Hindus Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Fajny model tej ręki. Udało Ci się oddać efekt skóry poprzez bump. Niektórzy tworzą ciało ludzkie i zapominają o tym waznym elemencie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 tutaj akurat był displace, bump srednio by wypadł przy tak dużym zbliżeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 szkoda że babki sa takie same:)) ale bardzo łądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 dlaczego one dalej mają zeza? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2007 szkoda że babki sa takie same:)) ale bardzo łądnie Zapewniam cię, że tylko ciała są takie same. Każda postać ma inne wdzianko, ale wszystkie maja zachowany ten sam styl ubioru, taki był mój zamysł. Prześledź wątek od początku, mam bardzo dużo screenów z postępu mojej pracy. Dzięki. dlaczego one dalej mają zeza? :P Niestety nie jesteś teraz w stanie stwierdzić, że one maja zeza. Na obecną chwilę włosy, oraz cienie na jednej i drugiej postaci powodują iż ocena ustawienia jednej gałki ocznej jest niemożliwa. Co za tym idzie, nie można powiedzieć, że człowiek ma zeza patrząc tylko na jedną gałkę oczną. Pytanie uważam za bezsensowne. Oczu nie ukryłem specjalnie. Uważnie śledzący wątek wiedzą, że oczy było widać od początku. Efekt niewidoczności gałek (dokładnie lewych) powstał po zmianie kąta patrzenia kamery oraz ustawieniu nowych póz. Swoje zrobiła tez postprodukcja oraz inne oświetlenie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Czerwiec 2007 Share Napisano 15 Czerwiec 2007 pytanie nie jest aż tak bezsensowne, może to wynika z faktu, że jakoś geometria głowy w jakiś dziwny sposób sięzbiega do środka, bo ona ewidetnie wygląda jakby zeza miała, mimo, że jedno oko jest zasłonięte włosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Jesteś jedyną osobą której się tak wydaje, tak więc myślę że wszystko gra. Ona patrzy na złodziejkę która wyłamuje kamień i nie wiem jak to może się wydawać że ma zeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi