MorF Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Witam wszystkich! Od razu proszę się nie brechtać jesli idzie o tworców;) W sumie był to pomysł Demm\'a nie moj. Nie chodzi nam o samą bitwe i jej wynik ale niech ta bojka bedzie takim pretekstem mobilizującym oboje nas do pracy. Model: Porshe Carrera GT no i teraz prośba do was czy ma ktos jakies dokladniejsze blueprinty bo ja znalazlem tylko jakie ogolne. Dzięki Ps.Dodam że pomysł zrodził sie podczas pogawedki na klatce schodowej:D mieszkamy 2 piętra od siebie:) Życzcie szczęcia
Demawend Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 W sumie był to pomysł Demm\'a nie moj Czy ja woem czy to był mój pomysł... Powiedziałem tylko: \"a może minibitwa? hehehe\" A ten odrazu wchodzi na forum robi temat i mówi żę to mój pomysł... Ech, co za naród... Ale jeżeli jest już taki temat, to się może w końcu za max\'a wezmę, więc ma to też swoje dobre strony.
MorF Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 Demm nie wkurzaj się! I tak miales cos robic --> tak na miescie mowią... Jakoś muszę Cię zmotywować do roboty :D
Demawend Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 MorF looz (btw. cos Loozack\'a nie widać :|) niedługo się biorę do roboty. Pozdrawiam [piwo]
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 loozack sie pojawi wierz mi :) :D bedzie kazdy minimalny bledzik wytykal :D jak to loozack :)[lol2]
Pionier Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Loozack jak sie polaczy z Sikhamem to bedziecie mieli duzo comento :D :cool:
MorF Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 Tja ;D Loozack sobie kima a ja tu się poce nad Porshe. Nie chce mysleć co bedzie jak Sikham tu wejdzie LOL. BTW Ma ktos lepsze blueprinty niz te z www.onnovanbraam.com
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 loozack juz odwalil niezla robote nad honda s2000 :) wiec sobie moze kimac :D
Demawend Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Nawet nie chce myslec co sie tutaj bedzie dzialo jak Loozack z Sikhamem sie polacza... A jakie beda dlugie posty z bledami [lol2]:P
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 proponuje zalozyc osobny topic pod tytulem- bledy wytykane przez Sikhama i Loozacka :D[lol2]
kozioo Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Jak szukasz dobrych printów to prosze na : http://smcars.nd4spdworld.com/ Pierwszy raz zajrzalem na tą stronkę 2 dni temu i prawie z niej nie wychodze:] PS: A musicie robić Porshe? Jest tyle fajniejszych autek... pozdro, Kozioo
MorF Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 chmm planowalem Lotusa Esprint ale nie znalazlem nigdzie dobrych planow. Poza tym Demmawend chcial robic Boxter\'a. A ja nie lubie boxtera ;) No to Carrera GT. Na dzis juz koncze, robie narazie przedni dolny zderzak :D Ide spac
Demawend Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 nie wiem co bedzie z ta mini-bitwą bo mi sie cos max pieprzy... Sprobuje 3DS max\'a 6.0 zainstalowac, moze bedzie lepiej, mam nadzieje...
Demawend Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Ok MAX mi juz chodzi :D Mozemy brac sie do roboty, ale faktycznie mozna zrobic inny woz...
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 eno bez kitu! Ja tu juz dokanczam karoserie LOL a wy chcecie innego modelu!?
wiggles Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 no niezle drugi dzien a ty mowisz ze juz konczysz karoserie ? masz speeda niezlego :):D a termin do kiedy macie ?? do jutra ? :D
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 Hehe just kidding ! bez kitu mam wrazenie ze tempo prac posowa sie do tyłu :-)
Demawend Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 MorF sobie zazartowal, myslal ze to bedzie smieszne...
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 ojejej, ales poważny ;) BTW chyba zmienimy obiekt. Co proponujecie(cos nie najtrudniejszego) ??
wiggles Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 FORD FOCUS WRC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 eee tam... jakos nie przepadam za tym wozikiem...moze ktos ma jakies inne propozycje?
Bobby_digital Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 moze polonez FSO ? nie wiedzialem tu jeszcze takiego a wiem ze to auto z duzym potencjałem
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 hehe no nie wiem... Narazie z nudow robie te porshe ale musze juz spadac a skumalem sie ze mam kupe blendow merytorycznych... zaraz bedzie render
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 kupa bledow->> do poprawy ale nie teraz- czasu niemam.
Bobby_digital Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 Ponawiam swoj apel, to nie byl zart bardzo was prosze --> polonez fso. dziesiec razy bardziej ciekawszy niz jakies lipne porshe czy maclaren. przemyslcei to.
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 chmmm a masz B.P ?? Ps. po rozmowie z Sikhamem doszedlem do wniosku ze niechce wiedziec co On o tym mysli LOL i zaczne stuff od poczatku...
Bobby_digital Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 mam tylko poloneza , mozna zdjecia zrobic. ...........No troche kanciaste to bylo a chyba karoseria powinna byc gladka, no ale ja nigdy nie robilem samochodu wiec ciezko mi oceniac:)
Demawend Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 No widze ze MorF juz tutaj pracuje pelna para, a ja ciagle w lesie. Nawet nie zaczalem... :)
MorF Napisano 10 Listopad 2003 Autor Napisano 10 Listopad 2003 i co mi po tym jak musze zaczac od poczatku, a to dopiero wieczorem...
blood_brother Napisano 11 Listopad 2003 Napisano 11 Listopad 2003 Oto blueprinty do poloneza jakie udalo mi sie znalezc Jako ze obrazek sie nie chce zamiescic to podaje link (trzeba sie zalogowac, bezplatnie oczywiscie) http://smcars.nd4spdworld.com/forum/viewtopic.php?t=1204 pozdro[piwo]
Demawend Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 No bez jaj... Z tym polonezem to było na powaznie?? :|
Bobby_digital Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 MAsz cos przeciwko poldkowi ?? ?? ale kurcze to blueprintsy do starego modelu, myslalem raczej o ATU albo CARO.
blood_brother Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Stary poldek tez jest fajny:D Pozdro[piwo]
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 co sie obijacie :] :P niewiem czego sie boicie ?? przecież ja staraszny niejestem a jak już to przez Loozacka :P narazie powiem tyle na temat pracki rób dalej bo długa droga przed tobą ;) ps. Wiggles sie uczepiłeś focusa wrc :] chyba go bede robił jeszcze niewiem ale jak już to wersje evo03 ;)
Demawend Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Wzialem sie dzisaij troche do roboty :) Nalozylem blueprinty i zaczalem dolny spoiler. narazie tyle: Render Siatka z meshsmooth\'em Siatka Low poly
Loozack Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 hejooooooooooo :D:D:D jestem :) sorki, że tak późno, ale w końcu musiałem się wyspać ;) swoją drogą jak będziecie ciągle o mnie pisać w postach (ośmiu się naliczyłem :)) to w końcu na sam widok mojej ksywy będziecie puszczać pięknego, kolorowego (16 milionów kolorów :]) pawia... a tego byśmy nie chcieli :) dobra, koniec biadolenia... @Morf skoro mówisz, że zaczynasz od początku to nie skomentuję tego co do tej pory zrobiłeś tylko poczekam na nowe rendery :) @Demawend ładnie, gładko, tak trzymaj [piwo] tylko uważam, że ta linia między miejscem na lampę a wlotem niepotrzebnie się rozdwaja... no i daj chamfer na krawędziach wlotu :) życzę wam obu powodzenia :D [piwo][piwo]
Demawend Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 THX Loozack za opinie. PS. linie juz poprawilem. Pozdrawiam [piwo]
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Demawend poradziłeś sobie z printami wkońcu ;) Morf machaj szybciej ten zdeżak bo chce go zobaczyć :) Loozack ty sie tak niechesz bo oni cie wspominali ale napewno nie w pozytywnym znaczeniu ;)( musze cie na gg złapać to ...... hyhyhy)
Demawend Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Sikham: A o moim zdeżaku to nic nie napiszesz? :mad: ;)
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 no napisze jak ci zależy :P idziecie łeb w łeb bo Morfa nowy zderzak widziałem i masz sie czego bać ;)
MorF Napisano 12 Listopad 2003 Autor Napisano 12 Listopad 2003 Sikham, prosilem żebyś nic nie mówił! Taki narazie prototyp ale ni pokaże aż nie dopracuje :]
Demawend Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 MorF nie ma co ukrywać. Shownij nm wszystkim :D
MorF Napisano 13 Listopad 2003 Autor Napisano 13 Listopad 2003 Spoko spoko. Przysiąde w sobotę to coś updajtne :P
Rekomendowane odpowiedzi