Wert Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Męczę kolorky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Tomur: spoko, spoko, stawiasz wysokie wymagania dla naszej wyobrazni ;) Levan: jak dla mnie ten speed z pracowni de besciacki. Lekki i w kresce i kolorze. gedzior: ja tam sie nie znam na takich kreacjach, ale mi sie podoba. Ciekawie sie czyta. wert: wolalem tego ludzika w czarnobieli, ale mecz mecz kolory :) malowanie na kolanie: (na podst. zdjecia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 hej, leand, jaka to technika? skomplikowana nieźle. i dobra, wciąż męcze kolorky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Wert: najpierw zrobilem szkic olowiem, zeskanowalem, zamalowalem go temperami, zeskanowalem. Nalozylem oba w trybie multiply. Zeby nie zanudzac surowym tekstem opisujacym ta skomplikowana technike zrobilem obrazek pogladowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 heh. miałem rację że skomplikowana. a ja węgiel na dużym formacie, zdjęcie cyfrowe i obróbka w paintshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 amrun .......rzadzisz gosciu!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doppelganger Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 no ... jest nas kilku takich wyjadaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Amrun bardzo fajne! PS, ok 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 no ... jest nas kilku takich wyjadaczy :) dobrze gada! Jest nas tu kilku takich wyjadaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 amrun przesliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter pan Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam, wrzucam kilka ilustracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Szczegolnie to drugie ciekawe, peter panie. مرحباً بكم فى أون لاين Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Amrun na nowego papieża ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 aaaa tez tu cos wrzuce czasem, udane czy nie, wrzuce, taka zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 a ja dalej cwicze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Ja też. A ćwiczę konkretnie malowanie w painterze. Z godzinka będzie, z fotki, bez overpaintingu (jeżeli dobrze rozumiem co to jest...nakładanie na zdjęcie nie?) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 ja takie cos na szybko machnalem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 No to ja też sobie coś wrzucę :) 2h + myszka + Ps +coca cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 wert .. bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 czas na przerwe, rezultat: fotoszop, 17minut, massive attack na playliscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 dzięki siegmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 smutno mi dzisiaj bo oczy nie widzą koloru :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Łooo... a moje widzą aż za bardzo... zaraz mi wypali gały tak przywaliłeś :D No pięękne kolorki :P Szczerze, to żadna wersja nie jest trafiona... może postaraj się bardziej ograniczać gamę kolorów. Na poczatek może dwa lub trzy. I staraj się świadomie go używać... będzie na pewno duużo łatwiej.... no i dużo piękniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 tak sobie maznąłem... przed snem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 dobra ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 taki max speed mycha bo tablecik zanioslem do pracy i teraz bieda:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 uaaa... dawno nie postowalem... zabawa starym obrazkiem... ok 20 minut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Amrun rządzisz... ustawiłem sobie to na tapetę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 ta Amrun wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 dzieki...teraz takie błe dla odmiany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 o jaaaaa :D Amrun ekstra , ticz mi bejbi ticz :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 ticz mi bejbi łan mor tajm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 o w morde jeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Te Amrun, czy Ty aby ostatnio nie robiles jakis interesow z wujkiem Lucyferem? ;) Twoje prace poprostu zapieraja dech w cycuchach. Ciekawe kiedy Cie uprowadza z kraju, to chyba kwestia czasu tylko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Ciekawe kiedy Cie uprowadza z kraju, to chyba kwestia czasu tylko ;) ...niom szykuje mi sie dwumiesieczny kontrakt na zbieranie thrustkawków w dalekim kraju :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Amrun pytam sie z czystej ciekawosci ile wiosen juz smigasz?? jak dlugo malujesz rysujesz i takie tam???:D pozdro a i mam prozbe zrob jakas scenke w cukierkowych kolorach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 z tego co sie orientuje to chyba Amrun zaczynal tak jak ja :P Amrun, ile mozna zarobic przy takim dwumiesiecznym zbierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Amrun pytam sie z czystej ciekawosci ile wiosen juz smigasz?? jak dlugo malujesz rysujesz i takie tam???:D pozdro a i mam prozbe zrob jakas scenke w cukierkowych kolorach:D ...24 lata, niebieskie oczy, 186cm wzrostu, zdjecie do wgladu w innym watku.. powazne propozycje matrymonialne prosze kierowac na maila :) scenka cukierkowa bedzie :) deus:"Amrun, ile mozna zarobic przy takim dwumiesiecznym zbierze ?" na baterie i nowe koncówki do piorka starczy... moze :/ pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 a gdzie bedziesz zbieral te truskawki? dam ci kilka dobrych rad na droge - ogonki truskawek winny miec centymetr, nie mniej nie wiecej - zgnitych nie - niedojzalych nie - nie zostawiac dobrych na krzaczku - do kazdej szalki kilogram, wymierzasz to na oko ale bedziesz sprawdzany waga - nie klachac - nie marudzic przy niedostosowaniu sie do jednej z tych regul zostaniesz opieprzony przez szefowstwo. - nie przejmuj sie szefowstwem - dla wlasnego dobra nie jedz za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Oto mój skromny portret pewnego wędrowca z krypty 13 Takie małe oczko w kierunku serii Fallout ;) Zwyczajowo już przewrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Amrun - zniszczyles mnie ... oj respekt Mkaszpir - muahahaha ... dawno sie tak nie usmialem .. super jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 zapowiada się masarka :D kto narysuje kolejną fazę ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 leniwe popoludnie, photoshop, ~50 min (bo nie moglem sie zdecydowac, co napisac w fragmencie kaligrafii... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 to ta scenka w cukierkowych kolorkach? nie myslałem że wyjdzie tak dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 to ta scenka w cukierkowych kolorkach? nie myslałem że wyjdzie tak dobrze :) no nie do konca... ale od czegos trzeba zaczac :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 biedronki maja przerabane ... wyszlo srednio ... poprzednie ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi