Napisano 26 Styczeń 200421 l mrc :o a odnosnie tableta to nie patrz na to jaki ciezki tylko na odswiezanie naprzyklad. na tej niełakomowej cieniznie szkicowanie jest o wiele trudniejsze (czytaj awykonalne). wielkosc moze przeszkadzac ale wolal bys miec male porsze czy fiata kombi ? moze przesadzam, sam mam tablecik trusta a5 i wielkaoscia wystarczy, nie wiem jak sie maluje na a6 bo za duzo na takim nie malowalem.
Napisano 27 Styczeń 200421 l a ja mam teraz Wacom\'a i tesknie za Pentagramem XXL... cholerstwo ma ciezki tablet i za lekki pen... i sie sypie jak Michael Jackson... a pracka mniodzio :)
Napisano 27 Styczeń 200421 l boowa - jakeigo wacoma masz?:) Piorka są lekkie ale dla mnie to jest zaleta - widac kwestia gustu.
Napisano 29 Styczeń 200421 l DruG.. czyzbyś wreszcie.. kupił tablet? Ładna kreska ;) Dla przypomnienia obejrzałem sobie ostatnie strony speedów i zauważyłem, że bardzo się ikim wyróżnia ze swoimi odważnymi kolorami. Reszta jakaś monochromatyczna.. (włącznie z moją poniżej:)) A moje dziś też szybkie. O\'LE!
Napisano 29 Styczeń 200421 l Ekhm, z Twoja takze leander ;) DruG, odwazne kolory, niesamowita forma, przygniatające przesłanie... i wielki naklad pracy... podoba mi sie :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l :oLudzie super!!! Dawno nic ne dawalem ale dzisiaj przy pomocy Adka udalo mi sie wkoncu zalogowac i mam kilka speed\'ow nowy.Sorry ze tak duzo na raz.Jak bym mogl sie zalogowac to bym dal jakos tak wczesniej pojedynczo a nie tak hurtem:)
Napisano 30 Styczeń 200421 l dostalem oczoplasu nie wiem na co sie patrzec :D podziele to w ten sposob prace ktore mi sie niepodobaja to: 2(,5(banał :p),6(ze wzgledu na kolorystyke) a praca ktora mi sie najbardziej podoba to szczurek :D reszta jest spoko pozdro btw - jak mi oddadza tablet bedzie fajne :)
Napisano 30 Styczeń 200421 l rzeczywiście dużo pracek...róznorodnych... mi najbardziej podoba sie 5-ka...konsekwentny klimat..(światło...)...szkoda tylko że budynek jest ustawiony tak centralnie... pozdrawiam..
Napisano 30 Styczeń 200421 l Dzieki:) rzeczywiscie to wydra a nie szczur:).Budynek berdziej w kierunku testu oswietlenia specyficznego a nie samej bryly i kompozycji wiec troche zbyt centralnie ustawiony:)
Napisano 31 Styczeń 200421 l speed tapety kilka szybkich tapet... nic nadzwyczajnego ale zawsze cos ;-p tapety
Napisano 31 Styczeń 200421 l Imho ladna wcale nie jest. Szczegolnie lodyka zmaszczona, ale keep tryin` ;)
Napisano 31 Styczeń 200421 l SCORPI: ta pierwsza dużo bardziej mi się podoba ;-) Ta druga ma takie kolce... brrrrr ;-)
Napisano 31 Styczeń 200421 l Co Wy pierdzielicie! Gdzie one są ładne?!? W ktorym miejscu... No basta... jak dla mnie to sa na maxa do dupy... no ale zaraz mnie wszyscy zjada, ze sie nie znam... No bez urazy :) Mi sie po prostu nie podoba... jaki dzien do dupy... GRRRR
Napisano 31 Styczeń 200421 l no.. dupa dupa dupa dupa dupa ale keidyś swiat mnie doceni! no albo chociaż dziewcyzna :D
Napisano 31 Styczeń 200421 l co do pierwszego to dobrze ze Leander powiedzial co to jest bo za cholere nie moglem zgadnąć...druga to wogóle mam mętlik... a 3 tez dziwna ale moze byc jak dla mnie, przynajmniej nie mam watpliwosci co to jest... ...a dzień rzeczywiście do d...!
Napisano 31 Styczeń 200421 l No sorry... za ten nastroj! Skorpi... ta ostatnia jest spoko... :) A to moja roza... w klimacie dzisiejszego dnia
Napisano 31 Styczeń 200421 l 1/3 pracy tzn od góry to w porządku ale na dole mi sie nie podoba ; /. chociaż te 2 czarne cusie to fajne bo litski rpzypominają
Napisano 31 Styczeń 200421 l Siegmar gdzie Ty widzisz ta dupe? Scorpi, nabardziej mi ise 1 podobała, druga tez. Ostatnia wykonana bdb ale nabrała dosłowności.
Napisano 1 Luty 200421 l Co do różyczek, to moim zdaniem druga psuje efekt. Reszta mi się bardzo podoba. Siegmar: ciekawa praca choć na początku nie wiedziałem co to jest. Klimacik rzeczywiście oddałeś ponury. A tu pierwsze podejście do nowego tabletu (intuos2 A5). Tablecik jest super, ale te wszystkie historie, które ludzie puszczają w obieg o przygniatającej przewadze Wacoma i niewartym splunięcia Pentagramie to bujda. Widać nie namachali sie dość Pentagramem. Potem nie dziwne, że Wacomy windują ceny pod niebo, bo mają monopol na jakość a ludzie ochoczo pomagają w szerzeniu tej opinii. Wacomy są najlepsze, ale różnica w cenie nie przekłada się na różnice jakości. Niniejszym wnioskuję o obniżenie cen produktów tej marki. Dziękuję za uwagę :D
Napisano 1 Luty 200421 l oj scorpi jako etatowa kobieta doceniam cie. leander popieramwniosek jeszcze tyko 99.998 i mozemy zlozyc wniosek do sejmu.
Napisano 1 Luty 200421 l Scorpi: co ty masz z tymi różami?... ale ta jest git różyczka Paul_PL: ciekawa mysza....
Napisano 1 Luty 200421 l Siegmar - fajny klimat podoba mi się. Leander - czekam na drugie podejscie ;-) Z mojej strony mały speedzik, mam wrazenie ze zbyt ekspresyjnie podszedłem do tematu:)
Napisano 1 Luty 200421 l przedtem było kwiaduszki dla pań a teraz same panie :) mój pierwszy babo art
Napisano 1 Luty 200421 l No a gdzie ona ma buzie?:) Ikim: fajny czapter Paul: za duzo burna i czarnego. Powinienes pomyslec o przycienianiu nieczarnym.
Napisano 1 Luty 200421 l cze ja tam sie na malowaniu za bardzo nie znam ale... ikim coś chyba Ci perspektywa troche poszła, bo ten ogon za krótki jak dla mnie. Ale co tam, i tak nice, very nice. Więcej apache\'a, więcej apache\'a!!! :D Pozdro Gollum
Napisano 1 Luty 200421 l a ja jeszcze wrzucam róże :) ikim samolocik powalajacy :) aha no i ze nie mam tabletu to myszka skrobie :)
Napisano 1 Luty 200421 l Autor Nie no Scorpi, jeszcze jedna rozyczka, a pogadam z Drugiem zeby ci bana wlepil:>
Napisano 2 Luty 200421 l widze ze utrzymuje sie trend do rzeczy organicznych - roze, portreciki - no wlasnie portreciki...
Napisano 2 Luty 200421 l Gurth: Faajny portret. Widzę, że się ze SCORPIm uzupełniacie ;) ikim: swietny ten czapter. Czy on ma zgnieciony dach? To ja do róży i portrecików dorzucam kaczkę. Test water-color brushes.
Napisano 3 Luty 200421 l czapter - super.... ekspresja OK. ale trochę brakuje ogona... albercik też niezły.. pozdrawiam...
Napisano 4 Luty 200421 l z okazji zaliczen i faktu ze imam sie juz wszystkiego byle tylko nie robic nic pozytecznego stworzylem takie cos narzedzie : illustrator czas: 30-50 min (tak robilem sobie w przerwach - tu 10 min tam 5...)