asfalton Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 koeeeeeyne diablicaz piekla rodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Mkaszpir: swietne! Pierwsze skojarzenie - Szninkiel :) Wrzucaj wiecej, bo poziom spada na leb na szyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 mkaszpir: chleba i igrzysk! jednym słowem: wrzucaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 dr ug jeg wet ikke hvorfor du er so slem, cholera to bardzo niemilo z twojej strony. Mkaszpir wykonal bardzo fajna prace jestem calkowicie zgodny i calkowicie tego pewien, nie rozumiem jednak dlaczego dr urgu masz na mysli moje prace jako zanizajace poziom, sa proste i to bardzo to fakt (potrafie olejem zkopiowac kazdy obraz) ,ale posiadaja wrazenie . Chodzi mi o to ,ze nie zamiezam byc obojetny widzac jak ktos mi tu chce zrobic przykrosc . powiedz czlowieku co dokladnie ci sie nie podoba i zamiesc grafike ! dalczego sie czepiacie (nie wiedzialem ze wciskanie niedzeiedzi moze tak wk"#¤!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 sa proste i to bardzo to fakt (potrafie olejem zkopiowac kazdy obraz) ,ale posiadaja wrazenie i kto tutaj cierpi na naryzm. powiedz czlowieku co dokladnie ci sie nie podoba i zamiesc grafike ! dalczego sie czepiacie (nie wiedzialem ze wciskanie niedzeiedzi moze tak wk"#¤!) my się nie czepiamy - my krytykujemy. czego się spodziewałeś po wrzucaniu swojej twórczości tutaj? może powinniśmy się rozpływać w zachwycie? człowieku twe prace są - rozmyte, banalnie, blurowate, źle wykadrowane, nieklimatyczne, etc, etc, etc... czasami potrafisz zrobić coś, co nie przyprawia nikogo o palpitację serca, także wyrok jest oczywisty - nie starasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 jeszcze cie lubie ktos cos robi ,a ocenia sie kogos za jakies jajca ,to polityka nie krytyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 i jeszcze jedno kadruje sie kamera albo aparatem, tu mozna tylko komponowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 A teraz pora na robicika, trochę dłuższa zabawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Heh, a w ktorym miejscu napisalem, ze konkretnie Twoje prace zanizaja poziom? :) Uderz w stol...? To ze potrafisz skopiowac kazdy obraz niewiele Ci daje, jak widac. Kadrowanie, komponowanie - co za roznica? I tak sprawiasz wrazenie, jakbys znal tylko definicje tego slowa. "ktos cos robi ,a ocenia sie kogos za jakies jajca" To jest watek speedpaintings, a nie speedjajca. Jak chcesz uniknac krytyki to przestan swirowac i wrzucac potworki w stylu panienka w czapce. P.S. Nie pisz do mnie prosze po Norwesku, bo wyjechalem stamtad wieki temu i nic juz nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 nie staram sie, macie racje poprostu wszystko w okolo jest rozwalone ,trudno sie skupic...cholera jak sie siada, i konczy wszystko co sie zacznie...by the way jestem pod wrazeniem dr Ug, sorry za norweski (napisalem ze jestes zly - pomylka) nie szukam wrogow ,tylko dobrych kumpli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 skończmy tą paranoje, panowie. pejzaż oraz poprawiony stary obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 to nie jest norweski, to jest "poezja". bardzo fajne, panie mkaszpir. asfalton, nie uczyli ciebie na lekcjach polskiego tworzyć zrozumiałych, treściwych, sensownych i gramatycznie poprawnych zdań? wyrażaj się jaśniej. to nic osobistego, najzwyczajniej nie da się objąć umysłem całego przekazu twych wypowiedzi. może jestem za głupi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 nei kansje do forstor ikke norsk din djevla dritt, faen faen faen, kansje deg, lepiej mowic w 10 jezykach niz w jednym poprawnie, pejzaz fajny , postac zwijajaca sie tez ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Pora na prackę kolorową, pierwsza która wyszła spod tabletu. >mCh pejzaż trochę mały by się wypowiadać, postac chmmm sprawia wrażenie metalicznej jakby z brązu odlana myślę że to wina światła i kolorystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 postać właśnie taka miała być... pejzaż to taka pierdóła, następny eksperyment ze światłem. twoja praca jest trochę brudna i anatomia boli, choć czuć, że masz swoją technikę. teraz to po prostu kwestia praktyki i wymęczenia tabletu by stać się wymiataczem w twoim przypadku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 belzebub - swietny ten amant! mCh - pejzaze mimo, ze na szybko to klimat trzymaja Mkaszpir - fajne rysunki, zainspirowalem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 No wreszcie kawał dobrego speeda... uff... kamień z serca mi spadł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 leander - owacje na stojąco! mógłbyś powiedzieć coś o technice? jakich programów uzyłeś? Jakich brushy? widze, że użyłeś jakichś smiesznych tekstur ;) opowiadaj jednym słowem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Dzieki chlopaki :D Program - photoshop, brush zdefiniowalem kiedys z cegiel na fotce SansSerifa - http://www.max3d.pl/show.php?id=redakcja, zreszta od trzech miesięcy uzywam glownie tego brusha do fakturek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Witam wszystkich To mój debiut na tym forum i zaczynam go skromnym speedem. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 a czy to zalicza sie do speeda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 marcel: miło, że pojawiają się tu nowi, tacy zdolni jak ty :) w moim stylu, jednym słowem - super! wrzucaj wrzucaj wrzucaj wrzucaj... asfalton: zalicza się, o ile rysowałeś do do 1h (niektórzy mówią, że do 30min, ale to już lekka przesada). Nie chodzi tu o tą godzinę z zegarkiem w ręku wyliczoną, tyle o typową, szybką technikę i podstawowy cel - ćwiczenie własnych umiejętności. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=132933 - jeśli nie jesteście pewni, czy tutaj będzie pasować wasza praca z powodów merytorycznych, technicznych etc. etc. dawajcie ją tutaj... wszelkie, czasem słabo wykonane, ale zawsze - eksperymenty będą tam mile goszczone :) to nie żadna pseudoreklama, po prostu gwoli informacji i odwszawiania tego threada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Witam, pora na takie szybkie "niewiadomo co", dla relaksu i może dla inspiracji >leander: niezła robota, ha! >Marcel: nieźle czekam na więcej >asfalton: więcej kolorów nie bój się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Proszę o niezbyt mocne bicie... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 jezus maryja... veri_jr: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=132933 - to jest miejsce na takie prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 test techniki pejzaży... foto referencja niestety tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 bosssze http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=132933 tu jes miejsce na takie prace heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 mCH... ta myszka reprezentuje lepszy poziom i wieksze skomplikowanie niz Twoj gryzmoł, czy foto referenca - jak kto woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 dobra, jednak wrzucam. Kolega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 "bitwa morska", bez referencji, art rage, 40 min aha, winni sie tlumacza, wiec sie wytlumacze - w artrage jest fatalny olowek, nie da sie szkicu zrobic. no. to jestem usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 komp mi sie zawiesil w sumie wyszlo 40minut za ambitnie podszedlem do formy i nie moglem sie z zagli pozbierac edit; no i kompresja zwalila reszte co została Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 obie bitwy morskie raczej średnie... za to gębuchna leandera po prostu palce lizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 no i jeszcze zeby kolega Marcel nie czuł się samotny. @Marcel Wiecej takich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Podmalowalem troche Twojego cara Tomur, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko. Ogolnie mam wrazenie, ze powinienes troche bardziej scinac te grube kontury i inne oblosci, bo przy takim drapieznym designie kreska tez powinna byc ostrzejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Wow. Dzieki Pewnie ze nie mam nic przeciwko. Trzeba bedzie wiecej furek malowac i wykorzystac to co zrobiles bo bardzo fajny mariaz powstal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 eh leander, jak ty to robisz, no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Witam. Chmm postanowiłem pobawić się z Artrage -em, mały programik a cieszy. Przedewszystkim chodziło mi o uchwycenie prędkości i dynamiki tej sceny. zabawa ok 20min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 mkaszpir: dziwne to jakieś... loża komentatorów nie jest pewna co do zdania na temat powyższej produkcji. niby tak, momentami nawet bardzo, ale coś w tej pracy krzyczy, i to nader głośno: nie. po prostu nie mam pojęcia co o tym sądzić. loża komentatorów jest w szoku i kompletnej konsternacji w najmniej pozytywnym tych słów znaczeniu. dalsze historie loży jak i kompanów żbika i mufona już wkrótce! bohaterowie powrócą w kolejnym odcinku pod nazwą "Gdzie tu by pieprznąć tego brusha" czyli "mCh'a męki z photoshopem". dodam tylko, iż szanowny prezes Loży, Żbik beknął jak zobaczył dobór kolorów. Za to mufon powiedział, że od dziś nie je czekolady. Dziwni są oni, dziwny jest świat... Do następnej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 cuda niewidy widze, normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 o, kengi, jakie to ładne :) -fotoref|30min|photoshop|myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Tak mi sie jakos dzis zachcialo PSa odpalic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Fajne te 3 ostatnie. W pracy Mkaszpira mi kolorki nie leżą. Szybka sesja z modelem. Jak znajde czas to dokoncze i wrzuce obok bardziej zaawansowana wersje. EDIT: wrzucam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 leander jak zwykle - owacje za technikę. trochę to rozmycie w tle smierdzi, ale cóż ;) niemniej jednak krzywa niezmierna ta postać jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 kengi - fajnie, fajnie... jedyne co mógłbyś poprawić to zamienić filtry (PS) na ręczny efekt... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarpen Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 takie cuś, na bazie wcześniejszego szkicu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 leander to jest swietne OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 proba artrage , 20 min mazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Niezłe asfalton, niezłe.Dlaczego mam skojarzenia z Vincentem ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 przed malowaniem tego mialem zamiar gogha sloneczki walnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 czarny kot dla kolezanki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi