Napisano 9 Maj 200519 l Zesjizowany i zmasakrowany obrazek, który powstał za pomocą długopisu żelowego, a potem został zapaćkany akwarelami i akrylami ;) sensu to niema i kolorków nie widać, ale...
Napisano 9 Maj 200519 l czesc! to moje poczatki na forum (jakimkolwiek), wiec wybaczcie za niedociagniecia we wszystkim. nie mam zbyt duzo prac bo nie za bardzo mam czas ale w wakacje sie to zmieni. narazieznalazlam jedna prace, ale nie wiem jak ja wrzucic (jestem tylko niepozorna kobieta ;))
Napisano 9 Maj 200519 l Leelo - grafike musisz zlinkować z zewnętrznego serwera. O na przykład tak: BTW: To mój pierwszy obrazek na forum. Enjoy!
Napisano 10 Maj 200519 l Dla mnie wygląda to "prawie" jak zdjącie;) (które gdzieś już widziałem) ładnie, jak na "ok. godzinnego speeda"
Napisano 10 Maj 200519 l wiem ze wyglada jak przerabiane zdjecie. ale ja poprostu uwielbiam rysowac twarze i jak sie juz za jakas biore to chce zeby wygladala jak najlepiej. w piatek postaram sie dorzucic jakies prace.
Napisano 10 Maj 200519 l mam idento zdjecie na okladce zeszytu z fizy ( nie pisze oczywiscie o tym powyzej :D tylko o Albercie) :P
Napisano 11 Maj 200519 l fajne dziady .. kurka peter pan myslem, ze to Mkaszpir Levan - super mimika ... swietne to leeloo - no nie mam pytan ... bardzo wiernie 1084 - nice nice ... ten z avatara to tez twoj?
Napisano 11 Maj 200519 l świecznik w stylu necro... ok. 15 minut. Zwykly obrazek odstresowyjacy po ciezkim dniu nic nierobienia :]
Napisano 12 Maj 200519 l Siegmar> Tnxxx, ten z avka to nie moj - ukradziony od Broma ale moze teraz zmienie :]
Napisano 13 Maj 200519 l wybaczcie poziom obrazka ale dopiero sie ucze rysowac, zastanawiam sie troche czy rysujecie z foty czy z głowy bo wspaniałe proporcje (szczególnie dziadek levana) gratulacje wszystkim, to moje dzisiejsze wypociny, chętnie wysłucham krytyk :]
Napisano 14 Maj 200519 l Bede sie staral dawac jak najczesciej jakies speedy. Ten moze jeszcze kiedys wykozystam :) JoKeR
Napisano 15 Maj 200519 l 1,5h- 2h[włącząjąc w to przerwy]. już mi się nie chce tego robić,blee...moja druga więkrza próba na tablecie[pentagram]. pod koniec rysowania zdiołem z niego tą durną nakładke gumowo-plastikową i mi się rysuje o wiele lepiej:] tu podam jeszcze linka zeby moze łatwiej się oglądało bo wyszła z tego wielka krowa:/ http://img218.echo.cx/img218/715/robot9an.jpg ps:mam kłopot z rusowaniem tła wokuł wcześniej narysowanego obiektu...cyba powinienem uzyć maski,bleeee nie lubie ich;/ .........eh,ołówek i papier i odrobina tuszu i farbki to jest to :)
Napisano 15 Maj 200519 l Niecałe 2h, PS CS EDIT : Ups, wrzucilem stara wersje ^^'' Zmianiam ja na nowa...
Napisano 16 Maj 200519 l To moje pierwsze prace w miare skończone i robione z wczesniej ustalonej wizji , pierwszy raz wystawiam moje prace 2d publicznie wiec prosze o porady i krytyke... :) /\ Praca robiona 1h 30 minut /\ 30 minut , fotomontaz paru fotek i zabawa z cieniem
Napisano 16 Maj 200519 l SUPER_OkO: to nie moja animacja i jestem raczej pewny ze nie rozmawialismy. maxymalne ziomale dzieki. przedstawiam wam neandertala co se kiedys przed nami w europie zyl.
Napisano 17 Maj 200519 l ok 10-15min przed lustrem w kiblu; jestem tak brzydki, że mi szyba w skanarze pękła :(
Napisano 17 Maj 200519 l nieco? :P jakies 10 minut. Taki obrazek odstresowujacy :) btw - zielonego pojecia nie macie, jak bardzo kocham gwiazdy :)