oDD Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 mrc :o a odnosnie tableta to nie patrz na to jaki ciezki tylko na odswiezanie naprzyklad. na tej niełakomowej cieniznie szkicowanie jest o wiele trudniejsze (czytaj awykonalne). wielkosc moze przeszkadzac ale wolal bys miec male porsze czy fiata kombi ? moze przesadzam, sam mam tablecik trusta a5 i wielkaoscia wystarczy, nie wiem jak sie maluje na a6 bo za duzo na takim nie malowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 najs... tylko dokończyć...jeszcze... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Chyba zartujesz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 a ja mam teraz Wacom\'a i tesknie za Pentagramem XXL... cholerstwo ma ciezki tablet i za lekki pen... i sie sypie jak Michael Jackson... a pracka mniodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 boowa - jakeigo wacoma masz?:) Piorka są lekkie ale dla mnie to jest zaleta - widac kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Takiego ptoka , 15 mniut bo jutro z fizy egzam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 o jezu.... dobre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 ..a mogłeś się jakiegoś wzoru ciekawego w te 15 minut nauczyć.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 DruG.. czyzbyś wreszcie.. kupił tablet? Ładna kreska ;) Dla przypomnienia obejrzałem sobie ostatnie strony speedów i zauważyłem, że bardzo się ikim wyróżnia ze swoimi odważnymi kolorami. Reszta jakaś monochromatyczna.. (włącznie z moją poniżej:)) A moje dziś też szybkie. O\'LE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Ekhm, z Twoja takze leander ;) DruG, odwazne kolory, niesamowita forma, przygniatające przesłanie... i wielki naklad pracy... podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 :oLudzie super!!! Dawno nic ne dawalem ale dzisiaj przy pomocy Adka udalo mi sie wkoncu zalogowac i mam kilka speed\'ow nowy.Sorry ze tak duzo na raz.Jak bym mogl sie zalogowac to bym dal jakos tak wczesniej pojedynczo a nie tak hurtem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 dostalem oczoplasu nie wiem na co sie patrzec :D podziele to w ten sposob prace ktore mi sie niepodobaja to: 2(,5(banał :p),6(ze wzgledu na kolorystyke) a praca ktora mi sie najbardziej podoba to szczurek :D reszta jest spoko pozdro btw - jak mi oddadza tablet bedzie fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 jaki szczurek toz to wydra jest ! [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 uuu faktycznie ale i tak jest rlz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 rzeczywiście dużo pracek...róznorodnych... mi najbardziej podoba sie 5-ka...konsekwentny klimat..(światło...)...szkoda tylko że budynek jest ustawiony tak centralnie... pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Dzieki:) rzeczywiscie to wydra a nie szczur:).Budynek berdziej w kierunku testu oswietlenia specyficznego a nie samej bryly i kompozycji wiec troche zbyt centralnie ustawiony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 speed tapety kilka szybkich tapet... nic nadzwyczajnego ale zawsze cos ;-p tapety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Różyczka jak dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 kolejna troche bajzer byłem troche zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 SCORPI ładna sprawa :) Różyczka bardzo ładna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Imho ladna wcale nie jest. Szczegolnie lodyka zmaszczona, ale keep tryin` ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 SCORPI: ta pierwsza dużo bardziej mi się podoba ;-) Ta druga ma takie kolce... brrrrr ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Co Wy pierdzielicie! Gdzie one są ładne?!? W ktorym miejscu... No basta... jak dla mnie to sa na maxa do dupy... no ale zaraz mnie wszyscy zjada, ze sie nie znam... No bez urazy :) Mi sie po prostu nie podoba... jaki dzien do dupy... GRRRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 no.. dupa dupa dupa dupa dupa ale keidyś swiat mnie doceni! no albo chociaż dziewcyzna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 niniejszym.... doceniem cię 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 co do pierwszego to dobrze ze Leander powiedzial co to jest bo za cholere nie moglem zgadnąć...druga to wogóle mam mętlik... a 3 tez dziwna ale moze byc jak dla mnie, przynajmniej nie mam watpliwosci co to jest... ...a dzień rzeczywiście do d...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 No sorry... za ten nastroj! Skorpi... ta ostatnia jest spoko... :) A to moja roza... w klimacie dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 1/3 pracy tzn od góry to w porządku ale na dole mi sie nie podoba ; /. chociaż te 2 czarne cusie to fajne bo litski rpzypominają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Siegmar gdzie Ty widzisz ta dupe? Scorpi, nabardziej mi ise 1 podobała, druga tez. Ostatnia wykonana bdb ale nabrała dosłowności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Co do różyczek, to moim zdaniem druga psuje efekt. Reszta mi się bardzo podoba. Siegmar: ciekawa praca choć na początku nie wiedziałem co to jest. Klimacik rzeczywiście oddałeś ponury. A tu pierwsze podejście do nowego tabletu (intuos2 A5). Tablecik jest super, ale te wszystkie historie, które ludzie puszczają w obieg o przygniatającej przewadze Wacoma i niewartym splunięcia Pentagramie to bujda. Widać nie namachali sie dość Pentagramem. Potem nie dziwne, że Wacomy windują ceny pod niebo, bo mają monopol na jakość a ludzie ochoczo pomagają w szerzeniu tej opinii. Wacomy są najlepsze, ale różnica w cenie nie przekłada się na różnice jakości. Niniejszym wnioskuję o obniżenie cen produktów tej marki. Dziękuję za uwagę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 oj scorpi jako etatowa kobieta doceniam cie. leander popieramwniosek jeszcze tyko 99.998 i mozemy zlozyc wniosek do sejmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 dziekuje :) kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun1 Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Scorpi: co ty masz z tymi różami?... ale ta jest git różyczka Paul_PL: ciekawa mysza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Siegmar - fajny klimat podoba mi się. Leander - czekam na drugie podejscie ;-) Z mojej strony mały speedzik, mam wrazenie ze zbyt ekspresyjnie podszedłem do tematu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 przedtem było kwiaduszki dla pań a teraz same panie :) mój pierwszy babo art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 No a gdzie ona ma buzie?:) Ikim: fajny czapter Paul: za duzo burna i czarnego. Powinienes pomyslec o przycienianiu nieczarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 cze ja tam sie na malowaniu za bardzo nie znam ale... ikim coś chyba Ci perspektywa troche poszła, bo ten ogon za krótki jak dla mnie. Ale co tam, i tak nice, very nice. Więcej apache\'a, więcej apache\'a!!! :D Pozdro Gollum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 a ja jeszcze wrzucam róże :) ikim samolocik powalajacy :) aha no i ze nie mam tabletu to myszka skrobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 nie ma buzi bo mi za bardzo kogoś przypominała wiec wyciołem ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Nie no Scorpi, jeszcze jedna rozyczka, a pogadam z Drugiem zeby ci bana wlepil:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 widze ze utrzymuje sie trend do rzeczy organicznych - roze, portreciki - no wlasnie portreciki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 Gurth: Faajny portret. Widzę, że się ze SCORPIm uzupełniacie ;) ikim: swietny ten czapter. Czy on ma zgnieciony dach? To ja do róży i portrecików dorzucam kaczkę. Test water-color brushes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Tiger1313, a tak będziesz wyglądał jak nie zaczniesz wagarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 czapter - super.... ekspresja OK. ale trochę brakuje ogona... albercik też niezły.. pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 około 60 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 z okazji zaliczen i faktu ze imam sie juz wszystkiego byle tylko nie robic nic pozytecznego stworzylem takie cos narzedzie : illustrator czas: 30-50 min (tak robilem sobie w przerwach - tu 10 min tam 5...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 trzeba podtrzymac watek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 4 Luty 2004 Autor Share Napisano 4 Luty 2004 hannibal lecter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi