Napisano 27 Marzec 200718 l Witam wszystkich Właśnie skończyłem kolejny kobiecy portrecik, mam nadzieje ze wam przypadnie do gustu. Teksturki w bodypaintcie i PS.
Napisano 27 Marzec 200718 l w miniaturce przypomina trochę tą aktorkę z naini xD ale całkiem fajne, w niektórych miejscach ta skóra trochę sztuczna ;p
Napisano 27 Marzec 200718 l co prawda pani nie w moim typie, ale pracka ladna. mam tylko takie wrazenie jakby troszke oczka miala nierowne, ale moze to tylko zludzenie przez cienie wywolane. i cos mi jeszcze w niej nie pasuje, ale nie wiem co... nevermind. pozdrawiam.
Napisano 27 Marzec 200718 l Spoko, ale jak dla mnie ciągle na pierwszym miejscu jest ten majstersztyk(nie wiem, pewnie też to znacie): http://bp1.blogger.com/_ovJS1Em-6dg/Rd26Wv10Z-I/AAAAAAAAEM8/5tbSxiwJZuU/s1600-h/Song+Hye+Kyo.jpg
Napisano 27 Marzec 200718 l Nie jest źle:) Mógłbyś zmniejszyć nasycenie czerwonego trochę, wyglądało by lepiej. Pozdro.
Napisano 27 Marzec 200718 l Stachu - moze i przypomina troche tą aktorkę z niani, ale mja referecja byla po czesci Milla Jovovich tadzio - oczka to ona ma idealnie symetrycznie, jest tam kila rzeczy które mi sie nie do kanac podobaja np nos nie taki i usta troche za duze (mogłbym kilka detali poprawic ale juz mie sie nie chce wracac do tego projektu) Lis - wolsy - hair and fur standardowo w maxie, milem troche zabawy z układaniu tych włosków. a tak pozatym to zapraszm na moja stronke tam tez jest troche fajnych rzeczy www.michalsocha.com
Napisano 27 Marzec 200718 l bardzo fajna buźka bardzo mile zaskoczył mnie oryginalny rozmiar, gdyż w miniaturce o wiele mniej mi sie podoba, włoski super, fajna fryzura ciekawią mnie tylko usta dałeś teksture ust ze zdjęcia, czy tak super wyszło Ci odbicie światła na ustach?
Napisano 27 Marzec 200718 l rzadnego zdjecia na usta nie dawalem, tak sie bawilem oświetleniem aż mi tak wyszło :)
Napisano 27 Marzec 200718 l no ladnie ladnie, ale w folio masz duzo ciekawsze prace:] masz sie czym tam pochwalic, gratuluje:)
Napisano 28 Marzec 200718 l fajna skora, swietne wlosy i oczy. usta i nos mi sie nie podobaja. bardzo fajna pracka.
Napisano 29 Marzec 200718 l fajne portfolio, niektóre z tych prac już kiedyś widziałem, naprawde fantastyczne
Napisano 29 Marzec 200718 l super model i render, wogole twoje portfolio jest na b. wysokim poziomie ! Gratulacje
Napisano 29 Marzec 200718 l no przypadł do gustu, nie bede sie powtarzał wiec tylko napisze świetna pracka pozdro