArt Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi