noiprox Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Trening kolorków (proszę nie zwracać uwagi na błędy anatomiczne ;) chodziło o same kolory): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Tak tak, twarz tragiczna, robiona po łebkach pod koniec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 ostatnio próbuje bardziej dynamicznie jakieś 20 minet z fotki ^^ ręka nie wyszła spodnie płasko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 dawno tu nie zagladalem - odemnie takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 takie tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Leszku - genialne światło na tej ostatniej Żeby nie było, że komentuje bez obrazka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kollasus Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 $iema ! :] Chciałbym dołączyć do yy... "zabawy", więc wrzucam Wam tutaj mój pierwszy Speed Painting na tablecie, który dostałem wczoraj. Jest to mój pierwszy projekt na tego typu sprzęcie tak w ogóle ^^. Pracka wykonana gdzieś w 25 minut :] Na początek coś łatwego... Bardzo pięknie Wam to tutaj idzie, zobaczymy jak będą wyglądać moje pracki przy waszych :D Devil's Road (aka Jaskinia Diabła xD ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 peterson: fajna krecha.. :) shin: dzieki :), w tym Twoim brakuje mi troche bryly i takiej swobody w rysowaniu wiecej ;) kollasus: witamy w speedach :] zarzucaj dalej nie chcialo mi sie tego juz konczyc wiec wrzucam takie jakie jest ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kollasus Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 leszek_lenia: fajny portrecik ;) jakby tak zblendować jeszcze kolory na ramionach i górnej klatce... Biutiful i tak jest xD Tutaj kolejne ćwiczenie kolorów i możliwość ręki w DP :] Aha - to jest moja trzecia, robiona na poważnie pracka na tablecie ;) Trawa niedokładna, zrobiona na szybca xP Około 50 minut pracy (nie umiem jeszcze machać takich obrazków w 10 minut xD). Troszkę z referki (ogdzieś z 25% pracki), reszta swoja :] PS. Coś tu ucichło... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 kpulka: zmien pedzel na twardy i nie maluj na bialym :) Mkaszpir: ladnie :) noiprox: ten widoczek wyglada mi na scene z black and white :D taka gra.... w kazdym badz razie w dobra strone idziesz :) a tu 20minut : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Dzięki Leszek:) Heh... Black&White to była gra, w którą najbardziej się wczułem kiedykolwiek, swego czasu spędziłem nad nią sporo czasu :) Faktycznie ten obrazek przypomina trochę tereny z tej gry, ale nie miałem zamiaru tego tak narysować :> może tak podświadomie to wyszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 szybka zabawa pędzlami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xloth Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Witam Jestem tu nowy od dawna obserwuje wasze poczynania:) Zainspirowalo mnie to zeby popracowac nad swoimi umiejetnosciami. Ponizej kilka mioch speedów. Prosze o komentarze i uwagi etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 z lustra cwiczene kolorów które nie poszło najlepiej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 ode mnie takie cos kpulka - kolorki Ci siadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
free.ZE Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 swietnie chlopaki,jak zawsze ;] 60 min wyjete z zycia -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 z refki 20 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna_sFb Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 artluco: kapitalne:] selfu: wlasnie do takiego poziomu usiluje dojsc. konkretne pociagniecia, bez zbednego szukania i brudzenia! masai ode mnie, 2,5 godziny. najwiecej przyjemnosci sprawilo mi tlo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
:PiechI: Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 no no paniowe bardzo ladne prace:0 a tu moje 25 minut relaxu:P refera moje zdjecie:Phehe(zart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 a ode mnie takie cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Leszek - nie czas już alby zrobić jakaś bardziej dopracowana prace ;) ? speedy bdb :D Chciałbym pogratulować tym którzy przyczynili sie do powstania nowego wyglądu strony ,, jest cudny :) A tu moje gryzmoły :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xloth Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Takie cos niby sf:) http://img206.imageshack.us/my.php?image=46820878lo4.jpg I to z refki http://img206.imageshack.us/my.php?image=46240094fc1.jpg Shit Panowie oswieccie mnie jak zrobic zeby obrazki sie pokazywały tak jak wam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas167 Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Bardzo ciekawie tutaj macie. Dołączam się więc i pozdrawiam;) Pierwsza 'pracka' i ogarnięcie tabletu.. Nie, gość nie miał zeza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas167 Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Shit Panowie oswieccie mnie jak zrobic zeby obrazki sie pokazywały tak jak wam:) Najpierw musisz wrzucić fotkę do internetu(np. http://www.imageshack.us). Następnie klikasz w ikonkę "insert image" i wklejasz link do obrazka;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xloth Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 OK to jeszcze takie cus złego linka wczesniej wklejałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 taka zabawa .. 40 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 ostatnio mam problemy z kartą graficzną i chyba mam z 0,5fpsów w photoshopie, męczące to strasznie dlatego mocno niedopracowane jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas167 Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Jakieś bez wyrazu to to wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Speedpainting ze speedem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 usta zostały poprawione przez koleżankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 a ja dla odmiany cos innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 kolejna zabawa pędzlami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 wiosennospeed... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Mój debiut tutaj:D Miało być coś większego..po około 1,5 h znikł pomysł na dalszy ciąg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozonex Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 2 w życiu speed, 15min, myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi