Napisano 11 Luty 200421 l Nie zezowata, tylko patrzy w oczy facetowi, ktory siedzi obok. Niektorym to wszystko trzeba wyjasniac :P
Napisano 11 Luty 200421 l no nie mow ze te prawe(te po prawej) oko jest wporzadku, posluchalbys raz specjalisty bobiego a dobze byc na tym wyszedl ;)
Napisano 12 Luty 200421 l :D wyglada jak chloptas w przyduzym kapeluszu - juz wiem skad sie wzial pomysl na serial \"przygody mlodego indiany jones\'a \"
Napisano 12 Luty 200421 l kru, jeśli sugerujesz, że inspiracją dla \"przygód..\" był mój speed powyżej to obawiam się, że jesteś w błędzie. Kolejne próby z metodą.. kreskowania. Tu etapy \"łapania\" twarzy, z czym miałem poważne problemy..
Napisano 12 Luty 200421 l dzieki chlopaki za mile przywitanie. testowalem zdolnosci kopistyczne, zdjecie z boczku i jazda. :) jeden z moich ulubionych filmow. leander: chyba troche usta za bardzo obrysowujesz. np. przez to ford takim chlopcem sie zrobil. ref: http://www.hometheaterforum.com/ronsreviews/mission12.jpg
Napisano 12 Luty 200421 l dajcie spokoj - powinni zabronic takiego rysowania :D jeszcze sie ktos gorzej rysujacy (np. ja) zalamie! :P
Napisano 12 Luty 200421 l drug arwena (chyba ;P) fajna choc faktycznie cos lewym okiem niedomaga i worki pod oczami :) leander panna fajowska ale indiana cos ci nei wyszedl czekam na wiecej, czemu nei moge dodac tego zalocznika bede plakal jak mala biedna dziwczynka pozdro...
Napisano 15 Luty 200421 l Kengi, ta kopia fotki naprawdę bardzo wierna. Osobiście wolę trochę uciekać z interpretacją czy kolorami, no ale nie o to Ci chodziło. ten.. no.. garnek A tu pierwsza praca w Painterze (Classic). Nie znalazłem tam funkcji flip horizontal dla wszystkich warstw zbiorczo, więc bez korekty chłopiec jest trochę pokrzywiony.
Napisano 15 Luty 200421 l leander i masz 100% racje. ale akurat te kolory, ten kadr, ten film... po prostu chcialem pogapic sie na to zdjecie, a to najlepszy sposob:) next shijit:
Napisano 16 Luty 200421 l A ja Billego Elliota sobie dziś przypomniałem. Też tam jest kilka scen wartych dłuższego postoju :) Kadru nie pokaże bo nie wiem jak zrobić screena z DVD. Ktoś wie? A ten fragment to mi trochę spoodge\'owato wyszedł :)
Napisano 17 Luty 200421 l Bez referek, takie maziu maziu, miała być zabawa światłocieniem, ale wyszedł ludzik.
Napisano 18 Luty 200421 l Wygląda na to, że nowy serwer już śmiga :) I to całkiem nieźle. Dzięki Master Kiełbaster, Power DVD działa. --> snapshot Już tu komentowałem, ale przy przenosinach max3d skasowało. W skrócie - świetny pokoik Biglebowsky.
Napisano 18 Luty 200421 l super! ale prowa noga sprawia wrarzenie złamanej w pół i to tak konkretnie 8). natomiast ubranko \'zachowuje się\' świetnie.
Napisano 18 Luty 200421 l Faktycznie trochę ciarki przechodzą na widok tej nogi, ale całość to jedna z lepszych prac jakie widziałem ostatnio.
Napisano 19 Luty 200421 l Wreszcie moge pisac:) Bigle fajne te domkowe bajerki, kris zgodze sie z przedmowcami co do zlamanej nogi, poza tym pracka super :) kengi,szkice fajne, szczegolnie mnie babuchna do gustu przypadla ;) A tak btw jak chcesz skasowac post edytuj go i na dole masz \'!delate this message!\' No i cosik mojego, taki autoportrecik :)
Napisano 19 Luty 200421 l sweet :) dzięki kris czuje sie zaszczycony ;) No i jeszcze jeden ołówkowy bazgroł, profil do conceptu generała Heinricha:
Napisano 21 Luty 200421 l leander - co tu duzo mowic - pikne! biglebowsky - co widze?- czyzbys skręcil mu lewa noge w kostce???
Napisano 21 Luty 200421 l domek w Pekinie... to coś przed domkiem to lustrzany kolektor słoneczny... oni tym ryż gotują :P
Napisano 21 Luty 200421 l Painter Classic, chciałem się zmieścic w godzinie no i z poślizgiem na drobne poprawki się udało.
Napisano 21 Luty 200421 l No no panie, to chyba najładniejszy Twoj speed jaki widze :) Bigle, zolniezyk tez fajniutki :)
Napisano 21 Luty 200421 l qrcze jak patrze na te tu obrazki to mi troche głupio:)) Takie fajne rzeczy rysujecie. Miałem wolne jakieś 40 minut i z wielka niesmiałościa zabrałem się za tablet. To mój pierwszy w życiu:))) (!!!) obrazke zrobiony w kompie ( Kris_R świadkiem:))) wiec prosze o wyrozumiałość:)) Pozdro Lookas
Napisano 21 Luty 200421 l No porsze! jeszcze mi tu w 2D bedzie szalal ;). A tak powaznie jeszcze sie musisz podszkolic ale jak na 1 raz calkiem przyjemnie wyglada. Na jakim tablecie to robiles?? Pozdrawiam
Napisano 22 Luty 200421 l Te moje dwa speedy to też godzina z chaczykiem. Z wyjątkiem tygrysa, bo to jakieś 0,5 h. Lookas... wiem, że rysowałeś to z głowy. No i dla mnie twarz w ujęciu 3/4 z przodu w takim wydaniu to bomba! Tak trzymaj!
Napisano 22 Luty 200421 l leander: masz racje, przez Ciebie spac po nocach nie moge. KREWKREWKREW.... :)
Napisano 22 Luty 200421 l Kengi, mnie po nocach raczej nie ciagnie choc dzis wyjatek, temat zołnierski ciąg dalszy:)
Napisano 23 Luty 200421 l Wow! To zdecydowanie najszybszy speed w historii wątku! Do tego jeden z najlepszych :) Lookas świetna twarz, czekamy na kolejne 40 minut wolnego :) oDD, super! A odnośnie barbarzyńcy, to czekamy na dłuższą animkę. Wiesz, smok, pojedynek , panna w wieży. Jak się powiedziało \"A\".. ;)
Napisano 23 Luty 200421 l no lol dawno nei gadalem tu czasu brak tabelcik sie kurzy trza cos odswierzyc zrazilem sie niemozliwoscia dodania zalacznika ;/ ale dobra tam tiger swietny speed odd fajne ale lepszejsze widzialem ;d leander babeczka w painterze super pozdro
Napisano 27 Luty 200421 l Duzo fajnych rzeczy ostatnio sie tutaj pojawilo:).Swietne. Zeby nie bylo ze nic nie robie:) to wrzuce sobie taki pack...