Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,6k
  • Wyświetleń 1,7m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Zesjizowany i zmasakrowany obrazek, który powstał za pomocą długopisu żelowego, a potem został zapaćkany akwarelami i akrylami ;) sensu to niema i kolorków nie widać, ale...

Napisano

czesc! to moje poczatki na forum (jakimkolwiek), wiec wybaczcie za niedociagniecia we wszystkim. nie mam zbyt duzo prac bo nie za bardzo mam czas ale w wakacje sie to zmieni. narazieznalazlam jedna prace, ale nie wiem jak ja wrzucic (jestem tylko niepozorna kobieta ;))

Napisano

Leelo - grafike musisz zlinkować z zewnętrznego serwera.

O na przykład tak:

glowa.jpg

BTW: To mój pierwszy obrazek na forum. Enjoy!

Napisano

jezeli mi sie udalo, to wlasnie widzicie mojego ok. godzinnego speeda

Napisano

O Udalo Sie ;))))))))))))))

Napisano

Dla mnie wygląda to "prawie" jak zdjącie;) (które gdzieś już widziałem)

ładnie, jak na "ok. godzinnego speeda"

Napisano

wiem ze wyglada jak przerabiane zdjecie. ale ja poprostu uwielbiam rysowac twarze i jak sie juz za jakas biore to chce zeby wygladala jak najlepiej. w piatek postaram sie dorzucic jakies prace.

Napisano

mam idento zdjecie na okladce zeszytu z fizy ( nie pisze oczywiscie o tym powyzej :D tylko o Albercie) :P

Napisano

fajne dziady .. kurka peter pan myslem, ze to Mkaszpir

Levan - super mimika ... swietne to

leeloo - no nie mam pytan ... bardzo wiernie

1084 - nice nice ... ten z avatara to tez twoj?

Napisano

świecznik w stylu necro... ok. 15 minut. Zwykly obrazek odstresowyjacy po ciezkim dniu nic nierobienia :]

attachment.php?attachmentid=15922

Napisano

Siegmar> Tnxxx, ten z avka to nie moj - ukradziony od Broma ale moze teraz zmienie :]

Napisano

wybaczcie poziom obrazka ale dopiero sie ucze rysowac, zastanawiam sie troche czy rysujecie z foty czy z głowy bo wspaniałe proporcje (szczególnie dziadek levana) gratulacje wszystkim, to moje dzisiejsze wypociny, chętnie wysłucham krytyk :]

attachment.php?attachmentid=16005

Napisano

Bede sie staral dawac jak najczesciej jakies speedy.

Niebo.jpg

Ten moze jeszcze kiedys wykozystam :)

JoKeR

Napisano

1,5h- 2h[włącząjąc w to przerwy]. już mi się nie chce tego robić,blee...moja druga więkrza próba na tablecie[pentagram]. pod koniec rysowania zdiołem z niego tą durną nakładke gumowo-plastikową i mi się rysuje o wiele lepiej:]

robot9ve.jpg

tu podam jeszcze linka zeby moze łatwiej się oglądało bo wyszła z tego wielka krowa:/ http://img218.echo.cx/img218/715/robot9an.jpg

ps:mam kłopot z rusowaniem tła wokuł wcześniej narysowanego obiektu...cyba powinienem uzyć maski,bleeee nie lubie ich;/ .........eh,ołówek i papier i odrobina tuszu i farbki to jest to :)

Napisano

Tlaloc - mocne!!

Wrzucam efekt 15 minut zabawy z tabletem..

Napisano

To moje pierwsze prace w miare skończone i robione z wczesniej ustalonej wizji , pierwszy raz wystawiam moje prace 2d publicznie wiec prosze o porady i krytyke... :)

mentalnosc.jpg

/\ Praca robiona 1h 30 minut

fotojasczur.jpg

/\ 30 minut , fotomontaz paru fotek i zabawa z cieniem

Napisano

SUPER_OkO: to nie moja animacja i jestem raczej pewny ze nie rozmawialismy.

maxymalne ziomale dzieki. przedstawiam wam neandertala co se kiedys przed nami w europie zyl.

0701neanderthal5ez.jpg

Napisano

a ja myslalam ze iumiem malowac....

Napisano

ok 10-15min przed lustrem w kiblu; jestem tak brzydki, że mi szyba w skanarze pękła :(

auto.jpg

Napisano

nieco? :P

jakies 10 minut. Taki obrazek odstresowujacy :)

22rf.jpg

btw - zielonego pojecia nie macie, jak bardzo kocham gwiazdy :)