Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!

Od razu proszę się nie brechtać jesli idzie o tworców;) W sumie był to pomysł Demm\'a nie moj. Nie chodzi nam o samą bitwe i jej wynik ale niech ta bojka bedzie takim pretekstem mobilizującym oboje nas do pracy. Model: Porshe Carrera GT no i teraz prośba do was czy ma ktos jakies dokladniejsze blueprinty bo ja znalazlem tylko jakie ogolne. Dzięki

Ps.Dodam że pomysł zrodził sie podczas pogawedki na klatce schodowej:D mieszkamy 2 piętra od siebie:)

Życzcie szczęcia

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 12,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sumie był to pomysł Demm\'a nie moj

Czy ja woem czy to był mój pomysł... Powiedziałem tylko: \"a może minibitwa? hehehe\" A ten odrazu wchodzi na forum robi temat i mówi żę to mój pomysł... Ech, co za naród... Ale jeżeli jest już taki temat, to się może w końcu za max\'a wezmę, więc ma to też swoje dobre strony.

Napisano
  • Autor

Demm nie wkurzaj się! I tak miales cos robic --> tak na miescie mowią... Jakoś muszę Cię zmotywować do roboty :D

Napisano

MorF looz (btw. cos Loozack\'a nie widać :|) niedługo się biorę do roboty.

Pozdrawiam [piwo]

Napisano

loozack sie pojawi wierz mi :) :D bedzie kazdy minimalny bledzik wytykal :D jak to loozack :)[lol2]

Napisano
  • Autor

Tja ;D Loozack sobie kima a ja tu się poce nad Porshe. Nie chce mysleć co bedzie jak Sikham tu wejdzie LOL.

BTW Ma ktos lepsze blueprinty niz te z www.onnovanbraam.com

Napisano

Nawet nie chce myslec co sie tutaj bedzie dzialo jak Loozack z Sikhamem sie polacza... A jakie beda dlugie posty z bledami [lol2]:P

Napisano

proponuje zalozyc osobny topic pod tytulem- bledy wytykane przez Sikhama i Loozacka :D[lol2]

Napisano

Jak szukasz dobrych printów to prosze na :

http://smcars.nd4spdworld.com/

Pierwszy raz zajrzalem na tą stronkę 2 dni temu i prawie z niej nie wychodze:]

PS: A musicie robić Porshe? Jest tyle fajniejszych autek...

pozdro,

Kozioo

Napisano
  • Autor

chmm planowalem Lotusa Esprint ale nie znalazlem nigdzie dobrych planow. Poza tym Demmawend chcial robic Boxter\'a. A ja nie lubie boxtera ;) No to Carrera GT.

Na dzis juz koncze, robie narazie przedni dolny zderzak :D Ide spac

Napisano

nie wiem co bedzie z ta mini-bitwą bo mi sie cos max pieprzy... Sprobuje 3DS max\'a 6.0 zainstalowac, moze bedzie lepiej, mam nadzieje...

Napisano

Ok MAX mi juz chodzi :D Mozemy brac sie do roboty, ale faktycznie mozna zrobic inny woz...

Napisano
  • Autor

eno bez kitu! Ja tu juz dokanczam karoserie LOL a wy chcecie innego modelu!?

Napisano

no niezle drugi dzien a ty mowisz ze juz konczysz karoserie ? masz speeda niezlego :):D a termin do kiedy macie ?? do jutra ? :D

Napisano
  • Autor

Hehe just kidding ! bez kitu mam wrazenie ze tempo prac posowa sie do tyłu :-)

Napisano
  • Autor

ojejej, ales poważny ;) BTW chyba zmienimy obiekt.

Co proponujecie(cos nie najtrudniejszego) ??

Napisano

FORD FOCUS WRC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano
  • Autor

eee tam... jakos nie przepadam za tym wozikiem...moze ktos ma jakies inne propozycje?

Napisano
  • Autor

hehe no nie wiem... Narazie z nudow robie te porshe ale musze juz spadac a skumalem sie ze mam kupe blendow merytorycznych... zaraz bedzie render

Napisano
  • Autor

kupa bledow->> do poprawy ale nie teraz- czasu niemam.

Napisano

Ponawiam swoj apel, to nie byl zart bardzo was prosze --> polonez fso. dziesiec razy bardziej ciekawszy niz jakies lipne porshe czy maclaren. przemyslcei to.

Napisano
  • Autor

chmmm a masz B.P ?? Ps. po rozmowie z Sikhamem doszedlem do wniosku ze niechce wiedziec co On o tym mysli LOL i zaczne stuff od poczatku...

Napisano

mam tylko poloneza , mozna zdjecia zrobic. ...........No troche kanciaste to bylo a chyba karoseria powinna byc gladka, no ale ja nigdy nie robilem samochodu wiec ciezko mi oceniac:)

Napisano

No widze ze MorF juz tutaj pracuje pelna para, a ja ciagle w lesie. Nawet nie zaczalem... :)

Napisano
  • Autor

i co mi po tym jak musze zaczac od poczatku, a to dopiero wieczorem...

Napisano

co sie obijacie :] :P

niewiem czego sie boicie ?? przecież ja staraszny niejestem a jak już to przez Loozacka :P

narazie powiem tyle na temat pracki rób dalej bo długa droga przed tobą ;)

ps. Wiggles sie uczepiłeś focusa wrc :] chyba go bede robił jeszcze niewiem ale jak już to wersje evo03 ;)

Napisano

Wzialem sie dzisaij troche do roboty :) Nalozylem blueprinty i zaczalem dolny spoiler. narazie tyle:

Render

spoiler.jpg

Siatka z meshsmooth\'em

siatka01.JPG

Siatka Low poly

siatka01lp.JPG

Napisano

hejooooooooooo :D:D:D jestem :) sorki, że tak późno, ale w końcu musiałem się wyspać ;) swoją drogą jak będziecie ciągle o mnie pisać w postach (ośmiu się naliczyłem :)) to w końcu na sam widok mojej ksywy będziecie puszczać pięknego, kolorowego (16 milionów kolorów :]) pawia... a tego byśmy nie chcieli :)

dobra, koniec biadolenia...

@Morf

skoro mówisz, że zaczynasz od początku to nie skomentuję tego co do tej pory zrobiłeś tylko poczekam na nowe rendery :)

@Demawend

ładnie, gładko, tak trzymaj [piwo] tylko uważam, że ta linia między miejscem na lampę a wlotem niepotrzebnie się rozdwaja... no i daj chamfer na krawędziach wlotu :)

życzę wam obu powodzenia :D [piwo][piwo]

Napisano

Demawend poradziłeś sobie z printami wkońcu ;)

Morf machaj szybciej ten zdeżak bo chce go zobaczyć :)

Loozack ty sie tak niechesz bo oni cie wspominali ale napewno nie w pozytywnym znaczeniu ;)( musze cie na gg złapać to ...... hyhyhy)

Napisano

no napisze jak ci zależy :P

idziecie łeb w łeb bo Morfa nowy zderzak widziałem i masz sie czego bać ;)

Napisano
  • Autor

Sikham, prosilem żebyś nic nie mówił! Taki narazie prototyp ale ni pokaże aż nie dopracuje :]

Napisano
  • Autor

Spoko spoko. Przysiąde w sobotę to coś updajtne :P