Napisano 6 Kwiecień 200519 l Tomur: spoko, spoko, stawiasz wysokie wymagania dla naszej wyobrazni ;) Levan: jak dla mnie ten speed z pracowni de besciacki. Lekki i w kresce i kolorze. gedzior: ja tam sie nie znam na takich kreacjach, ale mi sie podoba. Ciekawie sie czyta. wert: wolalem tego ludzika w czarnobieli, ale mecz mecz kolory :) malowanie na kolanie: (na podst. zdjecia)
Napisano 6 Kwiecień 200519 l hej, leand, jaka to technika? skomplikowana nieźle. i dobra, wciąż męcze kolorky.
Napisano 6 Kwiecień 200519 l Wert: najpierw zrobilem szkic olowiem, zeskanowalem, zamalowalem go temperami, zeskanowalem. Nalozylem oba w trybie multiply. Zeby nie zanudzac surowym tekstem opisujacym ta skomplikowana technike zrobilem obrazek pogladowy ;)
Napisano 6 Kwiecień 200519 l heh. miałem rację że skomplikowana. a ja węgiel na dużym formacie, zdjęcie cyfrowe i obróbka w paintshopie.
Napisano 7 Kwiecień 200519 l no ... jest nas kilku takich wyjadaczy :) dobrze gada! Jest nas tu kilku takich wyjadaczy ;)
Napisano 9 Kwiecień 200519 l Ja też. A ćwiczę konkretnie malowanie w painterze. Z godzinka będzie, z fotki, bez overpaintingu (jeżeli dobrze rozumiem co to jest...nakładanie na zdjęcie nie?) pozdr
Napisano 11 Kwiecień 200519 l czas na przerwe, rezultat: fotoszop, 17minut, massive attack na playliscie ;)
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Łooo... a moje widzą aż za bardzo... zaraz mi wypali gały tak przywaliłeś :D No pięękne kolorki :P Szczerze, to żadna wersja nie jest trafiona... może postaraj się bardziej ograniczać gamę kolorów. Na poczatek może dwa lub trzy. I staraj się świadomie go używać... będzie na pewno duużo łatwiej.... no i dużo piękniej :)
Napisano 13 Kwiecień 200519 l uaaa... dawno nie postowalem... zabawa starym obrazkiem... ok 20 minut:
Napisano 14 Kwiecień 200519 l Te Amrun, czy Ty aby ostatnio nie robiles jakis interesow z wujkiem Lucyferem? ;) Twoje prace poprostu zapieraja dech w cycuchach. Ciekawe kiedy Cie uprowadza z kraju, to chyba kwestia czasu tylko ;)
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Ciekawe kiedy Cie uprowadza z kraju, to chyba kwestia czasu tylko ;) ...niom szykuje mi sie dwumiesieczny kontrakt na zbieranie thrustkawków w dalekim kraju :D...
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Amrun pytam sie z czystej ciekawosci ile wiosen juz smigasz?? jak dlugo malujesz rysujesz i takie tam???:D pozdro a i mam prozbe zrob jakas scenke w cukierkowych kolorach:D
Napisano 15 Kwiecień 200519 l z tego co sie orientuje to chyba Amrun zaczynal tak jak ja :P Amrun, ile mozna zarobic przy takim dwumiesiecznym zbierze ?
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Amrun pytam sie z czystej ciekawosci ile wiosen juz smigasz?? jak dlugo malujesz rysujesz i takie tam???:D pozdro a i mam prozbe zrob jakas scenke w cukierkowych kolorach:D ...24 lata, niebieskie oczy, 186cm wzrostu, zdjecie do wgladu w innym watku.. powazne propozycje matrymonialne prosze kierowac na maila :) scenka cukierkowa bedzie :) deus:"Amrun, ile mozna zarobic przy takim dwumiesiecznym zbierze ?" na baterie i nowe koncówki do piorka starczy... moze :/ pzdr...
Napisano 15 Kwiecień 200519 l a gdzie bedziesz zbieral te truskawki? dam ci kilka dobrych rad na droge - ogonki truskawek winny miec centymetr, nie mniej nie wiecej - zgnitych nie - niedojzalych nie - nie zostawiac dobrych na krzaczku - do kazdej szalki kilogram, wymierzasz to na oko ale bedziesz sprawdzany waga - nie klachac - nie marudzic przy niedostosowaniu sie do jednej z tych regul zostaniesz opieprzony przez szefowstwo. - nie przejmuj sie szefowstwem - dla wlasnego dobra nie jedz za duzo.
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Oto mój skromny portret pewnego wędrowca z krypty 13 Takie małe oczko w kierunku serii Fallout ;) Zwyczajowo już przewrotnie
Napisano 15 Kwiecień 200519 l Amrun - zniszczyles mnie ... oj respekt Mkaszpir - muahahaha ... dawno sie tak nie usmialem .. super jest :D
Napisano 15 Kwiecień 200519 l leniwe popoludnie, photoshop, ~50 min (bo nie moglem sie zdecydowac, co napisac w fragmencie kaligrafii... ;)
Napisano 15 Kwiecień 200519 l to ta scenka w cukierkowych kolorkach? nie myslałem że wyjdzie tak dobrze :)
Napisano 15 Kwiecień 200519 l to ta scenka w cukierkowych kolorkach? nie myslałem że wyjdzie tak dobrze :) no nie do konca... ale od czegos trzeba zaczac :) pzdr...